Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Tondulin
"To proč mě jmenoval do funkce sám nechápu a jeho sestru jsem bohužel nikdy neviděl. " Usměju se.
 
Lord Rade
,,Jestli je to vlkodlak, tak to máte vážně problém," řeknu při odchodu.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
LordeS
Je možnost vylézt na noční stoleček a dosáhnout na dýku? Nechci starce zabíjet a když mu vlezu do postele abych tam dosáhl, probudí se.
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
Sarako
Jakmile dorazíme zpátky do města, prodám argoniána místním otrokářům (pochybuji, že by mohl znát nějaké důležité informace), na tržišti nakoupím ingredience pro svojí kulinářskou specialitu a v kovárně koupím stříbrný krátký meč a stříbrnou dýku.
,,V Kragenmooru jsem se usadil před třemi lety, protože je z něj nejblíž do Cyrodiilu." pronesu s úsměvem při nákupech:,,Jaké to bylo ve Valenském lese, než se stal součástí Aldmerského dominia."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"Přece jen je to sídlo Arteriů ne? tam snad mít jídlo budou ... nějakou kuchyň možná ... s tím by tam neměl být problém ..." konstatuju "Vyrazíme? ať tam jsme teda co nejdříve ..." řeknu a pomalu vyjdeme před tu univerzitu kde na nás čeká.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
"To sice jo, ale znáš to. Arterius je sám.. nemá žádnou ženu ani přítelkyni. Většinu času tráví tady, takže nečekám, že to v sídle bude vypadat doví jak luxusně nebo uklizeně." zasmála se Laurana, "Ale třeba překvapí." dodala po chvilce s úsměvem. Pobral jsi připravené věci, Laurana vzala do náručí Merril a následně vyrazili z pokoje. Prošli jste chodbou až ke schodišti, cestou jste potkali Globulluse, který si zrovna vyklízel kabinet a odnášel z něj nějaké staré knihy a jiné harampádí. Sešli jste schody a následně vyšli před Univerzitu, před Univerzitou jste spatřili Belia a Flavia. Flavius vypadal zarmouceně na sobě neměl legionářskou zbroj jak u něj bylo zvykem, ale lehkou koženou zbroj a červeným pláštěm. "Připraveni?" zeptal se Belius, zatím co Flavius mlčky vyčkával. "Ano." kývla Laurana. "Výborně.. sídlo je kousek od Imperial City. Dostaneme se tam pomocí koní." začal Belius, "Teleportace by byla rychlejší a bezpečnější, ale jaksi nemám runu a neovládám runovou magii tak dobře - vlastně vůbec." pokračoval. "Nebo by jsi to Škorpiasi dokázal?" zeptal se ještě Belius.

SuperHunter
(cesta bude trvat 8 příspěvků, cestou můžeš komunikovat s vozkou i s Rangelou)

Lord Rade
"Ne, to naštěstí není. 'Vlk' je jen jeho přezdívka." ujistil tě na odchodu Natalius. Vyšel jsi ven a pokračoval procházkovým tempem až ke stájím. Cestou jsi potkával skupinky legionářů a také řemeslníků, kteří již všechno připravovali na zítřek. Dokonce sis všiml, že už se začínají stavět stany na turnaj. Došel jsi až ke stájím, vešel dovnitř a prohlížel si svého koně, vypadal spokojeně. "Je to silný a zdraví kůň." ozval se náhle hlas starého majitele stájí, který zrovna vešel dovnitř s vědrem vody.

Sarako
Dorazili jste do Kragenmooru ještě před stupem do města ti Aerin odpověděla slovy "Moc se toho nezměnilo od převratu a nástupu Thalmoru k moci.. nebo alespoň otec si nikdy moc nestěžoval. Ještě jsem nebyla na světě když patřil Valenský les k Císařství." poté následovala chvilka ticha. Došli jste až k tržišti kde jsi začal nakupovat potřebné ingredience zaplatil a následně se vydal ke kováři - koupil jsi dýku a meč a poté jste se zastavili až před tvým domem.

LordeS
Z noční stolku by se ti podařilo dosáhnout na zavěšenou dýku, otázkou však je zdali tě noční stolek dokáže udržet.

Tondulín
"No, tak to jsi o dost přišel.." odpověděl ti Atius, "Je o pár let mladší než Arterius.. a povahově je úplně jiná. Ale třeba ji taky někdy poznáš a prohodíš s ní pár slov." dodal když jste přijížděli k bráně pevnosti. Legionář hlídkující u bráni ihned mávl a dal příkaz k otevření, brána se otevřela a vy jste vjeli dovnitř.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 12.10.2014 18:31
 
scorpioncz
"Já ehm také nemám runu, jedinou kterou mám je tahle blesková." položím jedno zavazadlo na zem abych si uvolnil ruku a ukážu mu jí, pak jí schovám a nějak inteligentně si narovnám ty věci co sebou nesu, aby jsem co nejvíc využil své síly. "Ale neumím se teleportovat jen tak ... asi budeme muset na těch koních, když říkáte že je to kousek tak co by se mohlo stát. Ale tak nějak jsem si myslel že bude to sídlo tady v IC ... no nevadí." pokrčím rameny a asi půjdeme k těm koním, stejně asi už nemá nikdo co říct, pokud by někdo neměl teleportační runua neodteleportoval nás tam. Grin
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,Tak tady bydlím." odemknu a pozvu Aerin dovnitř.
Uvnitř pak začnu s přípravou jídla (nakrájím maso vodního ohaře na tenké plátky, zlehka osolím, naklepu...).
,,Tohle mi chvilku potrvá. Zatím se posaď a udělej si pohodlí."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
matthew074
"Souhlasím. Čím míň kontaktu s ostatními tím větší šance že se neprozradíme šel bych dál." Podpořím Ravena a budu pokračovat v cestě ven z vězení.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
BadWolf
Chvilku si odpočinu. Potom vyrazím k silnici nebo nějaký cestě a pokusím se dostat do města. Pokud možno do IC.
Dávám si pozor jestli mě někdo nesleduje, kdyžtak se pokusím skrýt.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
Flavius mlčel nic nenamítal a celou dobu stál jako socha. Belius si poslechl co jsi řekl a následně povídá "Co jsem slyšel tak sídlo v Imperial City skutečně dřív bylo, ale to už je jen dávnou vzpomínkou stejně jako síla našeho Řádu." poté se otočil a vyšli jste směrem ke stájím, když jste došli až ke stájím spatřili jste připravené koně. Postávala u jich legátka Rikke. "Všechno připraveno." řekla když vás uviděla přicházet. "Jsou jen čtyři." podivil se Belius, "Nejdu s vámi.. mám tu jistě povinnosti. Tullius bude potřebovat své zástupce." odpověděla mu Rikke s úsměvem, "No, jak myslíš. Ale gratuluji!" odpověděl jí a vyhoupl se na koně, stejně tak i Flavius a Laurana, které jsi na koně pomohl, pevně stiskla v rukou Merril. Vyskočil jsi na koně, připevnil vak a vyčkával Belius se políbil Rikke a následně se rozjel k bráně. Projeli jste branou a mířili po mostu až k cestě směrem na Kvatch.

Cesta skutečně nebyla moc dlouhá, jestli jste sotva pár minut poté jste odbočili a zamířili kolem polí až k větší stavbě. Když jste dojeli spatřili jste starší kamennou budovu na jejíž vstupních dveřích vysel charakteristický symbol rodu Arteriů. "Tak.. jsme doma." usmál se Belius a seskočil z koně, "Koně uvážeme někde ke stromu. Stáj je v bídném stavu." dodal a začal uvazovat koně.

SuperHunter
(cesta bude trvat 7 příspěvků, cestou můžeš komunikovat s vozkou i s Rangelou)

Lord Rade
"Ne, to naštěstí není. 'Vlk' je jen jeho přezdívka." ujistil tě na odchodu Natalius. Vyšel jsi ven a pokračoval procházkovým tempem až ke stájím. Cestou jsi potkával skupinky legionářů a také řemeslníků, kteří již všechno připravovali na zítřek. Dokonce sis všiml, že už se začínají stavět stany na turnaj. Došel jsi až ke stájím, vešel dovnitř a prohlížel si svého koně, vypadal spokojeně. "Je to silný a zdraví kůň." ozval se náhle hlas starého majitele stájí, který zrovna vešel dovnitř s vědrem vody.

Sarako
Odemkl jsi a pozval Aerin dál, ihned co jste vešli jsi jí nabídl ať se posadí. Aerin chvilku váhala, ale nakonec se posadila. Mezitím sis vyndal všechny ingredience a začal s přípravou jídla. "Neměla bych tu dlouho pobývat.. dunmeři nebývají zrovna dvakrát přátelští k cizím rasám. A ještě bych ti mohla způsobovat nějaké problémy." poznamenala Aerin mezitím.

Matthew
Podpořil jsi Ravena a následně pokračovali po schodech pryč z věznice. Nepotkali jste cestou ani jednoho legionáře na Ravenovi nebyla vidět vůbec úleva spíš naopak. "Buď už vítají svého generála, nebo fakt nevím." poznamenal potichu, když jste docházeli k posledních schodům a následně jste vyšli k venkovním dveřím, které vedli přímo na horní nádvoří pevnosti. Uviděli jste skupinku legionářů vyrovnaných podél brány s hrdě vypnutou hrudí a Legáta jak nervózně přešlapuje z místa na místo. Hradby byli dobře hlídané po každých pěti metrech stál jeden legionář a hlídkoval.

BW
Chvilku jsi odpočíval a poté jsi se vydal na cestu zpět do Imperial City, noha tě poměrně dost bolela a bolest se chvílemi stupňovala. Podařilo se ti dostat až k místu kde jste nechali koně, tvůj kůň byl stále uvázaný a pod jedním z kamenů jsi spatřil smotanou ruličku s nápisem "Jeli jsme do Imperial City." poškrábal jsi se na koně a následně se rozjel k Imperial City.

Cesta ubíhala rychle, noha pobolívala, ale bolest už nebyla tak silná jako když jsi na nohu našlapoval. Projel jsi branou Imperial City a poté zamířil hlouběji do města. Kolem sebe jsi spatřil poměrně dost občanů co začali s opravami svých domů a také skupinky legionářů z zelených zbrojích legie.

LordeS
Z noční stolku by se ti podařilo dosáhnout na zavěšenou dýku, otázkou však je zdali tě noční stolek dokáže udržet.

Tondulín
"No, tak to jsi o dost přišel.." odpověděl ti Atius, "Je o pár let mladší než Arterius.. a povahově je úplně jiná. Ale třeba ji taky někdy poznáš a prohodíš s ní pár slov." dodal když jste přijížděli k bráně pevnosti. Legionář hlídkující u bráni ihned mávl a dal příkaz k otevření, brána se otevřela a vy jste vjeli dovnitř.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 13.10.2014 17:44
 
Tondulin
Sesednu z koně a půjdu si odpočinout do své kanceláře.
 
Lord Rade
,,Jo, zatím sloužil dobře..." odpovím. ,,Díky, že se o něj staráte. Zapomněl jsem se zeptat, tak aby v tom bylo jasno: Dlužím Vám nějaké peníze, nebo to teď, když jsem Velitel stráží platí město z pokladnice?"
Po odpovědi kývnu hlavou, přichystám koně k jízdě, nasednu a odjedu za hradby města. Tam si najdu nějaké volné prostranství a budu cvičit s koněm sprint.

http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
scorpioncz
"Arterius tady asi moc nepobývá že? tomu nasvědčují už jen ty stáje, no nevadí. Jsem rád že nás tu tedy nechá ..." usměju se a sesednu z koně, potom povedu koně za uzdu až ke koni s Lauranou a pomůžu jí dolů, pak chytnu otěže i druhého koně a přivážu je někde ke stromu aby neutekli. "Takže můžeme vstoupit?" otážu se jen tak a ještě sundám z koní zavazadla, která potom vezmu.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,Díky mé skvělé práci mě většinou nikdo z místních neotravuje." usměji se, přitom nepřestávám s krájením popelavé hlízy na drobné kousky a pokračuji:,,Neboj, tady v Kragenmooru jsou na cizince zvyklí. Leží totiž na celkem rušné (a jediné přímé) obchodní stezce do Cyrodiilu."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
BadWolf
"Takže... já jsem chtěl jít na Škorpiosuvu svatbu... a pak to asi zabalit... Takže bych měl zjistit kdy a kde je ta svatba. A jestli jsem vlastně zvanej!"
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
matthew074
"Chceš se hlásit nebo půjdem rovnou pryč? Pak je tu ještě ta záležitost stím mužem kvůli ,kterému jsme tu skončily." Optám se Ravena a počkám na jeho další pokyny.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
LordeS
Truhličku ze stolku opatrně odložím na zem a pak vylezu na stolek. Sáhnu po dýce, ukloním se neviditelnému publiku a opatrně slezu dolů. Případně do vaku přidám ještě starcovu truhličku.
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
Aurelius
ScorpionCZ
Pomohl jsi Lauraně, Belius s Flaviem mezitím došli až ke dveřím. Belius vytáhl klíč a odemkl, mezitím jsi pomohl Lauraně a Merril z koně, poté jsi vzal vaše 'zavazadla' a vydal se do rezidence.

"Tak.. není to tu zrovna uklizené, ale vítejte 'doma'." řekl s úsměrem Belius poté co jste vešli do rezidence. Rezidence měla dvě patra a nejspíš i sklep. Postávali jste v chodbě, která vedla přímo do hlavní místnosti ve které se nacházel podlouhlý dřevěný stůl s krbem, po levé straně bylo schodiště a dveře nejspíše do kuchyně, další dveře po pravé straně vedli neznámo kam. Nábytek byl poměrně starý, ale zachovalí místy bylo dost pavučin stejně tak i na stolku a všude možně. "Co jsem ti říkala." řekla potichu Laurana s úsměvem, "Noo.. pokoj máte nahoře, hned ten první zleva." pokračoval Belius, "A raději se moc neopírejte o to zábradlí, nevím v jakým stavu je." dodal s úsměvem a následně se rozešel ke krbu, "Dojdu pro dřevo." promluvil konečně Flavius a poté odešel ven.

SuperHunter
(cesta bude trvat 6 příspěvků, cestou můžeš komunikovat s vozkou i s Rangelou)

Lord Rade
"Jako velitel stráží nic neplatíte." odpověděl majitel stájí a následně nalil vodu do koryta, "Tak.. už jen dát jídlo prasatům a vodu.. a bude pro dnes konec." zamumlal si spíš pro sebe když odcházel. Přehodil jsi přes koně sedlo a následně jej vyvedl ze stájí. Vyskočil jsi na koně a následně vyrazil k bráně, jeden ze stráží na tebe mávl když jsi projížděj - nejspíš na pozdrav. Když jsi uháněl po cestě spatřil jsi skupinu legionářů mířících do Kvatchu. Docela tě udivilo to, že jejich tógy pod zbrojí nejsou v červené barvě nýbrž v zelené, ale nejspíš je to jen nějaké speciální označení legie. Pokračoval jsi dál a následně dojel až k otevřenému placu.

Sarako
"I tak bych nerada dělala problémy.. obzvlášť v těchto těžkých časech." poznamenala Aerin a mnula si ruce, "Třeba.. třeba by mě mohli hledat. Symbolu otroka se člověk jen tak nezbaví." dodala smutným tónem.

Matthew
"Maximálně můžeme slézt po hradbě, nebo zkusit zadní bránu jestli tu vůbec nějaká je. Přední neunikneme.. a hlavně bychom se měli vydat najít Viarma." shrnul krátce Raven, "Toho šmejda co nás do toho dostal bychom měli sejmout.. a zabití toho generála by také nebylo na škodu." dodal po krátkém zamyšlení, "Ale jak to provést."

BW
Pobídl jsi koně a vyrazil k Univerzitě s domněním, že je to jedno z mála mít kde by jsi Škorpiase mohl najít. Zastavil jsi se až před vstupem do Univerzity. Legionáři si tě prohlédly, ale nijak víc si tě nevšímali. Uvázal jsi svého koně k nejbližšímu sloupu a následně se odkulhal dovnitř. Uvnitř velkého sálu bylo opět tichu, několik málo noviců posedávalo na lavičkách a bavilo se, jiný si zkoušeli s opatrností kouzla. Z učitelů sis všiml jen a pouze Mirabelle, které zrovna o něčem diskutovala s jinou bosmerskou profesorkou společně cosi vysvětlovali nějaké mladé novice a nebo jen možná drbali.

LordeS
Opatrně jsi odložil truhličku, stařec trochu hlasitěji zamlaskal a zavrtěl se na posteli. Postel trošku zavrzala a zapraskala ale následně bylo opět ticho a jediné co bylo slyšet bylo jeho chrápání. Opatrně jsi vylezl jednou nohou a následně druhou, prkna pod stolkem mírně zapraskala. Oddechl sis a následně se natáhl pro dýku, náhle se však ozvalo křupnutí a jedna z nohou stolku pod tvojí váhou prorazila špatné prkno. Nepodařilo se ti udržet rovnováhu a tak jsi i s dýkou spadl přímo do starcovi postele a zavalil jej.

Tondulín
Seskočil jsi z koně, Atius převzal koně a oba dva přivázal. Následně jsi se vydal zpět do pevnosti, prošel chodbou kolem ošetřovny ve které jsi viděl pracující Nilwen. Byla oblečena do červenobílého roucha ani si nevšimla, že jsi prošel kolem jak byla zabraná do práce. Vyšel jsi schody a následně odemkl dveře do kanceláře, zabouchl dveře, posadil se na dveře a vyčkával - odpočíval. Když se náhle ozvalo zabouchání, ani jsi nestačil cokoliv říct a do kanceláře vešla trojice legionářů v zelených tógách a těžkých zbrojích legie. "Kvestore, máme dotaz." řekl jeden z nich, nejspíš ten nejstarší soudě podle jeho vzhledu - vousy měl delší a mírně prošedlé, vlasy měl střižené a upravené do typického legionářského stylu, který byl znám především v minulých letech. "Proč naše pevnost stále nese symbol a vlajku toho zrádného generála?! To vážně bojujeme a umíráme pro generála, který nikdy nedržel v ruce meč?!" začal s důrazem.

ImperialFob838
Procházíš se po Riftenském náměstí, většina stánků už zavírá a uklízí své zboží, protože se blíží noc. Stráže pomalu posilují hlídky a ve vzduchu se vznáší podivný vzduch - nejspíš bude brzy pršet nebo se zkrátka přižene nějaká bouře. "Měli bychom pohnout! Ať nás nezastihne déšť." zvolal jeden z obchodníků na druhého, který pomalu schovával své výrobky do vaků a pečlivě je rovnal na vůz. "Vážně chceš risknout cestu k hranicím když bude brzy noc? Je to vůbec bezpečné?" strachoval se jeden z nich, "Neboj! Jorik nás ochrání kdyby bylo potřeba.. proč ho jinak platíme, heh." odpověděl mu.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
[/quote]
 
scorpioncz
Podrbu se za uchem se zamyšleným výrazem "Uznávám, měla jsi pravdu." řeknu nakonec s úsměvem "Trochu jsem čekal že tu bude nepořádek když sem moc nechodí, ale že by to tu vypadalo jako v nějakém starém domě posedlém duchy ..." řeknu a zasměju se "Tady asi opravdu žádné zásoby nenajdeme."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8237 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5711 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4861 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12734 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7515 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6640 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6371 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7562 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist