Nenechte se zmást jeho roztomilostí, nevinným výrazem a tím, že se říká, že rybičky jsou nenáročné..... Nudíte se? Pořiďte si rybičky, při stěhování 130 litrového akva se zabavíte
Přátelé, můj "mazlíček" vlastně není žádný mazlíček a z hrůzou jsem zjistil, že nemám žádnou jeho fotku. Protože je právě v hibernaci, rozhodně ho kvůli tomu nebudu budit. Takže přikládám pouze fotku jeho druhu (věřte, že rozdíl je minimální)...
No a teď jsem dokoukal pozoruhodný mysteriózní film Session 9. Musím jen uznale pokývat hlavou a říct, že pocit hlubokého znepokojení v průběhu celého filmu a absolutní zdeptání, beznaděj a přetrvávající, sic vyprchávající stopa strachu nebo spíš neklidu, toho podivného šera vkrádajícího se do duše - to všechno z tohohle filmu dělá velmi kvalitní podívanou. Zajímavá pointa. Doporučuju. Where do you live, Simon?
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
No a teď jsem dokoukal pozoruhodný mysteriózní film Session 9. Musím jen uznale pokývat hlavou a říct, že pocit hlubokého znepokojení v průběhu celého filmu a absolutní zdeptání, beznaděj a přetrvávající, sic vyprchávající stopa strachu nebo spíš neklidu, toho podivného šera vkrádajícího se do duše - to všechno z tohohle filmu dělá velmi kvalitní podívanou. Zajímavá pointa. Doporučuju. Where do you live, Simon?
Raději se podívám na film, který mi zvedne náladu a u kterého se třeba i zasměju. Tísnivé příběhy o beznaději a strachu jsou fajn, ale člověk na ně musí mít náladu...
Hmm tady se rozjela předváděčka mazlíčků .....pro tyto případy sem si pořídil sice občes náročnější, ale v základních věcech obvykle soběstačné domází zvířátko, laikům známé pod označením žena......... teda ne že bych si ji vzal jako za ženu, zatím nemám potřebu tahat do toho úředníky a vyčkávám
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
@EldeR: Tak v otázce žen jsem spíš než cokoli jiného hlavně teoretik, ale z různých případů vím, že úředníci většinou vše zkazí. A to se nutně netýká jen žen
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
@nagasdowcz: úředníci vždycky zkazí všecko a co se týče žen, tak pokud můžu mluvit z vlastní zkušenosti, tak skutečnost není zase tak růžová, jak si mnozí myslí, neb jako všecko ostatní i tohle má svoje pro a proti. Takže v podstatě kupuješ zajíce v pytli.... a máš reálnou šanci, že budeš v pytli sám
Právě jsem si všimnul, jakou mám dneska filozofickointelktuálněrozumbradovskou náladu.
.
no nevím ... možná to je tím, že sem se moc nevyspal, možná tím, že musím bejt v práci, možná tím, že mě zejtra čeká pohřeb, možná taky tím, že moc používám "možná tím". Každopádně bych tu náladu měl radši doma Ale jinak jo ... když mě to popadne, tak si rád zafilozofuju
.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.