LordeS:
Jo, můj zvuk byl vždycky blbej Nahrával jsem to ve Frapsu, i zvuk. A zapomněl jsem ztlumit hru (v dalším partu co nahraju o víkendu už je to lepší, ale pořád to musím ztlumit...)
Jinak, díky za starost, ale mně, počítačovému antiukovi nemusíš vůbec pomáhat, já ani neočekávám že to někdo bude sledovat delší dobu, dělám to prostě jen tak, docela mě to baví
Mike:
Dyť já vím, Kofola je stejný svinstvo, ale
a) je česká
líp chutná
c) líp chutná
d) chutná docela dobře
e) "Já nemusim, já už ho vidim"
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mike napsal:
Proč? Dyk je to dobrý... si kup takovej pack, kde jich je víc těch plechovek za nižší cenu... navíc je to origo cola z US... já nevím, ta cherry byla fakt pecková.
Za prvý mě napadá spousta užitečnějších věcí, za který utratit peníze, jak je kýbl sladký vody a za druhý origo US mě nechává ledově klidným Jako 20-30 kč za třetinku??? To budu radši lemtat vodu z kaluže.
E: Mopi cherry sou višně, ne třešně
Upravil/a EldeR dne 20.03.2014 16:33
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
BadWolf napsal:
LordeS:
Jo, můj zvuk byl vždycky blbej Nahrával jsem to ve Frapsu, i zvuk. A zapomněl jsem ztlumit hru (v dalším partu co nahraju o víkendu už je to lepší, ale pořád to musím ztlumit...)
Jinak, díky za starost, ale mně, počítačovému antiukovi nemusíš vůbec pomáhat, já ani neočekávám že to někdo bude sledovat delší dobu, dělám to prostě jen tak, docela mě to baví
Mike:
Dyť já vím, Kofola je stejný svinstvo, ale
a) je česká
líp chutná
c) líp chutná
d) chutná docela dobře
e) "Já nemusim, já už ho vidim"
Přední středoevropský výrobce nealkoholických nápojů Kofola S.A., která sídlí v Polsku a pod kterou patří i česká Kofola, vydala v Česku své první dluhopisy v hodnotě 330 milionů korun.
- otázka chuti je těžce subjektivní.
EldeR: No jo no.... je to drahý, ale dobrý... US kuchyni a tak mám rád no...
Ale no tak Miku, musíš uznat, že v tomto případě jde o poměrně opodstatněný "výsměch"...
Vždyť burgery u nich žerou i děti ve školních jídelnách. A když Arnold S. bojoval za zdravější kuchyni ve školách, setkal se jen s protesty jak dětí, tak i jejich rodičů...
Upravil/a Ligos dne 20.03.2014 17:30
Nojo, já nemužu za to, co žerou dobrovolně ... ale prostě kuchyně tam je a opravdu pěkná... jen je zatlačená masou lidí docela do kouta, ale to neznamená, že ji spousta lidí nevaří, nebo že by měla upadnout v zapomnění.
Však já to tak beru, u nás taky každej nejí vepřo-knedlo-zelo...
Já jen, že nejde ani tak o neznalost, jak jsi to nazval, ale spíš o ten výsměch, který ale má opodstatnění...
yup, Mexickou mám ráda, ale ta se tam nepočítá, já to myslela jako vyloženě US Yankee se tam moc nejí a ten zbytek jsou variace evropy... takže jop, ok, maj svoji kuchyni, ale ten ikonickej hamburger kterej je čistě americkej to nepřebije (a náhodou hranolky mě ani nenapadly, hranolky s rybou jsou totiž britský )
BW: Ta postava vypadá jak z ňákýho cáklýho anime
Upravil/a Mopidu dne 20.03.2014 21:03
Mopidu: To je artwork, Havel the Rock... víš co je na něm nejvíc epic? Jeho brnění je celý z KAMENE a jako zbraň má gigantickej dračí zub (docela s tím bolí do huby)!
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
yup, Mexickou mám ráda, ale ta se tam nepočítá, já to myslela jako vyloženě US Yankee se tam moc nejí a ten zbytek jsou variace evropy... takže jop, ok, maj svoji kuchyni, ale ten ikonickej hamburger kterej je čistě americkej to nepřebije (a náhodou hranolky mě ani nenapadly, hranolky s rybou jsou totiž britský )
BW: Ta postava vypadá jak z ňákýho cáklýho anime
Tak Yankee bych počítal, ale jo, není to nějak extra, ale lososi a krocani jsou typický pro USA. A jinak jasně, jsou to variace evropských jídel, dále upravených specificky pro USA. Je to tím, že Ameriku kolonizovali Evropani Západní Evropy především.
Stejně, jako je Britská kultura v Austrálii (navíc je to br. dominium), když tam osidlovali zemi Britové... To tak je.
ale jo, ikona je hamburger... ale to je nová hostorie, hamburgery tam opravdu ve osmnáctém století nejedli...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.