Co se týče čteček, tak brácha má od Sony a je s ní naprosto spokojený. Už jen kvůli tomu, že je možné kromě knih poslouchat hudbu, dívat se na net... Všechno samozřejmě v černobílém
Whirt napsal:
Co se týče čteček, tak brácha má od Sony a je s ní naprosto spokojený. Už jen kvůli tomu, že je možné kromě knih poslouchat hudbu, dívat se na net... Všechno samozřejmě v černobílém
Na net, hudbu, fotky a videa mám noťas. Chtěl jsem čtečku vyloženě na čtení e-knih a podle toho jsem si taky vybral.
Taky mi nabízeli čtečku se všemi těmi blbinkami, ale to už byl spíš tablet, než čtečka.
Whirt napsal:
Whirt napsal:
Tak jsem zrovna dokoukal tuhle dobrou srandu. Komu se líbily filmy Evil Dead a Kostka a nebojí se srandy, odvázanosti a boření žánrových konvencí, tomu to můžu vřele doporučit!
O tohle se s vámi musím podělit psal mi zprostředkovatel internetu....o kráké 4 leté odstávce ....
"Dovolujeme si Vám oznámit, že dne 31.1.2009 a 1.2.2013 od 10 hod. do 16:00 hod. může dojít ke krátkodobé odstávce služby internet z důvodu nutné revize a oprav na zařízení."
Naschledanou
Tak co už jsi si vybral jak umřít v Hrozbě?Já už jsem mimochodem taktéž smrtelný :/ prozatím
takže tam umřeš s náma ? já bych bral nějaký epický ... třebá třeba že bych zrovna začal sesílat bouři a pak do mě ve zpomaleným záběru hodili blesk 8D ... nebo třeba do mě trefili 3 šípy ... nevím nějakou blbost jen aby to nebylo něco jako že jsem zakopnul a nepřítel mě prostě plácnul palcátem po hlavě
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.