Mopi: Předpokládám že Réja je Mahoney už je mi to jasný. On je oholený Chudák to bych nedal
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Elder: Nic jen říkam že já to nedam z hlavy ani kdyby začali padat samy. Pokud začnou tak poznají můj hněv. Já je mám zatím jen po prsa chci je po pas
METTALIC napsal:
Mopi: Předpokládám že Réja je Mahoney už je mi to jasný. On je oholený Chudák to bych nedal
co máš proti oholenejm ???? já měl vlasy do půl zad a teď nemám taky žádný
Je vic mist kde se oholit nez na hlave
Mimochodem hlasim seze sveho zeleznohorskeho pribytku
No jak sem řek ... holím si akorát hlavu ... bradu občas zastříhnu a tím končím.....
METTALIC napsal:
Elder: Nic jen říkam že já to nedam z hlavy ani kdyby začali padat samy. Pokud začnou tak poznají můj hněv. Já je mám zatím jen po prsa chci je po pas
no já měl o trochu delší, ale pak už mě to přestalo bavit se o to starat a uklízet to co vypadalo, nehledě k tomu, že občas ty vlasy překážely a tahal sem se za ně každou chvíli, tak sem se vrátil k sestřihu na Kojaka
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
METTALIC napsal:
co máš proti oholenejm ???? já měl vlasy do půl zad a teď nemám taky žádný
Je vic mist kde se oholit nez na hlave
Mimochodem hlasim seze sveho zeleznohorskeho pribytku
Hihi pravda
Hlásím se od svého počítače, jak to jde v zelenohorském příbytku, Whirtosi?
METTALIC napsal:
Já to nechávám stříhat každý tři tejdny, nosím to ála Barney...
Whirt: Jo ták. (tak nějak na obě sdělení v tvém postu ) ... Vita... jako PS Vita? Aha... No, a jak dlouho budeš mít ne, nebo, budeš sem chodit i během dovolené, nebo ne??
Hmm, mě jak vlasy narostou, tak zůstanou a tak to jde od mala No, tehdy jsem měla ofinu, dneska mi lemuje celej obličej a zbytek je ještě jednou tak dlouhej, malinko divně to vypadá, ale hej, jsem líná s tím něco dělat A to nepočítám jak jsou přeleželý a trčí na všechny strany
Hele lidi, mám chuť napsat básničku o muži, kterýmu slon vlezl chobotem do hlavy, to bude něco
Mike napsal:
Whirt: Jo ták. (tak nějak na obě sdělení v tvém postu ) ... Vita... jako PS Vita? Aha... No, a jak dlouho budeš mít ne, nebo, budeš sem chodit i během dovolené, nebo ne??
No moc s tim, ze tu budu nepocitejte.
A co se vlasu tyce bud jsou cool prirodne (Mopi a ja *vyznamny smailik*) a nebo tak jak je ma 10 a 11 Doktor *vyznamny smajlik*
Samozřejmě tak jsem to taky myslel drahý Soudruhu AWESOME Miku vždyť jsi jediná AWESOME osoba na tomto fóru.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.