Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
matthew074
Budu stát u ostatních připraven zasáhnout ,ale zatím budu jen pozorovat souboj.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
scorpioncz
Asi doujdu pro snídani ... jako v drahém hostinci! jídlo až do postele! tákže tajně směr jídelna!
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
Zamířil jsi ven z pokoje, opatrně jsi otevřel a zase zavřel. Poté jsi zamířil chodbou až ke schodišti. U schodiště jsi spatřil Globulluse zrovna cosi odnášel do svého kabinetu, pozdravil tě a pokračoval do kabinetu. Sešel jsi ze schodů a zamířil do jídelny. Byla poloprázdná, u okna opět postávala ta samá novicka. Když tě uviděla přicházet usmála se, "Co to bude dnes?"

BW
"Vzhledem k tomu, že vás nijak nechci poškodit.. si můžete poslechnout výpovědi svědků." řekl s úsměvem Arterius a podíval se na tebe. Všechno co jsi měl na srdci jsi řekl. Garrus sebou několikrát trhl a na jeho tváři se objevil ztrápeně naštvaný výraz. "Vaši svědci jsou zbytečný, jejich výpovědi jsou vymyšlené. Ani jednoho z nich jsem při zatýkání poblíž neviděl. Tudíž považuji tento soud za.." povídá Arterius, byl však přerušen Luciusem. "Arterius a jeho 'moralizování' a jeho naprosto nesmyslný soud.. jsem si jist, že tvé zločiny jsou daleko horší jak zločiny mého syna. Tvojí rukou zemřel nespočet nevinných lidí, a řešil to někdo?! NE! Kdo přišel o život při zradě mého syna nikdo! Nejprve si zameť před svým prahem!" zvolal Lucius, Arterius mlčel, "Víš co byla celá chyba?! Nebýt toho zk*rvenýho dumnera co tebe a tvou zas*ranou setru zachránil.. ach ano.. byl jsem tam Arterie. Byl to nádherný pocit vidět jak celá ta vaše zk*rvná vila míří do popela." pokračoval s úsměvem Lucius, bylo na něm vidět, že si to náramně užívá. Arterius mlčel, rukou přejel po dřevěném kladívku co měl položené na stole a pak se podíval na všechny přítomné. "Garrusi Valeriusi, soud vám vyměřil následující rozsudek." Lucius se s úsměvem napřímil a povídá "Teď máš chuť mě zabít, co? Stejně tak jako jsi to udělal s ostatníma co ti nějak stáli v cestě.". Arterius se k němu hlavou natočil a odpověděl "Zabil jsem každého, kdo se pokusil zabít mě.", poté se opět otočil a pokračoval "Garrusi Valeriuse, soud vám vyměřit následující rozsudek. Smrt by byla pro vás jen vysvobození, svět potřebuje stabilní řád a pravidla a nelze zločiny vůči císaři přehlížet. Proto jste odsouzen a dvacet let do Skyrimského vězení, dopraven tam budete zítra brzo ráno. Proti tomuto soudu se nelze odvolat je plnohodnotný a rozsudek vstupuje v okamžitou platnost. Odveďte ho." legionáři vykročili ke Garrusovi, ten akorát hlavou naštvaně udeřil o stůl a Lucius byl vzteky rudý.

Tondulín
"Na Univerzitě? Asi nic.. nebo nevím, uvidíme." řekla s úsměvem Mirabelle. Došli jste až do jídelny a spatřili Škorpiona zrovna si cosi objednával (neví o vás).

Matthew
Raven vytasil meč a napřímil se. "Slyšel jsem, že vy členové řádu umíte bojovat různými styly tak uvidíme." poznamenal Raven, muž se proti němu rozeběhl a několikrát prudce provedl výpad. Raven všechny s klidem zablokoval a udeřil muže pěstí do obličeje. Muž zavrávoral, Raven ihned vyrazil do protiútoku. Sekl muže do stehna a dalším úderem mu vyrazil z ruky meč. Muž se skácel k zemi, "Heh.. neuměj." poznamenal s úsměvem a sejmul kápě muži. "Kde máš artefakt?!" zvolal Raven a chytl ho pod krkem. "Ja-jaký artefakt." vykoktal muž. "Nehraj si se mnou!" křikl Raven a několikrát ho udeřil pěstí do obličeje. "Tak mluv!" zvolal znovu. "Nevím.. ne-.." vydal ze sebe muž, ale Raven ho opět několikrát udeřil.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
BadWolf
"Chrmph, nakonec ti soudy budou ještě dobrá podívaná. Musím na ně chodit častěji."

Čekám co se bude dál dít.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Tondulin
Půjdu také k okénku, pozdravím Škorpiona a objednám si 2x jablečný koláč.
Upravil/a Tondulin dne 30.06.2014 17:25
 
LordeS
"Dobře, díky. Pošli mu jeden korblík tohodle dobrého pití na mne." Počkám, až mu to donese. Pak s Krysákem navážu oční kontakt a naznačím priťuknutí. Napiji se a půjdu za ním. "Ahoj, prej dokážeš sehnat nesehnatelné. Přišel jsem o hračky, takže budu potřebovat nějakou výbavu. Zaobchodujeme si?"
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
matthew074
"Tohle se mě nějak nezdá." Prohlídnu si muže ,kterého zrovna otec porazil. Promluvím ráznějším hlasem k otci. "Jsi si jist že patří k řádu? Možná to je jen obětní beránek ,který nás tu má zdržet zatímco nám hlavní cíl utíká pod nosem."
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
scorpioncz
"Něco dobrého a lehkého na snídani." usměju se "nejlépe pro dva a pokud by to nevadilo tak bych si to odnesl na pokoj." a když mě pozdraví tonda tam mu pozdrav vrátím.
Upravil/a scorpioncz dne 30.06.2014 20:55
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
"Něco dobrého a lehkého na snídani." zopakovala si novicka s úsměvem a odběhla do vedlejší místnosti. Po chvilce byla zpět s dvěma talíři. Na talíři byl čerstvý bochník chleba a po obvodu talíře byli rozné druhu salámu a ovoce/zeleniny, také sis všiml kousku sýru. Poté jsi pozdravil Aedana (Tondu) a Mirabelle.
(čti i Tondův tah)

Tondulín
Přistoupil jsi k okénku, Škorpion zrovna dostával snídani na dvou talířích. Když se novicka zeptala cosi dáš odpověděl jsi a po krátkém čekání ti přinesla dva jablečné koláče.
(čti i Scorpionův tah)

BW
Legionáři odvedli Garra, nebránil se, taky mu nic nezbylo. Lucius ještě se zdrceně posadil na lavici a chvilku ztrápeně zíral do země. Arterius mezitím odstoupil od stolku a namířil k Beliovi, "Belie, nech vyklidit soudní síň a pak za mě prosím vezmi jednu z mých hodin. Díky." řekl Arterius, Belius kývl a opět se zařadil, Rikke vstala a zamířila k Arteriovi a Brutovi, Arterius na tebe koukl a naznačil, že s tebou chce mluvit.

Matthew
Muž je zmlácený, obličej má pokryt krví a sotva se drží ještě při vědomí. Má černé krátké vlasy, oči má přivřené. "Bez pochyby.. černý plášť. A šel dobrovolně proti nám, tuhle aroganci mají jen členové Řádu." poznamenal otec a prohlédl si obě ruce zraněného muže, cosi na nich hledal. Poté se podíval zdali nemá něco kolem krku. "Chybí symbol.." poznamenal, poté sáhl po mužově meči, prohlédl si ho. "Zatraceně.." zvolal na štvaně a hodil meč zpět. "Ta kněžka by ho poznala.. zatraceně!" zvolal naštvaně otec, "Kde jsi vzal to roucho?!" křikl na zraněného. "Da-dal.. dal mi ho-ho.." vykoktal se všech sil, "KDO?!" zaburácel Raven, "Holohlavej muž.. echl.. mě-l takové vo-ousy.. echl.. řekl, že.." snažil se ze sebe dostat muž, Raven vstal a nervózně začal pochodovat z místa na místo.

LordeS
"Jak chceš." řekl muž, natočil korbel a odnesl ho ke staršímu vousatému muži, seděl sám u malého stolku pro dva. Zády k nádrži, aby měl přehled. Naznačil jsi přiťuknutí a po chvilce sis přisedl. Krysák se pousmál "Ale jistě.. o co jsi přišel a co potřebuješ?" řekl klidným hlasem a zpozorněl.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
BadWolf
Půjdu za Arteriem si s ním promluvit.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
matthew074
"Kněžka by nám nic neřekla když už tak by lhala. Chtějí nás zdržet. Nebudeme tu už ztrácet čas. Jaká je nejbližší vesnice?!" Zvolám k obyvatelstvu vesničky. "Radím vám říct pravdu jinak mě nebude vůbec obtěžovat vrátit se a vypálit tohle místo do základů! Kam šli?!"
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
Tondulin
Zanesu jeden koláč Mirabelle, sním svůj a jelikož jsem slušně vychovaný u jídla nebudu mluvit.
 
scorpioncz
"Poděkuju s úsměvem za donášku a odeberu se opatrně s dvěma talíři zpět do pokoje.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
Poděkoval jsi za donášku a poté zamířil pryč z jídelny, vyšel jsi schody a zamířil do pokoje. Laurana ještě stále spala, akorát byla otočená hlavou na druhou stranu. Merril už je nejspíš vzhůru, protože slyšíš slabý pláč.

Tondulín
Otočil jsi se a posadil se ke stolu, který mezitím zabrala Mirabelle. (stůl je pro dvě osoby a je poměrně daleko od profesorského stolu), položil jsi před ní koláč. "Děkuju." poděkovala s úsměvem a poté začala pomalu jíst.

BW
Zamířil jsi k Arteriovi, ten naznačil, že se projdete a vyšli jste ze soudní síně, chvilku jste šli chodbou až jste došli k točitým schodům po kterých jste se vydali nahoru. "Předpokládám, že ti dopis přišel. Takže víš co ti chci teď nejspíš nabídnout." začal Arterius, "Můžu obnovit celou vaši jednotku a částečně ji i financovat, ale jsou zde jisté podmínky se, kterýma budeš muset souhlasit a respektovat je.. není to nic velkého, prostě se to ani moc nebude lišit od těch co jste měli u Garra." když domluvil stáli jste už na konci nějaké chodby před dřevěnými dveřmi na malé destičce bylo napsáno Kancelář vrchního Cyrodiilského velitele. Arterius sáhl do kapsy a chvilku cosi hledal a poté se rozhlédl naklonil se ke dveřím a zamumlal nějaké kouzlo dveře se otevřeli a on vešel. "Zapomněl jsem si klíč.. nebo mi ho spíš ještě nedali." poznamenal když vešel.

Uvnitř kanceláře je pořádek. Je to menší čtvercová místnost s podlouhlým stolem, po obvodu je několik skříní. "Scipio nikdy neměl tu možnost tu být.. takže to co tu vidíš je ještě po Garrovi." dodal Arterius. Zavřel jsi dveře a Arterius povídá "Takže, přejdeme k věci.. dopis ti přišel a teď se dohodneme zdali to bereš, nebo ne." posadil se za stůl a začal prohrabovat zásuvky ve stolu.

Matthew
Jeden z mladších redguardů vyšel z řady a povídá "Ale necháte naši vesnici na pokoji!" poté se odmlčel a přišel až k vám, podíval se na zraněného muže a poté na Ravena, "Pokud prchá před Thalmorem bude hledat útočiště u legie.. nejspíš se proto vydá k Cyrodiilským hranicím. Poblíž hranic je totiž jedna poměrně silně opevněná pevnost a pár hodin tím směrem je drobná vesnice s chrámem.. možná by ho i tam by se mohl stavit. Protože mám dojem, že byl zraněný." pokračoval redguard.

LordeS
"Jak chceš." řekl muž, natočil korbel a odnesl ho ke staršímu vousatému muži, seděl sám u malého stolku pro dva. Zády k nádrži, aby měl přehled. Naznačil jsi přiťuknutí a po chvilce sis přisedl. Krysák se pousmál "Ale jistě.. o co jsi přišel a co potřebuješ?" řekl klidným hlasem a zpozorněl.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
scorpioncz
Dám oba talíře na nějaký stůl, pokud tedy je u postele nějaký noční stolek tak z něj odendám předměty a dám na něj talíř pro Lauranu. Když budu mít uvolněné ruce ... tak se půjdu podívat na Merril. Když k ní přijdu tak se nad n nahnu "Copak je Merril?" řeknu to spíše symbolicky ... na odpověď zatím čekat nemůžu a zkusím zjistit příčinu pláče.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
LordeS
"Přišel jsem o kuši a o meč. Vem je čert. Ty se dají koupit všude....potřeboval.bych od tebe lezecké náčiní a šperháky, pak třeba ještě nějaké jedy. To jsou ty obyčejné věci. Ale jako takovou specialitku potřebuji dvojici malých kuší, každou do jedné ruky. Radši mít dvě rychlé rány, než se napoprvé netrefit s pořádným samostřílem."
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
BadWolf
"Toť otázka, Arterie. Nabídka lákavá, ale... Znám sám sebe jakožto osobu. Pomáhat s výcvikem nových rekrutů? Vůbec mi to nepůjde, ale čert to sper, klidně bych to zkusil. Ale to je tak všechno. Tyhlety administrativní věci a tak, vypadá to zajímavě, ale vím že bych u toho nevydržel. Takže pokud nejsem opravdu jedinej vhodnej kandidát tak to nevezmu, možná bych teda byl akorát k tý výpomoci."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Tondulin
Sním si svůj koláč.
 
matthew074
"Dobrá vysloužil si své vesnici právo tu zůstat o něco déle." Vydám se zpět k naší družině. "Slyšeli jste? Máme cíl!" Mávnu daným směrem a vyrazím ke zmíněné vesnici.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
Aurelius
ScorpionCZ
Oba talíře jsi odložil na pracovní stolek, který jste měli úplně v rohu pokoje. Poté jsi se vydal k Merril, nahnul jsi se přes postýlku. Merril zpozorněla a podívala se na tebe, chvilku zírala a pak se posmála.

Tondulín
Začal jsi jíst svůj koláč, jen co jsi dojedl při kráčel k tobě mladší legionář a podával ti jakýsi srolovaný dopis. A ihned odešel.
(znění dopisu jsem posílal na chatu)

BW
"Administrativní věci a věci kolem peněz řešit nemusíš, na to si někoho najmi nebo pokud chceš někoho ti na to seženu." odpověděl Arterius a přitom si pročítal cosi co vytáhl ze stolu. "Kandidátu je sice málo, ale taková Edwin by na to možná i kývla.. no, ale jak myslíš. Je to tvé rozhodnutí, takže se teď rozhodni. Buď do toho půjdeš a budeš souhlasit s určitými podmínkami, nebo se na to vykašleme.. a budeme dělat, že tento rozhovor nikdy neproběhl. Ostatně tvoje prohřešky vůči legii byli smazány jen a pouze tady v Cyrodiilu, to co jsi provedl v jiných provincií smazat nemůžu. To můžou zas jiní." pokračoval a pak odložil dopis, který si přečetl.

Matthew
Redguard poděkoval a následně vyrazil zpět ke svému domu. Ty a tvá "družina" jste se vydali směrem k vesnici.
(můžeš komunikovat s kým chceš)

LordeS
"Náčiní pro lezení a jed nebude problém.. horší to bude s tou drobnou kuší, máš nějaký plány nebo tak? Je to v celku netradiční výstroj a bude potřeba nějakej lepší a šikovnejší kovář." řekl po chvilce přemýšlení Krysák, "Samozřejmě jednoho takového kováře znám, mám fůru dobrých kontaktů.. potíž bude nejspíš s tím plánkem." dodal.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8238 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5713 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4864 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12738 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7517 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6641 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6373 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7564 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist