Mimochodem, tohle je docela zajímavé, protože je to první přiznání vlády o existenci Area 51 od začátku jejího založení v roce 1956... http://www.novink...a-cia.html
Tak či onak, přijde mi zvláštní že Novinky tvrdí, že na satelitních snímcích oblast nemůžeme vidět, přitom na Google earth jde normálně najít a pokud vím, když jsem jí hledal naposledy, mohl jsem po oblasti díky Google street view i projít, takže..
Jinak, to jsou taková pole, která se dělají v poušti. Uprostřed je závlaha, a vždy je kruh, na který to dostačuje, tam něco roste, třeba obilí, co já vim... (kukuřice, cokoli...)
Prostě, pouštní systém polnohospodářství.
Jinak, to jsou taková pole, která se dělají v poušti. Uprostřed je závlaha, a vždy je kruh, na který to dostačuje, tam něco roste, třeba obilí, co já vim... (kukuřice, cokoli...)
Prostě, pouštní systém polnohospodářství.
Jj, mám. Ten vzhled XP se mi nějak přestal líbit, tak jsem si sehnal tohle .
Už jsem na to koukal, říkají tomu kruhový systém zavlažování.. no to mě taky mohlo napadnout .
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.