nagasadowcz napsal:
Je takové počasoidní. Nemyslíte?
Hej, nepovídej to by mě nkdy nenapadlo
A když už mluvíme o napadání
hRDLo, dokázal bys ňákej fajnovej podpis na motiv Markarthu? Že bych si tam taky hodila onu legendární větu končící ..,but for Markarth I can kill myself, ale to s Garrusem dost dobře napsat nejde nebo jde, ale postrádalo by to trochu smysl
@hRDLA: To je dobře, já taky ne něco splácej, nemusí to být gif
Tak mě napadlo…co když je barev víc, jen my je nevidíme? Nebo co když každej člověk vidí jinak? Třeba já vidím růžovou tak jak vidí naga zelenou a hRDLA červenou a naopak
hRDLA napsal:
To chceš jako říct, že u mýho nicku na chatu vidíš RŮŽOVOU?!
…maybe…
Nebo ji možná já vidím červeně a ty růžově, ale myslíš si že je červená, hmmmmmmmmmmmm?
Nejdelší hmm na světě:
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm?
Fajn, na světě možná ne
Nebudeš mi věřit, ale sobě jsem to tu taky rozbila Renegade +1
a nechce se mi to editnout Renegade +1
Ale tak co nadělám, odesílání zpráv funguje (zatím >:3)
Teď jsem zjitil zvláštní věc.Mám 4011 příspěvků...........Sakra hRDLo a Mopi vy jste spameři!
E:Nevím proč jsem to tam poslední dal proto si toho nevšímejte
Upravil/a Leneren dne 26.02.2013 23:44
Leneren napsal:
Teď jsem zjitil zvláštní věc.Mám 4011 příspěvků...........Sakra hRDLo a Mopi vy jste spameři!
E:Nevím proč jsem to tam poslední dal proto si toho nevšímejte
JÁ? Hovno, sem tu o 9 měsíců dýl než ty. Tak se nad sebou zamysli nejdřív než něco vypustíš do světa.
Podle mýho měřítka jste spammeři všichni výše jmenovaní, tak se nehádejte...
EDIT: Jsem tu už od května léta Páně 2011 a nemám zatím ani 1200 příspěvků. A to nemůže nikdo říct, že tu nejsem aktivní...
Upravil/a Ligos dne 27.02.2013 07:39
Mopidu napsal:
Tak mě napadlo…co když je barev víc, jen my je nevidíme? Nebo co když každej člověk vidí jinak? Třeba já vidím růžovou tak jak vidí naga zelenou a hRDLA červenou a naopak
Víc barev existuje! Člověk má tři typy čípků (= světločivých buněk, které nám umožňují odlišovat barvy), ptáci mají 4 typy a ryby tuším 5. To znamená, že pták nebo ryba mají o dost barevnější svět a existuje pro ně mnohem víc různých odstínů (často hlavně v té oblasti barev, do nichž jsou zbarveni samečci toho druhu). A to se pohybujeme jenom v pro náš zrak známém barevném spektru. Včely třeba nevidí vůbec odstíny červené a moc ani žluté, ale zato vidí UV světlo, které zase nevidíme my, takže zdánlivě nudně zbarvené květiny opylované včelami vidí včely jako ornamentované.
Nad tím, jestli nevnímáme každý stejně pojmenované barvy jinak, jsem občas taky uvažovala. To by bylo na dlouhý spekulace, ale myslím, že evoluční biologie se k tomu celkem logicky staví jakože
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.