Se někdo má, když nemusí za 6hodin vstávat do práce:-/
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
No, jrá vstávám za deset pět, takžé....
já ve 4:20
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
No, jrá vstávám za deset pět, takžé....
já ve 4:20
Tak to vám kluci nezávidim... Já vstávám tyhle dny tak v deset, nicméně, to jenom proto, že můžu pracovat z domova, pak to dopadá, že pracuju ve dvě ráno... pfff... ale dneska to musím zabalit brzy, v 8,40 h. mi jede vlak do Děčína, tak nesmim zaspat...
Neznáte někdo ňákou fajnovou hru? Já už fakt nemám co hrát a na Morr teď nemám chuť Pokud možno RPG, nebo FPS, nebo obojí, hlavně abych nemusela hrát předchozí díly abych pochopila příběh (nebo pokud znáte něco spešl co není ani RPG ani FPS tak sem s tím taky )
Mopidu napsal:
Neznáte někdo ňákou fajnovou hru? Já už fakt nemám co hrát a na Morr teď nemám chuť Pokud možno RPG, nebo FPS, nebo obojí, hlavně abych nemusela hrát předchozí díly abych pochopila příběh (nebo pokud znáte něco spešl co není ani RPG ani FPS tak sem s tím taky )
mohl bych ti doporučit fantasy rpg Two Worlds ;D ať už 1 nebo 2 ... jednička má sice dva konce ale stejně nemá dopad na dvojku , jelikož se tam ani importovat postava nedá , nic jiného mě teďka nenapadá
hmm, to vypadá že je to 3rd person....Gothic style......to by mi nešlo, v 3rd person nedokážu máchat mečem ani nic, nestíhám se otáčet no, doteď jsem hrála Obžlivion, než mi přestal pracovat a dělala jsem hovadiny v aréně
Mopidu napsal:
hmm, to vypadá že je to 3rd person....Gothic style......to by mi nešlo, v 3rd person nedokážu máchat mečem ani nic, nestíhám se otáčet no, doteď jsem hrála Obžlivion, než mi přestal pracovat a dělala jsem hovadiny v aréně
taky mam nějakou chuť zahrát si oblo ... no ... ale k tomu Two Worlds dá se to stíhat docela ok navíc můžeš bejt mág ... a sejmout je z dálky ... nebo lukostřelec a nedostanou se k tobě ale je tam teda hlavní linie a nějaký ty vedlejšáky ale zkusit by jsi to mohla ve dvojce můžeš hrát i na flétnu a jiný nástroje 8D ale je to těžký ... strášně ... mi to nikdy nešlo :/
Tak tu den nejsem a oni se tu baví o banánech, jménech pro počítače a Sanuedovi.
Takže banány moc nežeru.
A SANUEDA musíme v alkoholismu podporovat.
Mopi: A já bych ti doporučil klasiku Baldurs gate atd....
Ne to by tě nebavilo tak mě napadá hrála ty jsi vůbec Witchera.
EDIT: Obl musím taky rozpařit.
Upravil/a METTALIC dne 15.08.2013 11:27
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Tak, vzal jsem tedy dnes Tea do servisu, pán se tam 2 minutky žgrundal v biosu v tom a za chvíli bylo všechno oukej, až jsem vylil voči. Nechá si ho tam ještě do odpoledne a mrkne jestli je všechno v pořádku a ozve se, takže parádička .
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.