... Dobro vítězí nad zlem, někdy naopak, hrdinové přicházejí a odcházejí... A pak tu jsou tací, kteří příliš do osudů světa nezasahují, ale vše bedlivě sledují téměř od počátků...
Ligos napsal:
... Dobro vítězí nad zlem, někdy naopak, hrdinové přicházejí a odcházejí... A pak tu jsou tací, kteří příliš do osudů světa nezasahují, ale vše bedlivě sledují téměř od počátků...
Takže...
Ó pravdu díš... myslím, že tento smajlík vystihuje hodně
Ligos a jeho jestřábí oko, co vše vidí. Nic mu neunikne, nic nezůstane nespatřeno. Vyčkává, nikdo neví nač. Až se Melkor vrátí, přidá se na jeho stranu či bude bojovat za svobodu? Nikdo neví, nikdo raději vědět nechce.
P.S.: Ty moje proroctví by se měli někam zapisovat.
Na našem fóru i láska vzkvétá. Platonická, jednostranná je však. Muž může milovat, ale žena lásku neopětuje, toť smutný úděl Mahoneyho. To ho však nezlomí, ba naopak. Tak děl hRDLA.
Mahoney: Už jsem o tom uvažovala, ale viděla jsem jeden screenshot a nejsem si úplně jistá, jestli chci opravdu vědět, co se tam ještě odehrává
Whirt: Já bych ho nepodceňovala, kdyby to opravdu byl Krteček, přečetl by toho mnohem víc Pokud vím, to je knížka, kterou nikdo nekupuje, protože si jí každý přečte ještě v knihkupectví.
Všichni je slyšeli, ale nikdo ve skutečnosti neposlouchal. A tak byl prorok odsouzen zůstat v temném koutě, všemi neposlouchán, všemi ignorován. Tento věk ještě není připraven znát svojí budoucnost, nedokázali by zvládnout pravdu a proto pravda musí být zatajena. Tak děl hRDLA.
Tasemnice napsal:
Mahoney: Už jsem o tom uvažovala, ale viděla jsem jeden screenshot a nejsem si úplně jistá, jestli chci opravdu vědět, co se tam ještě odehrává
Whirt: Já bych ho nepodceňovala, kdyby to opravdu byl Krteček, přečetl by toho mnohem víc Pokud vím, to je knížka, kterou nikdo nekupuje, protože si jí každý přečte ještě v knihkupectví.
Bez obav, ale musíš přijít až tam nebude BadWolf, pak bys o nás ztratila dobré mínění . Ale vážně, přijď, jsme tam dobrá parta a je tam sranda. Nebudeš litovat .
Tasemnice napsal:
Většinou je to tam fajn, ale výjimky potvrzují pravidlo... Když tam necháš třeba takového Sanueda a Mahoneyho samotné, tak je to ta nejnebezpečnější věc, co se může stát - dokonce nebezpečnější než Whirtka.
Tasemnice napsal:
Možná proto na ty knihy občas dávají ty igelitové obaly
Tasemnice napsal:
Většinou je to tam fajn, ale výjimky potvrzují pravidlo... Když tam necháš třeba takového Sanueda a Mahoneyho samotné, tak je to ta nejnebezpečnější věc, co se může stát - dokonce nebezpečnější než Whirtka.
Tasemnice napsal:
Proč zrovna mě a Sama? Náhodou my dva, jsme tam jediný gentlemani .
Tasemnice napsal:
Tasemnice napsal:
Chceš mi tvrdiť že ja som nejaký úchylný perverzák či čo?
I used to be an arrow, but then I took an adventurer to the face.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.