Krucinál, slíbili že to Prasátko Slezina bude vycházet každou sobotu a ono nic a to už je neděle... nechápu proč to říkaj, když to nesplněj.. je to děsná sranda
Naga: Už se to renderuje, ale nevím jestli to budu moct nahrát na YouTube (YouTube po mě chce telefoní číslo - který nemám páč nemám telefon - když chci nahrát něco delšího 10ti minut myslím), takže mi buď někdo řekne jak se věci stříhaj a nebo to můžu hodit na ulož to Popřípadě pokud někod máte jinej nápad tak sem s ním
EDIT: Tak jsem samozřejmě ZASE zapomněl snížit zvuky hry, mno ...
Upravil/a BadWolf dne 16.03.2014 16:50
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
@Mike - jenže jsem nic neslíbil, narozdíl od nich.. A hlavně nejsem jeden z nejsledovanějších kanálů v ČR.. od kterého bych, když už něco plácnou, očekával nějakou zodpovědnost!
Jinak, mobil využívám z 90% ke čtení knih...
Většinu věcí si prostě vyřešim přes FB.. Mám celkově asi tak 3 4 hovory do týdne I když teď teda skoro každej večer píšu esemesku přítelkyni, páč mi to přijde hezký
Já žiju bez telefonu v podstatě normálně Když něco řeším s lidma tak to s niam řeším tváří v tvář
(Samozřejmě až tady na S4F ).
Jinak, první část nic moc, a fakt tam nejsem slyšet, pak už je to trochu lepší, a třetí část je dost epic ! Až budou vyrenderovaný všechny tři (skoro je druhá) tak to hodím na to ulož.to a hodím vám sem link
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Naopak - a neberte si to nikdo tady osobně - mě celkem štvou ty lidi, co nedají mobil z ruky a větší pozornost věnují tomu mobilu.
Např. jeden kolega v práci - vysvětluju mu, co je třeba dodělat/předělat. Neustále si při tom hraje s mobilem... Vše odkývá, jako že rozumněl a co myslíte? Popletl, co se dalo, protože mě nevnímal... Tohle fakt nemám rád...
Taky bych se bez mobilu obešel. Dávám přednost osobnímu kontaktu a mobil používám zejména jako budík a občas jako fotoaparát, protože rád fotím.
Ligos: Takovým lidem bych nejraději dal ránu. Když se s někým bavím, tak by si neměl hrát s mobilem, tím spíš, když se mu něco vysvětluje.
Upravil/a Diego dne 16.03.2014 19:43
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.