Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Aurelius


BW
Vyšel jsi po schodech nahoru, v prvním patře nikdo nebyl (ani žádný z legionářů co by měl patro za úkol střežit). Pokračoval jsi po schodech nahoru, vyšel jsi do druhého patra. Spatřil jsi skupinku legionářů a Lucia, který mířil ke schodům, vypadal rozzuřeně. Krom legionářů v těžkých zbrojích (legionářů jsi na počítal pět) jsi po boku Lucia uviděl kráčet mladšího válečníka v lehké kožené zbroji. Jeho vzhled ti připadal povědomí, ale nemohl sis vzpomenout kde jsi ho už viděl.
(zatím o tobě nejspíš neví)

Lord Rade
Mlčky jsi pokračoval v jídle. Regulus dojedl a začal si přidávat, "Slyšel jsem, že máte v plánu pořádat i turnaj, hraběnko.", hraběnka kývla a s úsměvem povídá "Ano, to mám je to tradicí a skvělá příležitost když bude ta svatba, navíc Císař se musí při své návštěvě cítit dobře a potřebuje nějakou zábavu. Máte v plánu se přihlásit?", Regulus dojedl sousto, napil se a odpověděl "Uvažoval jsem o tom, ale s dřevcem jsem to nikdy moc neuměl.. takže raději ne." domluvil směrem k hraběnce a poté se otočil k tobě "A co vy veliteli?"

Tondulín
Otestoval jsi maso, maso bylo poměrně dobře udělané, když jsi však ochutnal bramboru zjistil jsi, že nejsou příliš uvařené a jsou už docela staré. "Takže vy jste náš novej velitel, jo?" řekl jeden z imperiálů co zrovna přišel, vzal si svojí porci a přišel k vašemu stolku.

ScorpionCZ
Když jsi pochválil Nelwin usmála se a přerušila kouzlo, zařadila s zpět. Nakonec se několik noviců rozhodne kouzlo vyzkoušet, postupně se vystřídají u figuríny. Každému se podařilo kouzlo zvládnout jinak, některému hůř, některému lépe. Ork se usmíval, "Byla to sranda když jsme brali ohnivé kouzla, měl jsi vidět jak byl Arterius rudej vzteky. Taky asi pak pět lidí skončilo na ošetřovně a byla vzteky rudá Mirabelle." řekl ti poté co se přestal usmívat. "Ale tos byl zrovna v Morrowindu." dodal. Tajemná osoba se pomalu vydala k vám, stále měla na sobě roucho a kápi přetaženou přes obličej.

Matthew
V rychlosti jsi utvořil dvě menší ohnivé koule a vrhl je směrem k Viarmovi. Jedna zasáhla legionáře přímo do obličeje, skácel se mrtvý a spálený k zemi. Druhou koulí jsi minul. Viarmo mezitím uhnul jednomu z legionářů a následně jej sekl, jeho úder však sjel po nárameníků. Úplně nakonec chrámu nevidíš, magické svíce sice osvětlují místnost, ale nedosáhnou až na konec chrámu.

Sarako
Vstal jsi, zamířil jsi k truhle. Odemkl jsi truhlu klíčem a oblékl si lehkou černou zbroj vyrobenou z kůže, obul si boty a následně si připravil kápi. Z truhly jsi vzal dále opasek, na který sis připnul dýku a měšec, který jsi měl schovaný v nočním stolku. Dlouhý meč máš postavený v rohu, přehodil jsi meč přes záda a následně jsi vykoukl z okna. (uvnitř skříně máš obyčejné oblečení) Z okna jsi toho moc neviděl, nejspíš však jde o typické ráno, obchodníci otevírají své krámy a hladovějící místní se začínají slízat a okukují zboží. Zatím co bohatší nakupují.

LordeS
"To už bohužel neřekl." odpověděla Alexia a dopila, "Ale, přeci jen tu už nějakou dobu žiju. Takže pokud je můj odhad správný bude to ho vlastnit starší nord.. švagr zdejšího hostinského, bydlí v přístavu." odpověděla potichu. "Ale co jsme slyšela tak do jeho domu vedou jen jedny dveře a ty mají zatraceně těžký zámek. Takže doufám, že jsi zručný v otvírání." dodala a usmála se.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
matthew074
Pokusím se pomocí telekinéze sebrat zbraň mrtvého legionáře a vrhnout jí hrotem napřed po dalším.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
Lord Rade
,,No, rozhodně o tom popřemýšlím... Ale co, že je hlavní cenou? Rád bych nějakou motivaci," usměju se směrem k hraběnce.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Tondulin
Přeměřím si ho pohledem. "Jo to jsem a ty jsi..?"
 
Sarako
,,To byla zase noc." napiju se z láhve co mám na nočním stolku.
1) Pokud nemám zadaný žádný kontrakt, vydám se do nejbližší cechovní budovy Morag Tong.
2) V opačném případě půjdu vyplnit kontrakt, který mám u sebe.
V obou případech si cestou koupím chleba a nasnídám se.

(Prosím napiš mi kolik mám zlata a v jakém městě/vesnici se nacházím)
Upravil/a Sarako dne 09.08.2014 00:27
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
BadWolf
Pokud o mě neví tak odejdu, někam se zašiju, aby mě nikdo nenašel a otevřu desky.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
"Myslíš při tomhle procvičování? ale tak jiskření je na zranění takový .. no vždyť to víš sám ... pokud sesílatel nezačne máchat všude rukama tak se nikomu nic nestane." usměju se " ale s těmi ošetřovnami ... je mi líto ... ale to jak se hádají už celkem přehánějí ..." pochválím ty kteří se odhodlali a seslali kouzlo a pak se nedůvěřivě a trochu ustrašeně podívám směrem k přicházející postavě. Pohled odvrátím od osoby a řeknu ke třídě "Takže tohle byla taková neoficiální hodina vlastně dá se říci praktické části učení." pousměju se "Všichni jste si vedli dobře a ti kteří se neodhodlali tak samozřejmě nezoufejte ... stačí nějaký ten večer strávený učením a podaří se to všem! Také samozřejmě záleží jestli se tomuto odvětví magie tedy chcete zabývat ... ale to je samozřejmě věcí každého z vás." Pohlédnu na toho kdo kráčí k nám jestli nedělá mezitím i něco jiného, třeba si přpravuje zbraň nebo kouzlo ... jeden nikdy neví. Poté se znovu obrátím ke studentům "Takže teď je předpokládám nějaký čas i na otázky ... pokud máte dotazy k něčemu co jsme dnes dělali či nějaké jiné ... samozřejmě k tématu tak je zkusím zodpovědět." počkám jestli se někdo na něco optá ...
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
LordeS
"Myslím, že jsem si dnes prsty pořádně protáhnul. Přístup přes střechu nebo snad vikýřové okno tam asi není, viď? Zatím jsem v přístavu nebyl, takže budu rád, když půjdeš se mnou. Můžeme vyrazit?"
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
Aurelius


BW
Nenápadně jsi se vrátil zpátky ke schodům sešel o jedno patro dolů a zalezl do jedné z místností. Zavřel jsi rozbité dveře a schoval se za stůl. Rozloupl jsi pečeť a otevřel desky, začetl jsi se do dokumentu.

Obsah desek (obrahuje spoilery)


Lord Rade
"Uznání císaře a potažmo Vrchního generála legie a nějaká finanční odměna." odpověděla hraběnka, "Nicméně.. ve výhře je i účast na hostině, ale na té budete Rade přítomen i když nevyhrajete." dodala. Poté se podívala na Reguluse, "Slyšela jsem, že Scipio odešel ze Čtvrté legie a vzdal se i titulu vrchní generál. Nový vrchní generál je prý velmi mladý.." začala. Regulus polkl a kývl Ano, čtvrtou převzal Tullius a vrchním generálem se stal generál Osmé legie.. neviděl jsem ho, ale prý je vážně docela mladý."

Tondulín
"Já? Já jsem 'Kudla', nebo aspoň mi tu tak říkaj." řekl legionář, "Dokážu zabít nepřítele dřív než vydá hlásku." dodal na vysvětlení, poté se podíval na Nilwen. "A tohlec? To je vaše osobní asistentka? Raděj si ji hlídej.. barbaři ze Skyrimu si berou všechno co chtějí." řekl se smíchem.

ScorpionCZ
"Bylo to zajímavý.. ale těžko se to vysvětluje." zasmál se ork, poté pokračoval "Jejich hádky jsou jen zpestření, přece nechceš, aby tu byla nuda?". Poté jsi se otočil k novicům s tím, že zodpovíš veškeré jejich dotazy. Osoba mezitím přišla až k vám, "Já bych jeden dotaz měla." promluvila, podle hlasu jsi poznal Xarii. "Netušila jsem, že tu učíš." řekla s úsměvem a sejmula si kápě. Ostatní novicové mlčeli a zírali, obzvlášť ork.

Matthew
Pomocí telekineze jsi sebral legionářovi zbraň, ostřím jsi ji vrhl proti dalšímu legionářovi. Ten však útok bezpečně uchránil štítem a pokračoval v souboji s Viarmem. Meleril si vyčarovala meč a rozeběhla se Viarmovi na pomoc. Raven mezitím uskočil a následně provedl několik rychlých výpadu čímž odzbrojil legionáře a následně mu uťal hlavu.

Sarako
Sáhl jsi po láhvi, napil se vy poté vykročil ven z domu. Vyšel jsi ven a nasál pokud možno čerství vzduch. Hluk skutečně pocházel z tržiště, obchodníci už vybalovali svoje zboží. Prošel jsi kolem jednoho stánku s pečivem. Krátce jsi počkal a následně koupil za několik septimů bochník chleba. Momentálně žádný kontrakt nemáš, proto jsi se vydal k cechovní budově, která je kousek od tržiště. (není to tržiště v pravém slova smyslu, spíše malé náměstíčko s několika stánky) Došel jsi k cechovní budově, otevřel branku do dvora a pokračoval do budovy. Uvnitř podlouhlé chodby zrovna nervózně pošlapoval Zirkan (starší dunmer, byl poměrně vážený v cechu a občas ti obstarával kontrakty), oblečen byl do cechovní zbroje.

Máš 740 Septimů.

LordeS
"Jo, můžeme jít." odpověděla Alexia, odešli jste ze Džbánu a pokračovali směrem k tajné chodbě. Chodbou jste se dostali až na hřbitov, odkud tě Alexia bezpečně dovedla až k bráně do přístavu. Stráže pochodovali po města a jeden hlídal i bránu do přístavu. "Teď to bude snadné." řekla s úsměvem, prošli jste kolem stráže, nic nenamítal. Bránou jste prošli až do přístavu, po molu jste pokračovali až k dřevěnému domu. "Tak tady to je." řekla potichu Alexia, "Stráž kolem tohohle domu projde asi přibližně každých deset minut.. takže teď máme tak pět minut možná tři."

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 10.08.2014 22:27
 
scorpioncz
"Zdravím vás Xario." řeknu s úctou a skloním hlavu "Ale neučím tu, vyučující musel někam jít tak jsem se toho ujmul ..." pokrčím rameny "Jinak jsem normální student." dořeknu s úsměvem a ještě dodám "Mohl bych se vás zeptat co vás sem přivádí? trošku jsem se obával kdo jste, když jste měla tu kápi."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
Přijdu blíž k Zirkanovi a oslovím ho: ,,Mephala buď pozdravena mistře Zirkane (Mephala má pro Morag Tong stejný význam, jako Sithis pro Temné bratrstvo, navíc mě zrovna nenapadá vhodnější způsob, jak pozdravit svého nadřízeného), dnes vypadáte nějak ustaraně. Stalo se snad něco, smím-li se zeptat?"
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Pokud chtějí barbaři ochutnat ocel mého dvouručáku můžou to zkusit." usměju se a dojím jídlo.
 
BadWolf
"No tohle by jeden nečekal." ušklíbnu se pro sebe, schovám zase desky a zamířím do archívu.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius


BW
Opět jsi schoval desky a následně opustil místnost. Chodba byla opět prázdná, když jsi došel ke schodišti uviděl jsi Lucia v doprovodu legionářů zrovna odcházet z věže. Vyšel jsi schody a následně pokračoval podlouhlou chodbou až k archívu (archív byl v předposledním patře). Dveře do archívu byli zničené, ale střežené. Trojice legionářů postávala před dveřmi a hlídkovala, nejspíš do archívu jen tak někoho nepustí.

Tondulín
Kudla se začal smát a poté odešel. Nilwen dojedla a povídá "Nebylo to tak špatné..", poté se odmlčela a rozhlédla se "Bude to tu asi zajímavý." usmála se, "Už aby dorazil Atius."

ScorpionCZ
Xaria se pousmála, když jsi zdvořile pozdravil a hlavou se uklonil. "Také tě zdravím Škorpiasi, na to, že jsi tedy jen 'novic' ti učení jde." začala Xaria a poté si opět natáhla kápi, "Důvod mé návštěvy bych si raději nechala pro sebe." dodala. Poté se otočila k Nilwen, "Nilwen, koukám, že jsi Škorpiase našla a roucho mu vrátila, možná už je nejvyšší čas vrátit se do Morrowindu. Zdejší univerzita není zrovna dvakrát vhodná pro tebe." řekla Xaria.

Sarako
Zirkan kývl na pozdrav, "I ty buď pozdraven Sarako." ihned vypadal o něco veseleji, "Nic vážného, jen budu muset na krátko opustit vesnici. Mimochodem máš se pak stavit za Sathou, měla pro tebe nějakou práci."

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
BadWolf
Nemá cenu působit rozruch. Do archívu nepůjdu. Spíš se půjdu někam najíst, začínám mít hlad.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Tondulin
"Jo to asi jo, chceš si vzít jednu z těch kanceláří nahoře?"
 
scorpioncz
"Za vrácené roucho ti ještě jednou děkuji Nilwen, je škoda že tedy už musíte jít ... no nevadí ... pokud tedy odcházíte tak se mějte." rozloučím se s úsměvem a poté se otočím ke studentům "Myslím že to tady na cvičišti zakončíme ... půjdeme do třídy a počkáme na učitele."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius


BW
Otočil jsi se a vrátil se ke schodům, sešel jsi až do spodního patra a poté opustil věž. Před věží postávalo několik legionářů, pokračoval jsi směrem k Univerzitě, neboť je to asi jediné místo kde jsi si jist, že momentálně dostaneš najíst. Když jsi vcházel na území Univerzity, všiml sis posílené hlídky legie, všichni legionáři nesli barvu Osmé legie. Pokračoval jsi dál, vešel jsi do velkého sálu. Uvnitř bylo ticho, akorát několik noviců posedávalo nebo postávalo u soch bývalých arcimágů. U vstupu do jedné učebny jsi uviděl Beliuse jak baví s Rikke. Pokračoval jsi dál až do jídelny u okýnka zrovna postával Palagán a netrpělivě čekal na jídlo.

Tondulín
"No.. jestli by jsi byl tak hodný." zasmála se Nilwen. "Půjdu si prohlédnout tu ošetřovnu a trochu se tam zabydlím." pokračovala.

ScorpionCZ
"Já Nelwin neodvádím, akorát jí doporučuji, aby odešla." řekla v rychlosti Xaria, "Pokud tu chce zůstat je to její věc, já nejsem rodinný příslušník, takže jí této věci nemohu nijak mluvit." dodala Xaria a usmála se, Nelwin se podívala na tebe a poděkovala. "Nebojte budu opatrná." řekla Nelwin směrem ke Xarii. "Jak myslíš." odpověděla jí Xarie, poté se otočila "No nic, já musím vyřešit to proč jsem přišla. Možná se ještě potkáme. Zatím se mějte." a zamířila směrem ke vchodu do univerzity.

Sarako
Zirkan kývl na pozdrav, "I ty buď pozdraven Sarako." ihned vypadal o něco veseleji, "Nic vážného, jen budu muset na krátko opustit vesnici. Mimochodem máš se pak stavit za Sathou, měla pro tebe nějakou práci."

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
BadWolf
Počkám taky.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
"No ... stejně raději půjdeme do tý třídy ... budete si tam moci zopakovat to jiskření aby jste ho dokázali dobře seslat ... a uměli tak dobře své první kouzlo bleskové magie." zakončím ticho mezitím co odcházela Xaria a pomalu vyrazím se třídou do učebny s tichým přáním aby tam učitel ještě nebyl.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8237 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5713 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4862 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12738 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7516 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6640 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6371 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7563 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist