I když vlastně tak dobré není, zase mi stoupla horečka, spal jsem jen dvě hodiny. Bolí mě hlava, pálí oči.. tak jsem šel k doktorovi, kde mi řekl, že mám zánět průdušek a předepsal mi antibiotika. Na prohlídku jdu příští středu.. ach jo, to jsou mi teda prázdniny .
I když vlastně tak dobré není, zase mi stoupla horečka, spal jsem jen dvě hodiny. Bolí mě hlava, pálí oči.. tak jsem šel k doktorovi, kde mi řekl, že mám zánět průdušek a předepsal mi antibiotika. Na prohlídku jdu příští středu.. ach jo, to jsou mi teda prázdniny .
AAAAAAAAAAAAZBEST!
Už mu daj chudákovi pokoj s azbestom. Aspoň dokým ho nezabije (to bude čoskoro).
I used to be an arrow, but then I took an adventurer to the face.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.