Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
scorpioncz
"Tak se někde usadíme." no a sedneme si a počkáme na hodinu.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
matthew074
Budu pokračovat v cestě a přemýšlet nad celou touhle akcí.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
LordeS
"Ne. Plánek rozhodně žádnej nemám a ani nevím, jestli tady ve Skyrimu nějaký existuje. Nebo ani o těch kuších jsem zde neslyšel. Ale jsem tu jen krátce, takže třeba je má i vaše Bratrsvo temné packy. Nevíš o někom, kdo s nimi komunikuje?"
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
Aurelius
ScorpionCZ
Posadili jste se do druhé lavice u oken, před vámi sedí akorát nějaký ork s imperiálem. O čem si spolu diskutují, ale pořádně nechápeš o čem. Nelwin se mezitím rozhlíží po učebně a pak potichu povídá "Máte hezčí a prostornější učebny než my.", krátce poté co to Nelwin dořekla vešel do učebny Belius. Měl na sobě hnědý kabát a kalhoty, pod kabátem měl jakousi bílou košili. V ruce držel několik knih, které si odložil na katedru a pak se rozhlédl po třídě. Novicové utichli. "Koukám, že vás tu je poměrně dost.." začal Belius a sáhl po třídní knize "Dneska by jste měli mít Aurelia, pokud se nemýlím. No, jelikož řeší nějaké věci ohledně legie budete to tu muset přetrpět se mnou." dodal, poté se posadil za katedru. "Mimochodem já jsem Belius Arterius.. pokud jste o mém příchodu na Univerzitu ještě neslyšeli." řekl s úsměvem a mezitím něco zapisoval do třídní knihy, poté listoval v jedné z knih a opět zapisoval.

Když zapsal vstal, opět se postavil před katedru a povídá "Podle posledních zápisů jste brali ohnivá kouzla, takže dnes bychom krátce zopakovali ohnivá kouzla a následně pokračovali bleskovými. Ty blesková kouzla jsou více méně podobná, většina kouzelných formulek je založená na stejném principu." krátce se odmlčel, přešel před tabuli a napsal několik kouzlených formulí pro ohnivá kouzla, dvě ze tří jsi ihned poznal. (první je ohnivá střela a druhý je plamen, třetí nedokážeš rozpoznat). Belius se rozhlédl po učebně a podívá "Třeba ty.." ukázal na orka, který seděl před tebou a zrovna nedával pozor. "Egr.. eh.. no, první nevím.. druhá je plamen a třetí bude.. bude.. eem.. nevím." vykoktal ze sebe ork. "První nevíš, druhou máš správě a třetí nevíš.. no, budiž no." poznamenal Belius a rozhlédl se po třídě.

"To tu máte tolik mladých učitelů? Nebo tenhle je jedinej?" podivila se Nelwin, nejspíš není zvyklá na mladé učitele vzhledem k tomu, že jsi v Morrowindu vídal samé starší dumnery.

Tondulín
Belius pokrčil rameny, "Netuším, zrovna teď za něj jdu suplovat jednu hodinu. Ale řekl bych, že po obědě by měl přijít na Univerzitu pak totiž učí runovou magii. Ale já teď musím na hodinu, mějte se." řekl Belius a odkráčel do jedné z učeben v tomto patře.

BW
"Tak jdeme." řekl Arterius a oba jste vyšli z kanceláře, zamkl za sebou a pokračovali jste opět po schodech nahoru až do síně kde většinou zasedá rada starších. Spatřil jsi několik volných židlí kolem kulatého kamenného stolu. Přítomni byli asi jen dva generálové a zbytek byli buď jejich poradci a nebo osobní strážci. Když vás uviděli přicházet ihned vstali a zamířili k Arteriovi. Jako první k němu přišel bretonec. Měl prošedlé vlasy a zajímavě upravený šedivý vous, na sobě těžší zbroj mágů se šerpou vrchního generála, "Lewin Falbert," představil se a potřásl rukou Arteriovi, "Slyšel jsem o vás Lewine, toto je Vlk.. něco jako můj osobní poradce." odpověděl Arterius. Lewin kývl a také potřásl rukou Vlkovi. "Musím uznat, že i přesto co jste si tu vytrpěli je tato věž velmi v pořádku. Dnes bychom se konečně měli shodnout na vyslání oddílů do Hammerfellu, jenže mám obavy, že ten zarytec ze Skyrimu nebude stejného názoru." povzdychl si Lewin. "Hammerfell je klíčová provincie, nedovedu si představit, že bychom v budoucnu měli válčit proti Thalmoru bez jejich pomoci." odpověděl Arterius, "No nic.. asi bychom měli začít." poznamenal Lewin a šel zpět na své stanoviště. Arterius se k tobě otočil a potichu povídá "Pokud budeš chtít v průběhu jednání odejít.. dejme tomu na záchod.. nebudu ti to mít za zlé, ale zkus cestou jít kolem kanceláře kancléře."
(můžeš si podiskutovat s Arteriem nebo s Lewinem, Skyrimský generál o rozhovor prozatím nestojí)

LordeS
"Ehem.." vydal ze sebe Krysák a poté se k tobě naklonil "Já jsem čistě jen obchodník.. veškerá politika a dohody a podobné věci cechu jdou mimo mě. Za mnou akorát lidi chodí když něco potřebují prodat nebo koupit." poté se odmlčel. "Ale neboj, kus seženu. Sice to bude chvilku trvat.. ale seženu. Samozřejmě si mírně připlatíš, ale kuš mít budeš." dodal po chvilce.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 04.07.2014 12:48
 
matthew074
Budu pokračovat v cestě.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
Tondulin
Už mě nebaví tohle nic nedělání na univerzitě, jdu sehnat papír a nějaké pero s inkoustem, napíšu Mirabelle dopis na rozloučenou.
 
BadWolf
"Mám hledat něco... určitého?" špitnu Arteriovi.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
Tondulín
Našel jsi kousek papíru a nějaký inkoust uvnitř prázdné učebny. Napsal jsi dopis na rozloučenou a poté vykročil pryč z učebny, prošel prázdnou chodbou a sešel ze schodů. Zahnul a pokračoval k Mirabellině kabinetu, sáhl jsi na kliku a kupodivu bylo odemknuto. Nejspíš v tom spěchu zapomněla kabinet zamknout. Vešel jsi a opatrně jsi položil dopis na stůl, poté jsi odepnul měšec a položil ho vedle dopisu a potichu odkráčel pryč.

Před Univerzitou jsi shodou okolností potkal Nilwen (bosmerka a léčitelka), "Ahoj.." řekla a objala tě, "Jsem ráda, že se ti nic nestalo. Atius už se taky vrátil z toho vašeho tábora?" pokračovala s úsměvem.

BW
"Levá strana pracovního stolu, měl by tam být dopis ohledně.. jisté věci. Bude se ti to hodit." řekl potichu Arterius a poté se otočil k ostatním. "Tak.. měli bychom začít." a zamířil ke kulatému stolu, posadil se. Lewin a jeho poradce se posadil naproti Arteriovi. Skyrimský generál a jeho poradce po levé straně, místo pro Hammerfellského zůstalo volné.
(jen co zasedneš ke stolu začne jednání)

LordeS
"Ehem.." vydal ze sebe Krysák a poté se k tobě naklonil "Já jsem čistě jen obchodník.. veškerá politika a dohody a podobné věci cechu jdou mimo mě. Za mnou akorát lidi chodí když něco potřebují prodat nebo koupit." poté se odmlčel. "Ale neboj, kus seženu. Sice to bude chvilku trvat.. ale seženu. Samozřejmě si mírně připlatíš, ale kuš mít budeš." dodal po chvilce.

Matthew
Cestuješ.. do vesnice by jsi měl dojít za 4 příspěvky.
(můžeš komunikovat s kým chceš)

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
BadWolf
Zasednu ke stolu, pro dopis si dojdu později. Zatím poslouchám.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Tondulin
"Ahoj taky tě rád vidím, Atiuse jsem od bitvy neviděl, jestli se mu něco nestalo tak přijede později." odpovím jí a mezitím půjdeme ke koním.
 
scorpioncz
"No, to je jak kterej ... ale máme jich tu celkem dost, jakože mladejch. Na druhou stranu stáří znamená zkušenosti." zasměju se.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
Tondulín
Bez meškání jsi vyrazil ke stáji, Nilwen tě následovala a přitom se trochu vystrašeně zeptala "Jak to myslíš.. od bitvy? Ty.. nevíš jestli je naživu?", cesta ke stáji byla krátká. Dům byl poničený a ustájeni byli jen tři koně.

BW
Zasedl jsi ke stolu, Arterius se k tobě naklonil a povídá "Skyrimský vrchní generál se jmenuje Tulvar." a poté se postavil čímž naznačil, že má v plánu chopit se slova. "Generálové.. sice nás zde sedávalo více, ať už generál z Valentského lesa nebo Elsweyru. Já jsem ty časy bohužel nezažil, ale vím, že nesmíme dopustit, abychom ztratili další z provincií. Převratu ve Valenském lese a Elweyru jsme nedokázali zabránit, selhali jsme v případě Hammerfellu selhat nesmíme." odmlčel se, Lewin pečlivě poslouchal, zatím co Tulvar se radil se svým poradcem. "V Hammerfellu jsou lidé, kteří doufají, že jim pošleme posili. Sice jsme utrpěli ztráty, ale já jsem toho názoru, že stále máme sílu bojovat! Proto doufám, že shromáždíme dostatek jednotek a podpoříme naše legie v Hammerfellu. Osobě by se mi špatně spalo, kdybych vědět, že naše pobřeží nehlídají redguardští válečníci. Ztráta Hammerfellu by byla pro Císařství průser.. alespoň dle mého názoru." poté se Arterius odmlčel.

"Chápu to dobře? Vy hodláte veškeré zbytky našich legií vyslat do Hammerfellu? Chcete oslabit hranice Cyrodiilu a ohrozit další dvě provincie? Hammerfell byl a vždycky bude problémová země, arogance některých redguardů nezná hranice. Nejsou ochotni spolupracovat.. v jejich zemi je bordel. Válka korun a předků, prostě bordel." začal Tulvar, poté pokračoval "Kdysi jsme při této radě ještě na tvém místě byl starý Oberius rozhodli o vyslání Aurelia Viciho do Hammerfellu jako konzula. Měl zjednat pořádek a posílit vliv legie a také pomoci s obranou Hammerfellu jako takového. A co? Co jsme dostali?! Nějakej zku/venej sráč mu s veškerou hrdostí usekl hlavu.. to byl a bude konec legie v Hammerfellu. Redguardi si za to mohou sami. Ze Skyrimu žádná legie nepůjde. Tím jsem skončil." posadil se zpět na židli. Lewin vstal a povídá "Arterie ačkoliv si tě vážím a vážil jsem si nesmírně i tvého otce.. tak Tulvar má v něčem pravdu. Kdyby chtěli pomoc jako takovou nezabíjeli by nám generála. A to, že nám zabijí generála a za několik měsíců požádají o posili a do čela 'legie' dosadí nějakého žoldáka, to už se mi skutečně nelíbí." jakmile to Lewin dořekl posadil se. Arterius chvilku přemýšlel a pak povídá "Byli časy kdy tato rada hlasovala téměř jednohlasně.. vím, že to už je minulostí. Ale zamyslete se.. opravdu si myslíte, že bez Hammerfellu máme někdy nějakou šanci vyhrát? Redguardi jsou možná arogantní, možná nám zabili generála.. ale nikdo z nás u toho nebyl. Nikdo z nás nemůže soudit za jakých podmínek k tomu došlo. Tím, že teď zamítnete vyslat posili, odsoudíte k záhubě nevinné lidi! Ženy, děti.. né každý redguard je stejný, nežijí tam jen redguardi je tam mnoho odlišných rad, nesmíte každého házet do stejného pytle. Tak vás u Stendarra žádám, jsme legie. Měli bychom chránit a bránit občany Císařsvtví a né tu teď sedět a diskutovat zatím co Thalmor každým dnem zabíjí! Pakliže se TŘI lidé nedokáží domluvit na záchraně jedné provincie a tím pádem na záchraně tisíce lidí tak Císařství ani legie nemá budoucnost. Proto vás teď žádám jako mág, legionář, breton a především jako svobodný občan tohoto císařství. Aby jste se moudře rozhodli. Hammerfell potřebuje naši pomoc!"

(pro napnutí situace se reakce dovíš v následujícím tahu Grin, ale i ty můžeš reagovat)

ScorpionCZ
"Staří možná ano, ale mají dost svých problémů a hlavně.. já nevím, přijde mi, že už si prostě občas nerozumí s mladšími.. možná ani nechtějí. Ale to bude asi tím, že dumneři jsou dost povýšení, obzvláště ty staří." odpověděl potichu Nelwin.

(vzpomněl sis na třetí znamení, je to ohnivý plášť)

Matthew
Cestuješ.. do vesnice by jsi měl dojít za 3 příspěvky.
(můžeš komunikovat s kým chceš)

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
scorpioncz
"No potom záleží na osobnosti ... ale ty se vůbec povýšeně nechováš, takže ta proslulá dunmerská povýšenost naštěstí není pravidlem ... ze své rasy jsi zdědila jen to nejlepší. Jen si teď nejsem jistej jestli jsem to neřekl trochu urážlivě ... pokud to tak vyznělo tak mi to prosím odpusť." usměju se a podívám se jestli jsou všichni ve třídě tak natvrdlý nebo se to jen bojej říct.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Přece by ses nebála o Atiuse, vždyť ho znáš, toho paličáka jen tak něco nesejme .On přijde Nelwin, opravdu se nestrachuj. Setkáme se s ním v pevnosti u Leyawiinu, zbytek ti vysvětlím po cestě." řeknu a pomůžu jí dostat se na koně, sám si jednoho osedlám a vyrazíme.
Upravil/a Tondulin dne 05.07.2014 00:02
 
BadWolf
Řeknu, teda spíš pošeptám, poradím Arteriovi (až po reakcích):
"Vysvětli jim, že Skyrim má hranice naprosto zabezpečené, a pro případy vnitřní a tak dále budou přesunuty některé jednotky z Vysokoskalí přes Skyrim. To by jim mělo zavřít zobák a myslím že Bretonci to snesou lépe. Snad Orci nebudou dělat problémy... Co se týče našich hranic, nebudeme je oslabovat, právě naopak. Jednotky přesuneme ne odsud do Hammerfellu ale odsud směrem do Anvilu, a pak na sever do Hammefellu. Napadneme Thalmor z týlu. Thalmor už má v Hammerfellu dost horko, buď se stáhne a vítězství je naše, nebo tam pošle jednotky a nemusíme se bát útoku z Elsweyru... Stejně pořád nepochopím, že ti kočičáci jim sežrali to s měsícem... No, a až se dostaneme k Redguardům tak s nima nebudeme jednat jako posily, ale jako Legie, co jim doprdele zachránila život. Zatraceně riskantní, já vím, ale já tu jsem jako poradce."
Na chvilku se odmlčím.
"Teda samozřejmě pokud moje rady chceš poslouchat." usměju se.

Poslechnu co se bude dít, ale pokud to bude vypadat, že se začínají řešit méně důležité věci, tak se omluvím a odskočím si.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
Tondulín
Všechno jsi Nilwen vysvětlil a mezitím jí pomohl vylézt na koně, "Díky.." poděkovala ti a poté jsi naskočil na koně a vyrazili pryč z města..
(do pevnosti dorazíte za 12 příspěvků)

BW
"Počkáme na reakci, přeci jen nejsou blbý.. doufám." odpověděl ti potichu Arterius a vyčkával jak budou ostatní reagovat. Tulvar se poradil s poradcem. Lewin se podíval na Arteria a pak povídá "Přehodnotil jsem situaci.. ano máš pravdu. To co jsme předtím řekl byla jen chabá výmluva.. možná je načase, abych udělal to co udělal Scipio. Odstoupil z pozice a přenechal místo mladé krvi. Nicméně moji podporu máš. Vysokoskalská legie vyšle posili budou pod velením generála Klarguse. Je to dobrý muž a velmi dobrý generál. Ale přál bych si, aby jsi zvážil odvolání Zethira.", Arterius kývl a vyčkával na odpověď Tulvara, "Byl jsem zvolen, abych chránil Skyrim. Jeho bezpečnost neporuším.. mohlo by dojít k nečekaným věcem. Potřebuji plný stav.".

Arterius se zamračil a podíval se na tebe, pak zpět na Tulvara. "Nepotřebujete plný stav. Vaše hranice jsou naprosto v pořádku a vnitřní problémy zatím žádné nejsou nebo jste je aspoň nehlásil. Bezpečnost Skyrimu nebude narušena." řekl Arterius, Tulvar si promnul obličej. "Doufám.. že toho nebudu litovat. Máte částečnou podporu Skyrimu, posili budou vedeny legátem Svogem.". Arterius se usmál, "Jsem rád, že jsme se dohodli. Teď bych si potřeboval promluvit o Penitus Oculatus.". Arterius naznačil, že už můžeš jít a proto jsi se omluvil a šel si odskočit.

Vyšel jsi ze sálu, na chodbě nikde nebyla žádná stráž. Kancelář kancléře nejspíš také nebude hlídaná.

ScorpionCZ
"Ne.. neurazil jsi mě." řekla Nelwin s úsměvem, "Možná to bude tím, že mě vychovávala mamka. Je to velmi hodná žena.. kdykoliv jsem se chovala povýšeně naznačila mě, že to není správné. Akorát škoda, že jsem otce nepoznala. Bratr o něm nemluví a mamka taky ne."

Belius stále vyčkával na odpověď nikdo se nepřihlásil a on povídá "No tak lidi.. je to opakování látky. To z vás nikdo neví co je ten první a ten třetí. Koho jste proboha na tuhlec hodinu měli před tím, než jste dostali Arteria?". Jeden z noviců se přihlásil "Tandila..", "Aha.. na tak to se nedivím." řekl Belius.

Matthew
Cestuješ.. do vesnice by jsi měl dojít za 2 příspěvky.
(můžeš komunikovat s kým chceš)

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
BadWolf
Jdu do kancléře kanceláře (nebo naopak Grin?), pokusím se vypadat nenápadně, pro případ, že by někdo šel kolem. A nenápadně neznamená si hvízdat, ale prostě... být nenápadnej.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Tondulin
"Promiň, že tak pospíchám, ale už jsem chtěl vypadnout z univerzity. Mimochodem, byl jsem povýšen do pozice kvestora a dostal jsem na správu pevnost poblíž Leyawiinu to proto tam vlastně jedeme."
 
LordeS
"Dvě. Dvě chci. Prachy budou, to se neboj." Zaplatím za zakoupené zboží (lezecké potřeby a šperháky). Naznačím přiťuknutí a dopiji zbytek piva. Pak se budu jen tak poflakovat po cechu a koukat kde co lítá.
Snad na to mám prachy. Nevím, kolik jsem dostal za.kšeft a ani kolik mi zbylo Grin
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
scorpioncz
"No nejsem si úplně jistý ... ale možná ho znám ... ale nejsem si jistý takže to nejspíš nebude pravda, ale to nevadí ... koukám že tady asi nikod moc nepobral látku." odpovím Nelwine a pak řeknu učiteloj že první ohnivá střela, druhý je plamen a třetí je ohnivý plášť.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8237 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5713 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4864 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12738 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7516 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6640 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6373 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7564 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist