Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 3 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
scorpioncz
"Ten nebude naštvaný, bude jen rád že jsi v pořádku!" řeknu a usměju se "Ale stejně myslím že si tu ještě nějakou chvilku raději poležíš že? Sice nejsem léčitel ale raději by se nemělo nic uspěchat." podotknu a normálně se postavím "Jsem rád že se ti nic nestalo, asi bych si to neodpustil, ještě když jsem říkal že tě budu chránit, asi jsem selhal ... ale hlavní je že jsi v pořádku." trochu smutně skloním hlavu.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Ještě naposledy se rozhlédnu kolem, jestli tady vážně nic není a potom budu pokračovat za Atiem."
 
Sarako
,,Živím se tím, co nejlépe umím. Na někoho je vypsán kontrakt ... ehm, odměna, já ho dopadnu a odměna je moje." krátce se usměji na Aerin: ,,Umíš zacházet s nějakou zbraní? Můžu tě toho dost naučit."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Lord Rade
,,Naše muže rozmístěte uvnitř chrámu, kdyby jich nebylo na pokrytí dost, tak sáhněte po těch cizích, ale ať jejich počty nepřevýší ty naše. Cizince pak okolo budovy. A až se budeme přesouvat, tak ať je na každé tři metry okolo náměstí jeden muž. Ti naši ať jsou blíže víše postaveným lidem. Takhle bych to ponechal, pokud nemáte námitek."
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
LordeS
Pohledem zkontroluji místnost a pokud nic(cíl apod) neuvidím, zkusím se podívat po nějaké šperkovnici, či truhlici. Pak se k ní velmi, velmi opatrně připlížím...

Znáte někoho, kdo se doma zamyká v ložnici? Grin Většina lidí zamyká jen vchodové dveře Grin Skyrim&Medieval logic Grin
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
BadWolf
Zkontroluju si zranění a zkusím to nějak ošetřit.

LordeS: Jistota je jistota Grin
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
matthew074
Pokusím se připravit bleskové kouzlo jakmile budu připraven zavřu dveře postavím se za stráže pokuď možno jestli jsou u sebe přiložím jednu ruku na hlavu každého z obou stráží. Pomocí výboje se je pokusím ochromit pokuď nejsou tak blízko u omráčím výbojem jednoho strážce ,kterého i odzbrojím rozkročím se a připravím na boj se strážcem číslo dva.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
Aurelius
BW
Zkontroloval sis zranění, nejspíš budeš mít nohu jen naraženou. Vykloubenou ani zlomenou ji nemáš, přesto tě však dost bolí. Kolem tebe je ticho v malém lesíku jsi nejspíš sám.
(je +- 17:45 hodin)

ScorpionCZ
"Nebyla to tvoje chyba.. byla to moje." odpověděla ti Serana, "Poležet by sis určitě měla.. i když pochybuji, že to vydržíš, tak se alespoň nenamáhej." poznamenala směrem k Seraně Xaria. Serana se opět pousmála a její oči sjeli až ke kytici, kterou přinesl Lucius. "Od koho je? Od Flavia?" zeptala se. Na Xarii bylo vidět, že váhá s odpovědí, ale nakonec povídá "Přinesl ji jeden generál bez ruky. Nevím jak se jmenuje." a pokrčila rameny. "Aha.. to byl nejspíš Lucius jiného generála z legie bez ruky neznám. Zvláštní.. myslela jsem si, že se s mým bratrem nemůže snést." řekla Serana překvapeně, "Soudě podle jeho slov se stále nemůžou vystát." poznamenala Laurana. Náhle se otevřeli dveře - spatřili jste osobu v černém rouchu, Xaria ihned schovala svojí pravou ruku za záda, aby nebylo vidět, že v se v rychlosti snaží připravil kouzlo. Když osoba vklouzla dovnitř spatřil jsi Belia, měl na sobě černé roucho jako kdysi Palagán, než se stal Arcimágem. "Co tu chceš?!" řekla pronikavým tónem Xaria, "Jsem tu kvůli našim svatebčanům.. Scipio chtěl, abych vás odvedl k rezidenci rodu Arteriů." řekl s úsměvem, nejspíš ho pobavilo jak se Xaria tváří. "Serano!" zvolal náhle, "Belie, ráda tě vidím.. i když škoda, že musím ležet. Ihned bych tě objala." zvolala s radostí Serana. "Koukám, že z tebe vyrostla krásná slečna." poznamenal Belius a přitom se díval na Seranu, ta se mírně začervenala. Belius se pak povídal směrem k tobě, "Bratránek má obavy, že by vám mohlo jít o život. Lucius je nevyzpytatelný a tak dnešní noc strávíte v rezidenci rodu Arteriů. Teda - pokud budete chtít. Ještě je tu jedna možnost, že by jste zůstali a posílily bychom stráže před Univerzitou a nebo, že by jste strávili dnešní noc v sídle rodu Vici." vydal ze sebe Belius. Xaria nejspíš přerušila svoje připravované kouzlo a pohlédla směrem k Beliovi. "Co se děje?" zeptala se překvapeně Serana. "Prozatím nic, ale mohlo by se stát. Už je to čtvrtá pevnost co odpřísáhla věrnost Luciovi.. není to dobré." povzdechl si Belius. "Císař snad podpoří Arteria, ne? On má právo a nároky na hodnost vrchního generála. Né nějaký Lucius." řekla rozhořčeně Xaria, "To je jedno.. není tu bezpečné mluvit. Laurano, Škorpiasi." ukončil rozhovor Belius a vyčkával na vaší odpověď. Laurana se podívala na tebe.

Tondulín
Rozhlédl jsi se, nic zajímavého jsi však nenašel. Poté jsi vykročil za Atiem, naskočil jsi na koně a vyrazili zpět k pevnosti. "Tak co.. přidáme se k Luciovi, nebo zachováme věrnost Arteriovi?" zeptal se cestou Atius.

Sarako
"Aha.." odpověděla Aerin, "Umím trošku s lukem." pokračovala, "Ale jen trošku.. jako malá jsem si s ním dost vyhrála." usmála se.

SuperHunter
(cesta bude trvat 11 příspěvků, cestou můžeš komunikovat s vozkou i s Rangelou)

Matthew
Zabouchl jsi dveře, v ruce měl připravené bleskové kouzlo. Udeřil jsi jím do jednoho ze stráží a následně do druhého. Kouzlo ji my prošlo a ochromilo oba dva se skáceli k zemi. Raven ihned vyběhl a srazil k zemi překvapeného legionáře. Několikrát jej prudce udeřil pěstí a následně jej podřízl dýkou, kterou měl legionář připnutou k opasku. "Meleril.. rychle." zvolal na Meleril a sám začal svlékat legionáře ze zbroje. "Nikde tu nemají ženskou zbroj." poznamenala, "Budeme improvizovat." odpověděl jí Raven, "Povedeme tě jako by na výslech." dodal a následně se podíval na tebe, "To vyjde.. snad." poté se usmál a nasoukal se do legionářské zbroje, přehodil přes hlavu přilbu a připnul si opasek.

LordeS
Prohlédl sis místnost, tvoje kořist - to pro co jsi přišel je zavěšeno přímo nad postelí onoho starce. Po levé straně má ihned na nočním stolku malou truhličku. Stařec spokojeně zařezává a nevypadá to, že by se jen tak probudil. Po pravé straně jsou nějaké větší skříně.

Lord Rade
"Osobní ochranu císaři bude dělat Penitus Oculatus a také Vrchní generál Osmé legie a skupinka dalších." odpověděla legionářka. "Ihned rozdám rozkazy." kývl na tvůj rozkaz zástupce. Náhle se ozvalo zabouchání na dveře. "Dále!" zvolal zástupce, do kasáren vyšel mladý důstojník Penitus Oculatus, měl na sobě charakteristickou zbroj a k opasku připnutý ozdobný meč. Na levé tváři měl poměrně ošklivou jizvu. "Důstojník Penitus Oculatus - Natalius." představil se povýšeným tónem a poté si prohlížel tebe a tvého zástupce.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
matthew074
Nahodím na sebe také zbroj seberu jednomu z legionářů zbraň a pro jistotu jim dopřeji ránu z milosti. "Můžem vyrazit." Nechám se dál vést Ravenem.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
Lord Rade
,,Těší mě, já jsem Lord Rade," odpovím mu. ,,Velitel stráží," dodám pak.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Sarako
,,Jestli budeš chtít, tak hned zítra můžeme začít s tréningem. Dnešní večer bych rád strávil s tebou." nepřestávám se Aerin dívat do očí, usměji se a pokračuji: ,,Vařím nejlepší stejky z vodního ohaře s kwamími vejci a omáčkou z popelavé hlízy v celém Kragenmooru."

Upravil/a Sarako dne 09.10.2014 00:34
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
LordeS
Opět vyzkouším hlučnost podlahy a opatrně se přesunu na stranu malé truhličky. Dokážu od ní dosáhnout na svůj cíl? Opatrně krok za krokem se přesunu k truhličce. Zkusím se podívat i po nějakém tlakovém čidle. Ale ve tmě toho moc neuvidím. Pokud se nebudu muset moc přibližovat ke starci (nahybat se nad něj a být od něj maximálně 20cm), abych sundal cíl, sundám jej rukou. Pokud ano, pokusím se jej sundat svou dýkou.
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
scorpioncz
Skloním hlavu a začnu přemýšlet, po malé chvilce jí opět zvednu k Beliovi "Půjdeme do sídla Arteriů, nebudeme dělat potíže, předpokládám že když nám to místo přímo navrhl, takže to bude asi nejlepší řešení. Tady na univerzitě by to bylo asi nejnebezpečnější, takže tady bych raději nezůstával ..." pak se otočím na Lauranu a jemně jí stisknu ruku "Neboj, nic se nám nestane, Lucius snad taky není až takový nechytrák aby se o něco pokusil, brzo bude všechno za náma." a věnuju jí úsměv.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Uvidíme jak se to všechno vyvrbí do té doby nebudu dělat nějaké závěry. Kdo z nich přijde tobě lepší?"
 
Aurelius
ScorpionCZ
"Výtečně." poznamenal Belius, "Lucius určitě není 'nechytrý', bude s ním ještě hodně problémů." řekl směrem k tobě a poté se podíval zpět na Seranu. "Tebe raději také odvedeme do bezpeční, ale zatím klidně lež." řekl a poté se opět otočil směrem k tobě a Lauraně, "Zabalte si a sejdeme se před Univerzitou. Palagán o tom ví, že tu nebudete."

SuperHunter
(cesta bude trvat 10 příspěvků, cestou můžeš komunikovat s vozkou i s Rangelou)

Matthew
Svlékl jsi jednoho legionáře a následně na sebe hodil jeho zbroj, připnul sis opasek a následně dorazil ochromeného legionáře probodnutím. Raven nasadil Meleril provizorní pouta a následně vykročil k dveřím od cely. "Dva altmeři v legionářské zbroji vedou altmerku." uchechtla se Meleril, "Nebojte se to vyjde." poznamenal Raven, poté co jste vešli do vězeňské chodby. Spatřil jsi schody nahoru a následně několik odboček do jiných cel. Dvě cely jsou prázdné a ve třetí jsou nějací dva redguardi s nějakou mladší ženou. "Mohli by nám pomoci.." řekla Meleril, "A nebo nás prozradit. Už tahle máme málo času. Zethir tu může být každou chvíli a sním i naše poprava." odvětil jí Raven.

Lord Rade
"Lord?" zeptal se překvapeně Natalius. "To jste dost klesl když jako 'lord' děláte velitele stráží." dodal a poté si povýšeně prohlížel místnost. "Bude z toho skvělé prozatímní stanoviště Penitus Oculatus." řekl s úsměvem.

Sarako
"To bys byl hodný.. asi bych se měla naučit bojovat, když je to ve světě teď tak zlé." povzdechla si, když jsi se zmínil o jídle odpověděla "Vážně? To je skvělí. Jako zajatkyně.. jsme jednal jen děsný jídla." poslední slova řekla zarmouceným tónem a sklopila hlavu.

LordeS
Nedokázal jsi poznat zdali se v ložnici nachází nějaké tlakové čidlo. Starodávná dýka je připevněná nad postelí, stařec spokojeně spí. Opatrně jsi našlapoval, prkna mírně zavrzala ale starce to neprobudilo dál tvrdě zařezával. Došel jsi až k nočnímu stolku, stařec sebou mírně zavrtěl a následně spokojeně spal dál. Na dýku z tohoto místa nedosáhneš.

Tondulín
"Jak se to vezme. Lucius je starý slavný generál. Býval generálem Osmé legie a má tam dost přátel dost z nich ho právě podpořilo, stejně tak i Garrus jeho syn byl generálem Osmé legie. No.. pakliže očekáváš nějaký vzestup v kariéře tak u Lucia s tím asi moc nepočítej. Dá přednost svým 'přátelům'. Kdež to Arterius je poměrně mladý.. a jeho otec byl slavným generálem Osmé legie, takže ono si nevybereš no." začal Atius, "Arterius je možná víc v klidu, když ho nenasereš."

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 09.10.2014 20:24
 
scorpioncz
"Dobře, trochu mě mrzí v co se říše změnila ... v několik válčících rodů ... a přitom Thalmor je ještě stále trochu hrozbou." řeknu ještě mezitím co budu odcházet do pokoje a pomůžu Lauraně balit.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Lord Rade
,,Životní cesty jsou nevyzpytatelné," odpovím Penitovi se zlomyslným úsměvem. ,,Kdyby jste měl s tímto "útočištěm" nějaké potíže, tak se obraťte na mně, nebo na mého zástupce "Sira" Fafnira." Potom se otočím k odchodu a půjdu se procházkovým krokem podívat na svého koně do stájí.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Tondulin
"Jo když ho nenasereš, tak to je pozdě" zasměju se.
 
Sarako
Jakmile dorazíme zpátky do města, prodám argoniána místním otrokářům (pochybuji, že by mohl znát nějaké důležité informace), na tržišti nakoupím ingredience pro svojí kulinářskou specialitu a v kovárně koupím stříbrný krátký meč a stříbrnou dýku.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
ScorpionCZ
"Žijeme zkrátka v těžké době.. doufejme, že už bude brzy klid." řekla s nadějí Laurana, otevřeli jste dveře do pokoje, vešli a začali si balit. Vzdali jste jen to nejdůležitější, nějaké oblečení a něco na spaní. "Myslíš, že tam bude mít Arterius nějaké jídlo?" zeptala se Laurana, když jste dobalili vše potřebné a byli jste připraveni vyrazit.

SuperHunter
(cesta bude trvat 9 příspěvků, cestou můžeš komunikovat s vozkou i s Rangelou)

Lord Rade
"To máte pravdu.. nicméně doufám, že díky této 'slavnosti' budu mít šanci pomstít se jednomu svému starému známému." řekl Natalius, "A Devítka je mi svědkem, že zaplatí svým životem." dodal. Fafnir pozvedl hlavu, "Co udělal tak strašného?" zeptal se. "Pomohl Temnému bratrstvu, zabil mého nadřízeného a následně několik mých válečníků. Je nebezpečný." odvětil Natalius, "Někde jsem tu měl jeho portrét." dodal a vytáhl plakát s nakresleným mužem, pod obrázkem bylo napsáno "Znám pod jménem 'Vlk'."

Sarako
(následující příspěvek dorazíš do města)

Tondulín
"Něco s mu provedl?" usmál se Atius, "Hele, jmenoval tě do hodnosti Kvestora. To by neudělal, kdyby na tebe byl nasranej." dodal. "Ale.. má prostě pěknou sestru, alespoň něco na jejich rodě je pěkného. Co říkáš?" zasmál se.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
[/quote]
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8237 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5711 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4861 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12736 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7515 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6640 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6371 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7562 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist