Hint: Mario, Mass Effect, God of War, Shadow of Colossus, Resident Evil, Assassins Creed, Silent Hill, Bioshock, Final Fantasy, Portal, Batman a Pokémon.
Upravil/a hRDLA dne 01.03.2013 21:33
Chtěl bych říct jednu věc:
Jsem rád, že se tu objevilo spoustu nových lidí, je to jen dobře. Ale dobře už není to zakládání naprosto zbytečných témat s ještě zbytečnějšími otázkami...
Upravil/a Ligos dne 02.03.2013 21:11
Ligos napsal:
Chtěl bych říct jednu věc:
Jsem rád, že se tu objevilo spoustu nových lidí, je to jen dobře. Ale dobře už není to zakládání naprosto zbytečných témat s ještě zbytečnějšími otázkami...
Souhlasim.. Chtělo by to udělat, aby se po registraci na tuhle stránku objevilo okýnko s OBROVSKYM nápisem nezakládejte zbytečně nová témata, tzn. když nemáte originál, když jste ještě neprohledali fórum, nebo internet.. atd
Na tohle téma vám můžu hned odpovědět - psal jsem SkyrimAdminovi před týdnem zprávu ohledně velké spoustě věcí, některé právě zpracovává, některé nejdou zpracovat/opravit. Mezi zpracovávanými je i otázka registrace
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.