Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Aurelius
ScorpionCZ
Protáhl jsi se a zamířil jsi do učebny číslo jedna, bez zaklepání jsi vešel. Třída byla téměř plná, několik noviců sedělo na židlích ostatní postávali. (lavice byli srovnány u stěn, kvůli prostoru) Profesoři postávali u tabule, Palagán se zrovna dostal ke slovu, Globullus měl nejspíš doteď nějaký projev. Všiml sis, že i Arterius s Rikke se přišli podívat do učebny, Arterius se ihned protlačil davem noviců a postavil se vedle Globulluse, který mu poté něco chvilku říkal.

"Novicové.. jak už naznačoval zástupce Globullus, tento a následující víkend budou probíhat závěrečné zkoušky. Několik 'vyvolených' je možná dokončí a budou si moci říkat 'mágové' ti kdož je nedokončí si tak stěží budou moc říkat." při posledních slovech se usmál. "V Sobotu, budou probíhat zkoušky z magie obnovy, hlavním zkoušejícím bude profesor Arterius a přísedící učitelé bude profesorka Sarric a profesor Globullus. V neděli budou probíhat zkoušky z Lektvarů, zkoušejícím budu já a přísedící profesoři budou Dro´Barri a Globullus. Příští týden proběhne v Sobotu zkouška z Elementová magie, zkoušejícím učitelem bude Globullus a přísedící budou profesor Arterius a ještě někdo, tam se to ještě bude rozhodovat. V neděli pak budou zkoušky z Runové magie, zkoušejícím bude Arterius a přísedící budou Globullus a profesorka Vici. Tak to je vše, v pondělí pak proběhnou zkoušky z 'hlavního zaměření'." po proslovu se krátce odmlčel. Novicové si mezi sebou cosi začali šuškat. "Dále ještě, na Univerzitu přijde několik nových profesorů. Prvním byl měl být profesor Belius Arterius, bratranec táhlec Arteria a další by měla být profesorka Xaria Vici, která ale dorazí až v průběhu příštího týdne se zbytkem. To je vše.. dotazy?" dodal Palagán. Jeden z noviců se přihlásil, "Proč nás bude zkoušet učitel, co nás nikdy na Obnovu neměl? Není to blbost?", "Ne, není. Takhle to prostě proběhne a hotovo. Nebudu riskovat.. posledně prý byla magie Obnovy podezřele úspěšná. Tak uvidíme jak to dopadne letos." odpověděl mu pohotově Palagán.

Tondulín
"To věřím, jsem ráda, že jsi zpět." řekla s úsměvem Mirabelle a pomalu tě vedla dovnitř, "Máš kde přespat?" zeptala se.

BW
"U Stendarra, ty hned myslíš na nejhorší.." zasmál se Belius, "Prostě jí dej nějaký kytky, nebo tak něco co ženský žerou a ona ti třeba odpustí." dodal rychle. "Dneska nejspíš jo, protože bude pořádně namol, když vidím ty oslavy." usmál se Isaac. "A na Garra dojde, zítra při soudu."

Matthew
"Zbláznil jsi se? Přece nezabiju ženský.. chlape vzpamatuj se." poznamenal Altmer, "Zemřou až nadejde jejich čas." dodal s úšklebkem. "Hledáte.. artefakt, ale vlastně nevíte vůbec co hledáte.. víš snad jak ten artefakt vypadá?" promluvila knězka, "Jistě, že nevíš." řekla s uchechtla se.

LordeS
Převlékl jsi se, Alexia má nejspíš postel někde na začátku. Nejsi si jist, protože postele nejsou nijak označeny. Vydal jsi se proto za velmistrem. Opět postával u svého stolku a zíral do mapy a nějaký holohlavý nord do něj cosi hučel "Smiř se s tím, jako velmistr seš úplně neschopnej! Ubytoval stu chlápka co vůbec neznáme!". Velmistr zvedl hlavu a povídá "Zmlkni a starej se o sví, ten chlápek je daleko lepší jak ty. Co si za poslední dny pro cech udělal? Nic, akorát je kvůli tobě tvůj parťák ve věznici! Takže když dovolíš, rád bych si tu teď něco dodělal." poslední slova řekl s velmi nabroušeným tónem a opět se zadíval do mapy. Holohlavý muž se vztekle ušklíbl a vykročil tvým směrem, ani se ti nevyhnul ramenem do tebe vrazil. "Koukej na cestu!" zvolal na tebe a pokračoval dál.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
matthew074
Mávnu rukou nad neschopností altmera "Nebudu přeci zabíjet členy otcovy armády." Pomyslím si a přikročím k ženě. "Tak jste tedy ochotná mluvit? Stráže!" Zavolám na někoho kdo má tyhle vězně na starosti. "Odveďte tu ženu do knihovny ve věži a hlídejte jí dokud se nedostavím." Pokud bude mít Altmer nějaké námitky připomenu mu mé postavení pokud se ani toho nezalekne přistoupím na tvrdší řešení situace.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
scorpioncz
Poslechnu si ještě jestli někdo něco bude mluvit a pokud začnou všichni odcházet tak se také odporoučím ... heh do jídelny pro něco k snědku.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
LordeS
Jen se otočím a ukážu prostředníček. "Co je to tady za hlahol, šéfe? Popravdě jsem zpět.několik desítek minut a už se nudím....takže.....hm...nechcete ponechat? Mám pár otázek ke svým dvěma kumpánům. Kde jste našli.tu dívku a toho khajita? Ten mě asi moc nemusí, ale práci jsme sfoukli dobře."
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
Tondulin
"Taky jsem rád, že jsem zpět, doufám, že tu budu co nejdéle, ale byl jsem povýšen na kvestora, takže hrozí převelení na nějakou pevnost. Jinak pokud by jsi mi poskytla nějakou tu postel na univerzitě byl bych rád."
 
Lord Rade
,,Vyřiďte ji, že se na mě může spolehnout," odpovím služebné. Potom se obrátím k Fefnirovi. ,,Tak to vypadá, že dostáváš první úkol v novém postavení. Postaráš se o to, aby měl každý muž, co na práci a ujistíš se, že jsou na místě. Když jsme u toho - máš přehled o tom kolik máme k dispozici mužů? Já ho nějak ztratil."
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
BadWolf
"Nediv se že hned myslím, na to nejhorší, ne nadarmo mě většina lidí má na listu smrti a odpadu." trapně se zasměju. "Kytky... Když já nevím. Možná už bych měl tohle všechno nechat za sebou..."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
Nikdo z noviců už neměl další dotazy ani námitky, proto se všichni odebrali ven z učebny. Šel jsi mezi prvníma, zamířil jsi ihned k jídelně, ale dveře byli stále zavřené. "Jídelna je zavřená už druhým dnem. Pochybuju, že ji dneska navečer otevřou." povídá ti jeden z procházejících noviců. Většina noviců se odebrala pryč z Univerzity, zbytek zamířil do svých pokojů.

Tondulín
"Mohl bys přespat u mě v kabinetě.. já stejně budu muset připravovat věci na zkoušky, tak toho dneska přes noc moc nenaspím." řekla s úsměvem a pomalu tě vedla až ke svému kabinetu, odemkla dveře a povídá "Jídelna je zavřená.. a já tu v kabinetu nic k jídlu nemám.". Kabinet je pořád stejný, vůbec nic se v něm nezměnilo.

BW
"Nechat za sebou můžeš hodně věcí, ale minulost je sv*ně a dožene tě." odpověděl Belius, "Navíc žijeme jen jednou, takže víc šancí mít nemusíš." dodal po chvilce a napil se. "Ještě, že já už jsem ve věku.. kdy tohle řešit nemusím." řekl s úsměvem Isaac. "No jo.. ty seš šťastnej manžel a otec. To tu všichni ví." odpověděl mu se smíchem Belius.

Matthew
"Ne, nejsme ochotná mluvit.. ale chci jít s vámi. Beze-mně ten artefakt nikdy nenajdete.." odpověděla kněžka, když se jí dva altmeři chopily. Altmer už neměl další námitky, zařadil se zpět na své místo a cosi si uraženě potichu mumlal.

LordeS
"Vím, že jste už dorazili." řekl velmistr. "Toho khajiita jsem získali z místního sirotčince. Už od mala měl velký talent, dokázal oblbnout lidi svojí 'roztomilostí' a následně je obrat o všechny jejich úspory co měli po kapsách. Když byl malej dokonce to jednou nevědomky zkusil i na mě.." při posledních slovech se velmistr usmál "Tak jsem se s ním poprvé setkal a vzal ho sem k nám. Naučili jsme ho vše co jsme mohli a postupně se z něj stal jeden z našich nejlepších zlodějů. A Alexia?" velmistr se odmlčel. Sroloval mapu a schoval ji do zásuvky u stolu. "Utekla k nám.. je to už docela dávno, nikdy se nám nesvěřila proč, ani kdo jsou její rodiče a odkud pocházejí. Tehdy byli dost uzavřená do sebe a mluvila jen s někým.. takže na jejich původ se budeš muset zeptat jí, ale stejně myslím, že moc nepochodíš."

Lord Rade
"Stav našich mužů.. teď nevím, ale zkusím ho dát dohromady. Mezitím co budu obcházet město a kontrolovat stanoviště." řekl Fafnir. "Akorát vím, že po finanční stránce na tom kasárna moc dobře nebyla.. ale to bude nejspíš tím, že hraběnčin manžel důvěřoval víc legii než nám." dodal po chvilce Fafnir.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
BadWolf
"Dožene mě, ale utíkat před ní můžu zkusit. Nijak mi to neublíží. No, a co vy tak vůbec děláte?"
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
"Zavřená? proč by sakra zavírali jídelnu ... kde se člověk má najíst?" pomyslím si a trochu nakvašeně zamířím k pokoji ... jinak je ve městě nějaká restaurace nebo hospoda? teda samozřejmě že je ale jestli je provozuschopná po předchozí bitvě v IC.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
SuperHunter
Najím se a přidám si více sýra. Pak se pokusím najít Rangelu
 
matthew074
"To si trochu protiřečíte jste ochotná jít ,ale mluvit nebudete takže kdyby jsme vás vzali sebou tak by to bylo stejné jako kdybychom vás tu nechaly." Mávnu nad tím rukou "Už jí odveďte než si to s jejím životem rozmyslím." Poté se vydám za eskortou rovnou do knihovny.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
Aurelius
ScorpionCZ
Nabroušeně jsi přišel ke dveřím jídelny a cosi sis pomyslel, otočil jsi se a s nakvašeným výrazem jsi chtěl zamířil po schodech nahoru a ke svému pokoji. "Škorpiasi!" ozval se Lauranin hlas a rozeběhla se k tobě, objala tě a následně vášnivě políbila. "Jaká dojemná chvilka.." ozval se Palagánův hlas zněl stále tak chladně a jeho obličej, který jsi spatřil koutkem oka, byl pořád stejný. Na tváři měl stále drobnou jizvu, kterou jsi mu způsobil, když jsi ho vylekal při upravování vousu, stále měl svojí kozí bradku a krátké prošedlé vlasy (byli už trochu víc prošedlé než si je pamatuješ), na sobě měl opět černé roucho, které nosil, při svém příchodu na Univerzitu. Laurana se od tebe oddálila a chytla tě za ruku. "Naše dvě malé hrdličky se opět setkali. Doufám, že už jsi Laurano upustila od těch rebelií vůči mě a doufám, že minule to bylo naposled." řekl nepříjemným tónem a přitom se díval na Lauranu. Laurana se zatvářila provinile. "Křev Vicivců nezapřeš. Všichni.." začal Palagán. "Koukám, že posiluješ svojí autoritu." řekl s humorem Arterius, který přišel k vám. "Nech je být. Každý přece jednou udělá nějakou tu lumpárnu, já nebyl jinej." při posledních slovech se Arterius zazubil. "Hmf.. ale bylo to naposled." zdurazil Palagán a zamířil po schodech nahoru. "Stále je tak strašně příjemný." dodala s úsměvem Rikke, která zrovna došla k Arteriovi. "Icarus prý připravuje nějaké 'překvápko' v jídelně, proto je uzavřená.. máme prý chvilku počkat." pokračovala.

BW
"Běžně? Krom toho, že jsem měl na starost jednu z pevností ve Vysokoskalí kde jsem velel a cvičil nováčky za poměrně mizernej žold.. téměř nic. Akorát jsem občas, když jsem měl volno zašel za rodinou, občas poseděl v hostinci a občas se šel pokochat k magické Univerzitě.. a teď přejdu do Osmé legie a budu vypomáhat na Univerzitě v Imperial City." odpověděl Belius, "No co jsem mladej.. musím si najít nějakou ženskou. Otec mi to s bratrem už delší dobu naznačuje." dodal po chvíli. Isaac se usmál, "Já zas takovej záživnej život nemám, ale nemůžu si stěžovat.. mám ženu a dceru, práci, dům.. nemůžu si stěžovat. Ale v tvých letech jsem na tom byl podobně."

Matthew
Vydal jsi se s eskortou přímo do knihovny (za 1 kolo dorazíš). "Chci jít s vámi.. snad mě chápete, teď vám všechno řeknu a stejně mě zabijete! Vám se nedá věřit!" křikla na tebe kněžka. "Zmlkni!" zvolal jeden z válečníků a udeřil jí.

SH
Nabral sis sýr a nenažraně jej začal jíst. Jeden z místních vysoce postavených lidí na tebe podivně zíral, "Jsem rád, že vám chutná. Je to domácí výroba. Manželka má rodinný recept." prohlásil s hrdostí. Rangela stále opřená o dřevěný sloup v domu a zírala na jeden z obrazů.

Mopidu
Procházíš se před Univerzitou, až nakonec vejdeš. I když většina noviců odešla z univerzity a několik se jich vydalo na pokoje stále jich bylo uvnitř velkého sálu dost. Palagán cosi řešil se Škorpionem a Lauranou, vypadal dost rozčileně až do chvíle než k němu přišel rozesmátý Arterius. Cosi spolu krátce řešili a pak se Palagán vydal po schodech do své komnaty. K Arteriovi, Škorpiasovi a Lauraně přišla Rikke a cosi jim říkala. Krom nich sis všimla i Aedana (Tondy), který společně s Mirabell vcházel do jejího kabinetu.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 23.06.2014 20:56


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
matthew074
"Prosim vás jak si můžete být tak jistá že nám nelze věřit? Thalmor není banda necivilizovaných seveřanů. Daly jsme možnost vzdát se všem nepřátelům říše ve městě. Všichni zvolily stejnou cestu. Poslední cestu." Řeknu nabrušeně a budu pokračovat dál. "Takže máte mé slovo pokud budete spolupracovat budete žít. Vzepřete se a bude s vámi dle toho zacházeno. Neučili vás snad zamlada klasické pořekadlo všem známé ,které zmiňuje to jak se chováte k ostatním tak se oni budou chovat k vám? Tady se vám dobré chování vyplatí."
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
scorpioncz
Když ke mě přiběhne Laurana tak změnm výraz z nabručeného na šťastný s úsměvem a po tom co všichni odmluvěj, řeknu Lauraně potom co jí ještě vrátím polibek "Copak se to doslýchám?" zasměju se "Copak jsi provedla?" řeknu žertovným hlasem.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
"No jo no, v týhletý době jeden nikdy neví. Asi bych se na zítřek měl vyspat. A zítra se uvidí."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
LordeS
" Jo, všiml jsem si, že není moc ukecaná... Ale je.to holka šikovná. Kdo byl ten chlápek, co před chviličkou odešel? Další z cechu? Nebo snad novej kšeftík? Jsem jenom od přírody zvědavej... a momentálně nemám co na práci.
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
Tondulin
"Děkuji moc to s tím jídlem nevadí já si něco seženu ráno. Tak dobrou noc." řeknu a půjdu se prospat.
 
SuperHunter
"Je vynikající" odpovím mu. Poté dojdu k Rangele se slovy: "Co to tu máš ?"
 
Aurelius
ScorpionCZ
Vrátil jsi Lauraně polibek, "No.. takovou hloupost." řekla neochotně Laurana a pousmála se. "Ale není to potřeba teď řešit." dodala v rychlosti. Arterius se k ní otočil "Palagán trvá na tom, aby se to řešilo.. ale protože nemám zítra čas, tak to zkrátím.. prostě už to víckrát nedělej. Palagán je jednou arcimágem a bude tak dlouho jak bude chtít, nebo dokud nebude odvolán a to se nestane.". "Ee.. díky, Arterie." poděkovala Laurana. "Dělám to jen a pouze kvůli tomu, že jsme rodina. Jinak bych to nedělal a taky to víckrát dělat nebudu. Pravidla jsou od toho, aby se dodržovala. Pakliže nebude pořádný a pevný řád vnikne chaos." pokračoval Arterius, poté Arterius odkráčel s Rikke ke Globullusovi, který stál před vstupem do jídelny.

Mopidu
Procházíš se před Univerzitou, až nakonec vejdeš. I když většina noviců odešla z univerzity a několik se jich vydalo na pokoje stále jich bylo uvnitř velkého sálu dost. Palagán cosi řešil se Škorpionem a Lauranou, vypadal dost rozčileně až do chvíle než k němu přišel rozesmátý Arterius. Cosi spolu krátce řešili a pak se Palagán vydal po schodech do své komnaty. K Arteriovi, Škorpiasovi a Lauraně přišla Rikke a cosi jim říkala a následně odešel s Rikke k profesorovi Globullusovi, který postával u zavřených dveří do jídelny. Krom nich sis všimla i Aedana (Tondy), který společně s Mirabell vcházel do jejího kabinetu.

BW
"No, to bys asi měl." řekl s úsměvem Isaac. Své pivo už jsi téměř dopil. "Pan Vlk?" ozval se hlas jedno z legionářů. "Dopis pro vás.." dodal a podal ti dopis.
(znění dopisu jsem ti posílal na chatu)

Matthew
"Dobrá.. budu s vámi spolupracovat, ale pak mě necháte jít, až dostanete to co bude chtít?" zvolala znovu kněžka. Už jste došli až do knihovny, válečník pustil kněžku (má spoutané ruce) a odešel. "Tak souhlasíte?" zeptala se znovu a začala se rozhlížet po knihovně.

Tondulín
"No tak si běž lehnout, dobrou noc." řekla s úsměvem Mirabelle, zašel jsi do kabinetu. Svlékl ze sebe části zbroje a zůstal jen v lehké košili a plátěných kalhotách. Zbroj si přehodil přes židli a ulehl do postele. Během chvíle jsi usnul..
(spíš)

LordeS
"Myslíš Svoga? Je to člen cechu.. a docela si dělá nároky na místo velmistra. Je arogantní a zaslepený, proto nemůže být velmistrem a hlavně moc trpělivosti nepobral." odpověděl ti Velmistr. "Zatím žádný pořádný kšeft nemáme.. možná zítra, Černošípci by mohli něco mít. A nebo jestli se fakt nudíš, můžeš jít k Rozbitému džbánu."

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8238 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5713 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4864 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12738 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7517 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6641 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6373 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7564 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist