Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Lord Rade
Když uvidím o talíř víc, tak vše ostatní přehlédnu a přeslechnu a udiveně se zeptám: ,,Pro koho to je?"
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Tondulin
"Mají dokonce i funkční zvon to jsem ani nečekal." S úsměvem slezu z koně a vyjdu vstříc příchozímu.
 
matthew074
"Jistě. Jen zůstane někdo v táboře? Nechal bych tu zbroj moc se blýská mohla by odrážet světlo ,ale nechci jí nechat jen tak ,abych jí už nikdy nenašel." Optám se a začnu si sundávat zbroj později ji odložím podle situace někde poblíž tábora a místo si označím poté se vrátím k ostatním. "Dobrá můžeme vyrazit."
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
Aurelius


BW
Arterius nevypadal nadšeně a proto urychleně sešel ze schodů. "Pff.. to zas bude." poznamenal potichu a když jste došli až ke dveřím u kterých vyčkávala Mirabelle ihned se k vám vydala rázným krokem. "Ahoj, Mirabelle." pozdravil ji Arterius, "'Ahoj'?! Arterie ty jsi arogantní a sobecký zmetek! Nezáleží ti na někom jiném než na sobě!" řekla rozčileně. "Heh.. a ty jsi naivní pitomá kráva." řekl s důrazem Arterius, "Možná jsem naivní, ale jen slepej by neviděl to co tu ty a Palagán předvádíte. Aedan ti šel po krku tak jsi se ho zbavil tím, že jsi mu dal pevnost.. a jako bonus k tomu jsi mě zabránil v tom, abych byla šťastná!" řekla podrážděně Mirabelle, Arterius se usmál "Mirabelle to už přeháníš, Aedan má jako kvestor povinnosti, navíc ho nikdo nenutil si tu pevnost vzít. A už jsem ti stokrát řekl že, JÁ a Palagán NIC neplánujeme!" řekl opět důrazně Arterius, "A teď když dovolíš, nemám zájem se bavit s někým jako jsi ty. Zajímalo by mě co jsi řekla dceři, když si se na ní vykašlala.. 'tvůj otec je zmetek a blb!', že jo. Upřímně? Nedivil bych se." pokračoval Arterius a poté odešel z věže. Mirabelle byla ještě chvíli naštvaná, možná dokonce odhodlaná Arteria opět zastavit a cosi mu říct, ale nakonec se posadila na jednu z lavic a ztrápeně se zadívala do země.
(zůstal jsi s ní sám ve věži)

Matthew
"Jeden z nás tu zůstane." řekl Raven a také si začal svlékat zbroj, nechal si na sobě akorát černou uniformu, stejně tak i ostatní členové vaší skupiny. Svoji zbroj sis položil na volné místo a poté se vrátil k Ravenovi. "Ano, jdeme."

Vyrazili jste pomalu k vesnici, "Zbav nás nějak té věže.." řekl otec směrem k jednomu z válečníků a ten sáhl po luku. Po krátkém míření zasáhl válečníka, který postával na provizorní věži. "Výborně, synu postarej se o zvon a poté najdi nějaký zadní vchod."

Lord Rade
"Mrzí mě to.. taky jsem chtěla večeři jen pro nás dva, ale rádce domluvil cosi s Kvestorem Regulusem. Kvůli té svatbě.." odpověděla hraběnka.

Tondulín
S úsměvem si slezl z koně, legionáři už byli seřazení do dvou řad uprostřed nich jsi se setkal se starším legionářem. (všichni legionáři na sobě mají kožené zbroje, je krásně vidět jak si o ní každý pečuje) Nilwen se drží ihned za tebou (nezdá se ti, že by v pevnosti bylo hodně žen). "Kvestor Aedan? Jsem Hector, bývalí asistent správce této pevnosti.. nebo jestli se tomu dá vůbec říkat pevnost."

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Lord Rade
,,No dobrá," odpovím klidně. ,,Kde je Regulus teď?"
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Tondulin
"No pokud máte dobrou fantazii a domyslíte si pár hradeb tak to pevností nazývat můžeme." řeknu Hektorovi a poté se otočím na vojáky: "Jmenuju se Aedan a budu teď vaším novým velitelem, doufám, že nenastanou nějaké problémy, v táboře od vás nebudu vyžadovat extra přehnanou disciplínu, ale pokud půjde do tuhého a budeme napadeni nebo nastane nějaká závažná situace, chci, aby jste pochopili, že potom sranda končí a budete plnit mé rozkazy na 100%, nebojte se nepošlu vás na nějaký sebevražedný úkol a taky nejsem ten kdo by v bitvě stál někde v zadu a jen na vás pokřikoval rozkazy, ale věřte, že kdo neuposlechne můj rozkaz skončí hodně špatně. Pokud bude mít někdo nějaké dotazy či geniální nápady, kdykoli se za mnou stavte.Legionáři rozchod!" zavelím a zeptám se Hektora zda by mě mohl trochu provést pevností případně informovat o tom zda tu jsou nějaké problémy s bandity či něco podobného.
Upravil/a Tondulin dne 21.07.2014 22:17
 
matthew074
Kývnu hlavou na souhlas tasím meč dokud ještě v okolí není nikdo kdo by to mohl slyšet prohlédnu si oblohu stanovím si onu cílovou budovu jako navigační bod podle ,kterého se budu dál řidit při procházení městem a vydám se pomalu ,ale jistě k budově se zvonem. Budu se plížit podél budov a pokud možno vybírat menší nevýrazné uličky.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
BadWolf
Snažím se aby na mě nebylo poznat, že mi to celý připadalo směšný.
"Musím uznat, že Arterius není bůhvíjakej svatoušek, a koneckonců, nelezu mu za ohonem proto abych mu zlepšoval život..." na chvíli se odmlčím "Ale proč si neodjela taky, Mirabelle?"

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
Chvíli budu zírat na ty dva až odejdou a pak tedy odpovím Nelwin "Dremwus? ach ano ... pokud si dobře vzpomínám tak měl být arcimágem právě támhle zmíněný Arterius, ale jelikož se na to necítil tak to předal Dremwusovi ... asi sjem ti o tom měl říci dříve, odpusť." dořeknu skoro prosebným hlasem, ale pak vyjdu dále směrem ke cvičišti.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
LordeS
"Taky od něj něco chci a tohle by mohla být dobrá splátka. Takže jestli máš ponětí, kde ta kudlička je, sem s tím." vypiji zbytek vína a budu napjatě poslouchat.
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
Aurelius


BW
Mirabelle se na tebe podívala a povídá "Nikdo není svaťoušek." následně se odmlčela, "Nechci opustit Univerzitu a už vůbec se nechci nechat zatáhnout do nějaké stupidní války. Moje místo je tady na Univerzitě.. někdo se musí snažit zachránit alespoň nějaké tradice a alespoň částečně Univerzitu, než ty dva zničí všechno co tu existovalo takovou dobu."

Lord Rade
"Netuším, ale doufám, že přijde brzo." odpověděla ti v rychlosti hraběnka, jen to dořekla otevřeli se dveře a vyšel Kvestor Regulus. Na sobě tentokrát neměl těžkou zbroj, ale kožený kabát pod kterým měl nejspíš nějakou košili. "Omlouvám se za zpoždění hraběnko." omluvil se a následně se poklonil. "Veliteli.." vydal ze sebe Kvestor a nevypadal dvakrát nadšeně, "Nečekal jsem vás tu. Nicméně.. mám tu jednu nepříjemnost se, kterou se s vámi pak potřebuji poradit." pokračoval. "V průběhu hostiny na to jistě budete mít dost času." řekla hraběnka a posadila se ke stolu. "Ano, to budeme." odpověděl s úsměvem Regulus a také se posadil.

Tondulín
Legionáři se po tvém krátkém proslovu opět rozešli. Někteří se vrátili do hlavní budovy jiní opět zajali své stanoviště na hradbách a jiní se vydali k rozbité části hradby a pokračovali v její opravě. Hector kývl a poté jste vyrazili na obhlídku. "Pevnost je v ubohém stavu.. to jste si asi všiml. Nicméně můžou za to finance a neochota tehdejšího generála Osmé legie do této pevnosti investovat. Přitom je to podle mě pozičně velmi dobře postavená pevnost." začal Hector, prošli jste kolem cvičiště spatřil jsi několik figurín a terčů. "Dočasně jsme ukončil tréninky a legionáře co mají volno jsem poslal opravovat rozbitou hradbu." poznamenal Hector. "Potraviny jsme dostávali z Leyawiinu.. ale teď jsme nuceni je brát od zdejších farmářů což přináší jisté problémy. Ale je to jen otázka času, možná brzy najdeme jiný způsob zásobování.", když jste procházeli kolem skladiště vedle, kterého se nacházela i provizorní kovárna povídá Hector "Veškeré věci skladuje uvnitř. Klíč od skladu má jen pár vybraných lidí, takže šance, že se něco ztratí je malá. Náš kovář toho sice moc nenamluví, ale jsem si jist, že je to velmi dobrý kovář." ukázal na orka, který zběsile bušil do zahnutého kusu kovu. Poté jste v rychlosti prošli hradby a věže, zastavili jste se až před vstupem do hlavní budovy. "Nikde tu nemáte ošetřovnu." poznamenala Nilwen. "Je uvnitř, stejně jako kovárna je provizorní." odpověděl Hector, poté se otočil k tobě "Nějaké dotazy, nebo můžeme pokračovat?"

ScorpionCZ
"No.. nevadí." odpověděla ti Nelwin a poté se zařadila mezi novice, všiml sis, že ork měl na tváři překvapený výraz. Jen co se Nelwin zařadila odvedl jsi novice na cvičiště, cestou jsi nikoho nepotkal a cvičiště bylo také prázdné. "Tak Škorpi.. co budeme dělat?" zeptal se ork a promnul si dlaně.

Matthew
Raven s tebou poslal ještě mladou mágyni (ta, která tě kritizovala kvůli zabité kněžce) Meleril. Vesnička není nijak zvláště velká. Několik domů na jedné straně a několik na druhé, ani stráže po ulicích nechodili. Drželi jste se podél zdí domů až jste se doplížili až ke kamennému domu, který měl na střeše připevněný zvon. Vyšli jste schody nahoru a poté jsi opatrně sabotoval zvon. "Přijde mi to všechno strašně lehké.." poznamenala tiše Meleril.

Sarako
Probouzíš se, ležíš ve svém malém kamenném domě, který se skládá ze dvou místností. Podlouhlé chodby a čtvercové místnosti. Vedle postele máš dřevěný noční stolek na kterém máš položenou láhev. Na proti posteli máš šatní skříň a ihned vedle ní máš truhlu. (další truhlu a o dost menší máš pod postelí) Z oken se ozývá hluk.
(nacházíš se v Morrowindu, je +- 9 hodin)

LordeS
"To už bohužel neřekl." odpověděla Alexia a dopila, "Ale, přeci jen tu už nějakou dobu žiju. Takže pokud je můj odhad správný bude to ho vlastnit starší nord.. švagr zdejšího hostinského, bydlí v přístavu." odpověděla potichu. "Ale co jsme slyšela tak do jeho domu vedou jen jedny dveře a ty mají zatraceně těžký zámek. Takže doufám, že jsi zručný v otvírání." dodala a usmála se.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 26.07.2014 23:38
 
Lord Rade
,,Až budete mít chuť mluvit, tak začněte. Já se mezitím pustím do jídla." Prohlédnu si, co je všechno na stole a vezmu si něco nejvíc masového. Pak začnu jíst.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
matthew074
"Ano také mě to připadá jako léčka ,ale na jiný plán teď už je stejně pozdě. Pojďme konečně najít náš cíl." Vrátím se zpět do ulic a začnu prohledávat opatrně okolí.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
Tondulin
"Jenom by mě zajímalo jestli vystačí materiál na dostavení hradeb všude tam kde jsou rozbořené, jinak můžeme pokračovat."
Upravil/a Tondulin dne 27.07.2014 17:24
 
scorpioncz
"Takže ... máme před sebou prázdné cvičiště což je celkem super, protože kdyby došlo k případné chybě nikdo krom nás to neuvidí ... heh to je jedno." přesunu se k nějakému cvičnému panáku "Takže, ještě než začneme, tak vám ještě dořeknu pár informací, na které jsem nahoře ve třídě zapomněl." odmlčím se a pak začnu "Takže první věc, blesková magie není jen bojový styl na zabití nepřítele, určitě si pamatujete že magie ohně má jednoduše nepřítele sežehnout na škvarek a ještě smažit, ledová magie zase nepřítele dokáže zpomalit ... přece jen je těžší se pohybovat s jinovatkou na těle a podobně ... blesková magie má také jednu takovou výhodu a to hlavně proti nepřátelským mágům! samozřejmě umí blesková magie nepřítele zabít, dokonce i ochromit ale také má jednu celkem zajímavou vlastnost a tou je že dokáže ... kdybych to řekl nahrubo ... spálit nepříteli manu." důležitě se po posluchačích rozhlédnu "Takže když stojíte proti mágovi není nic lepšího než na něj vystřelit pár blesků nebo naopak toto jiskření které si teď představíme a vyzkoušíme!" otočím se ke cvičnému panáku a chvilku na něj budu čarovat jiskření, jen jako ukázku. Po ukázce se otočím a promluvím "Jiskření je takové kouzlo spíše na blízko, a také samozřejmě není tak silné jako blesk, jde hlavně o to že při blesku do něj vložíte najednou část své magické energie zatímco tady u jiskření manu do kouzla vkládáte postupně, vlastně pokud si vzpomenete tak jiskření je u ohně obdoba plamenů." odstoupím od figurýny aby měl místo nějaký budoucí dobrovolník "Takže pokud si to pamatujete tak si to můžete hned tady na panákovi vyzkoušet, od čeho jiného by tu panák byl ... pokud si na tohle kouzlo nevzpomenete tak vám paměť osvěžím, přece jen jsem na to zaměřený ... a vlastně i tady kolega ork ... promiň ale neznám tvoje jméno ... zná také bleskovou magii ... takže kdyby byl tak laskav a kdyžtak mi byl ve chvíli naprosté zmatenosti nápomocen." zazubím se na orka "Takže máme tu dobrovolníka který by chtěl jít příkladem a zkusit si své první bleskové kouzlo?" zeptám se s nadějí. Jestli se někdo, krom orka samozřejmě ... přihlásí tak ho pozvu blíže k panákoj a jakože mu pomůžu, třeba mu ukážu jakou polohu držet při sesílání aby to vůbec fungovalo a tak. Pokud ne tak znovu předvedu jiskření na figurínu a ještě zopakuju tu magickou formuli.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
"No, je to tvoje věc. Já tedá nikdá neměl rád lidi co upřednostňují práci před těmihle věcmi, ale je pravda, že doby se mění, a bez péče Univerzita zanikne. A je to tu pěkný, to jo."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius


BW
"Ona už zaniká, nebo se smíš mění v něco co oni potřebují. Nechápu jak se může profesorem stát někdo kdo v životě neučil. Kdo jen sloužil v legii a má jen minimální vzdělání z magie. To tu za předchozího arcimága nebylo. Musel jsi prokázat, že máš vzdělání a nějakou praxi jinak tě na tuhlec Univerzitu nevzdali.. kdysi to byla velká prestiž učit se a vyučovat tu. Arteria tehdy zachránila jen runová magie, jinak by tu nemohl učit. Teď je tu jen a pouze díky Palagánovi, stejně tak jeho bratránek." začala sáhodlouze Mirabelle.

Lord Rade
Na stole jsou různé druhy jídla, od všelijakých místních pokrmů až po nordskou kuchyni. Ihned sis nabral maso a jako přílohu sis vzal brambory. "Jistě víte, že do Kvatchu má dorazit vrchní Cyrodiilský generál, Císař a Penitus Oculatus.. a pak Viciovci a mnoho dalších." začal Regulus a mezitím si začal nandávat jídlo na talíř, "Takže jistě chápete, že budete potřebovat podporu legie na zajištění bezpečnosti." dodal Regulus.

Tondulín
"Měl by vystačit." odpověděl Hector a poté jste vešli do hlavní budovy. Podala byla místy poškozená, spatřil jsi mnoho dveří a podlouhlou chodbu. "Napravo je ubytovna pro legionáře a jídelna." začal opět Hector, uvnitř jídelny a ubytovny byli dřevěné postele, stoly a další nábytek. "Jsem zvědavá jak vypadá ošetřovna." poznamenala potichu Nilwen. Hector pokračoval, procházeli jste jednotlivé místnosti. Ve všech byl děsný nábytek a podlaha byla značně poničená, místy byli dokonce prkna. Došli jste až ke dveřím do ošetřovny. Hector otevřel dveře a spatřili jste menší místnost s lůžky, nějakým stolkem na kterém byli nástroje na ošetřování. "Vypadá to.. spíš jako.. ehm.. mučírna." vydala ze sebe Nilwen, Hector se usmál "Původní účel." poté naznačil, že budete pokračovat do dalšího patra.

ScorpionCZ
Ork chvilku zíral a pak se usmál a vycenil zuby. Nikdo z noviců ani novicek se moc nehlásil, nakonec se přihlásila Nelwin, "Zkusím to." řekla s úsměvem a přistoupila k figuríně. Pro jistotu jsi jí zopakoval formulku a nakonec odstoupil do bezpečné vzdálenosti. Nelwin se soustředila a po chvilce mumlání se jí podařilo vyvolat jiskření, slabé blesky začali tryskat z její levé ruky a prudce bili do figuríny. Všiml sis, že se na vás v někdo přišel podívat osoba stála v dálce a měla tvář zakrytou kápí (ale stále je ještě na pozemku Univerzity).

Matthew
Meleril kývla a poté jste sešli po schodech dolů. Rozhlédli jste se, opět jste žádnou stráž neviděli. "Tohlec se mi vůbec.. ale vůbec nelíbí." řekla potichu, když jste se přitiskli k jednu mu z domů a potichu pokračovali až k chrámu. Přelezli jste kamenný plot a objevili se u malého hřbitovu. Šli jste podél chrámu a následně zahnuli ke dveřím. Spařil jsi Ravena a zbylé válečníky, "Připraveni?" zeptal se potichu a válečníci se rozestoupil kolem dveří. Meleril kývla.

Sarako
Probouzíš se, ležíš ve svém malém kamenném domě, který se skládá ze dvou místností. Podlouhlé chodby a čtvercové místnosti. Vedle postele máš dřevěný noční stolek na kterém máš položenou láhev. Na proti posteli máš šatní skříň a ihned vedle ní máš truhlu. (další truhlu a o dost menší máš pod postelí) Z oken se ozývá hluk.
(nacházíš se v Morrowindu, je +- 9 hodin)

LordeS
"To už bohužel neřekl." odpověděla Alexia a dopila, "Ale, přeci jen tu už nějakou dobu žiju. Takže pokud je můj odhad správný bude to ho vlastnit starší nord.. švagr zdejšího hostinského, bydlí v přístavu." odpověděla potichu. "Ale co jsme slyšela tak do jeho domu vedou jen jedny dveře a ty mají zatraceně těžký zámek. Takže doufám, že jsi zručný v otvírání." dodala a usmála se.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 31.07.2014 23:07
 
BadWolf
"Chrmph. Politika, vždycky se začne do všeho srát. No tak si založte soukromou školu, ne? Do který vám vláda nebude moct? A nebo co já vím, třebas odejdi do Ledohradu."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Tondulin
"Když tak koukám na tu ošetřovnu, tak bych se nejspíš radši podřízl, než abych se nechal ošetřovat tam, jen co budou nějaké finance nechám to trochu zrekonstruovat" dodám potichu směrem k Nilwen a budu pokračovat za Hektorem.
 
matthew074
"Počkejte. Narazili jste při procházení městem na nějaké hlídky? Je možné že na nás čekají všichni v chrámu raději bych se porozhlédl po nějakém dalším vstupu do chrámu ,aby sme je připadně překvapili útokem zezadu." Navrhnu plán počkám jak ho skupina příjme. Pokud na to kývnou vezmu Meleril sebou a začnu hledat nějaký vedlejší vchod do chrámu pokud ne vejdu tam hlavním s ostatními přičemž si připravím kouzla pro rychlejší zásah.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8237 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5713 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4864 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12738 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7516 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6640 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6373 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7564 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist