BadWolf napsal:
Diego: To už bys možná spíš mohl poškat ten měsíc jako já, on brzo vyjde druhej díl Kdyžtak, já o Dark Souls děsně rád kecám, ale teď půjdu dělat další part
To asi ne, protože dvojku by mi pc určitě neutáhlo. Jedničku jo, sic max na střední, ale na tom nijak nezáleží.
EldeR: Jen počkej, právě jsem dotočil další dva party (renderuju) a v tom posledním mě pořád dokola a dokola zabíjej Gargoyli A už tam jsem slyšet.
Hádám, že to si všichni náramně užijou
(Ale nejhorší na tom je, že je to asi jako 4. nejlehčí bossfight ve hře )
EDIT: Tak tam nejsem slyšet Ale už jsem slyšet líp ! Příště už budu slyšet
Upravil/a BadWolf dne 18.03.2014 21:46
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
EldeR napsal:
Hmm škoda, že mě nebaví čumět na to jak někdo jinej hraje a BWho není slyšet
Už jsem to psal do LordeSových videí - osobně nepochopím nikoho, kdo čučí na někoho jiného, jak hraje. Ať je to kdokoliv a hraje cokoliv... Sotva stíhám hrát sám, natož abych cenný čas ztrácel takto...
Ale - proti gustu...
Letsplaye bývají dobré třeba k tomu, když ti nejde ve hře udělat nějaká část. Podíváš se, jak to třeba projít/ vyřešit a je to. Já to u několika her používal.
Upravil/a Diego dne 18.03.2014 22:24
Jo, vzpomínám si, jak jsem prvně hrál Gothic 1 a říkal jsem si:
"Co to proboha je za chujovinu? A co to příšerný ovládání?"
Dlouho mi trvalo, než jsem si na něj zvykl, ale stálo to za to.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.