Hej, dneska se tu neobjevila zatím ani jedna zpráva? To musím napravit.... Ale co mám napsat?
Už vím: KRLEŠ!
EDIT: (22:00hod)- Dobrá, protože se již nikdo neúčastní nekonečné konverzace, prohlašuji se tímto UZURPÁTOREM tohoto tématu. Pokloňte se před Ligosem, mocným vládcem Nekonečné konverzace!
Upravil/a Ligos dne 19.02.2013 23:04
Ligos napsal:
Hej, dneska se tu neobjevila zatím ani jedna zpráva? To musím napravit.... Ale co mám napsat?
Už vím: KRLEŠ!
EDIT: (22:00hod)- Dobrá, protože se již nikdo neúčastní nekonečné konverzace, prohlašuji se tímto UZURPÁTOREM tohoto tématu. Pokloňte se před Ligosem, mocným vládcem Nekonečné konverzace!
škoda že na tvoje uzurpátorství nikdo nereagoval teda až na mě a teď, ale to se nepočítá
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
škoda že na tvoje uzurpátorství nikdo nereagoval teda až na mě a teď, ale to se nepočítá
Jo, na moje příspěvky lidé moc rereagují, ať napíšu, co napíšu. Nicméně žádná reakce potřeba není. Prostě to platí a krleš!
Jo, na moje příspěvky lidé moc rereagují, ať napíšu, co napíšu. Nicméně žádná reakce potřeba není. Prostě to platí a krleš!
To bude tím, že jsi to Editoval až po tom, co už někdo něco napsal
To bude tím, že jsi to Editoval až po tom, co už někdo něco napsal
Whirt: F YEAH!
Jo, ale když jsem začal s editací, byl to poslední příspěvek. Já asi můžu za to, že zrovna v tu chvíli se to tady zase rozjede... Ale už jsem to tam nechal, když jsem si s tím dal tu práci. Nehledě na to, že moje uzurpátorství stále platí... Krleš!
@Mike: Býval tu kdysi jeden zlotřilý uživatel jménem Melkor, který zlobil tak dlouho, až dostal BAN. Zadej si ho do vyhledávání, pár věcí si přečti a hned budeš mít jasno. Je to takový základní 4FAN lore. Paradoxně, nevědět, kdo je Melkor, je jak nevědět, kdo je Whirt
Upravil/a nagasadowcz dne 20.02.2013 20:38
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.