(Já vím, že je tento příspěvek krom té "odpovědi", kterou jsem moc moc moc chtěl napsat o ničem, takže Z D E si představte nějakou maximálně inteligentní obsáhlou reakci, kde jsou rozebrány otázky smyslu života, lidské psychologie a vanilkové zmrzliny...)
Zamýšlený příspěvek:
Co je vlastně život? Je to prožívání nebo jen přežívání? Je to radost a zážitek nebo jen nucené čekání na smrt? Těžká otázka. Z pohledu psychologie by se dalo říct, že podle toho, čemu z oněch dvou možností věříte, jste nějakým povahovým typem. Mimochodem, hádejte - který povahový typ má nejraději vanilkovou zmrzlinu?
BTW, já vlastně vůbec nevím, co "^^" znamená
Upravil/a nagasadowcz dne 24.02.2013 15:48
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Nerozvíjajte tu žiadne politické debaty, len si pustite to video . V Severo-kórejskom propagačnom videu proti Obamovi hraje melódia z The Elder Scrolls: Oblivion, to ma úplne rozsekalo. Video nie je na YT, tí by ho okamžite stiahli ale pozrieť si ho môžete tu:
Dámy a pánové, páni a kmáni, dovolte abych vám představila upoutávku na nový komiks já kreslím, Aurel vymejšlí a ano, je to z Gothicu (proto nevymejšlím jsem to nehrála )
Aurel má menší (větší ) technický problémy, tak to je coming soon
Ligos napsal:
Juchů, z Gothicu, mé oblíbené herní trilogie (ano, TRILOGIE, čtvrtý díl neexistuje!)
Už se těším!
(jen aby to nedopadlo jako s Temnými dny... )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.