Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Tondulin
"Zatím to zní pěkně nudně, ale co je to dobře placený. Nevíte jak se hodlá dál postupovat ohledně Thalmoru?"
 
Aurelius
ScorpionCZ
"To s legií byl vtip, ale Scipio to asi jako vtip moc brát nebude." řekl s úsměvem Arterius, "On si totiž na tyhlec tradice docela potrpí.. no, ale třeba u tebe udělá výjimku, člověk nikdy neví." pokračoval. Mezitím přešel k provizornímu stolku na kterém měl dokumenty a nějaký nažloutlý lektvar. "Teleportovat se budu za chvilku.. jen si tu posbírám pár věcí." řekl a vytáhl vak, který měl schovaný pod stolem. Rikke se zvedla a rukou si ještě chvilku mnula místo, které jí Arterius ošetřoval. "Určitě nerušíš, Arterius mi akorát ošetřoval poraněné čelo, to je vše." řekla, když kolem tebe prošla.

Arterius byl po chvilce sbalený, vah si přehodil přes záda a povídá "Ještě někde musíme najít Aedana, ten se chtěl taky teleportovat." poté se otočil na Rikke a povídá "Půjdeš taky? Nebo tu zůstaneš?". "Půjdu s vámi, pomůžu ti při tom zítřejším jednání." odpověděla Rikke.

Tondulín
"Nuda to ani není.. když se objeví nějaký problém musíš ho jít řešit." řekne Amragor, "Jak budeme pokračovat nevím. To se rozhodne až po Garrově soudu a poradě s Generály, teď to vede Generál Arterius né Scipio, takže budou nejspíš nějaký změny." pokračoval, mezitím kráčíte k Arteriově stanu.

BW
"Paráda! Tak jdem." zvolal Belius a všichni tři jste vykročili uličkami mezi stany až k podlouhlému stanu, už zdálky jsi viděl několik legionářů jak hodují a slaví vítězství. Uvnitř stanu jste zabrali volný stůl. Isaac a Belius si sedli vedle sebe a ty sedíš naproti nim. Isaac mávl a ihned vám bylo přineseno pivo. "Tak na zdraví!" řekl Isaac.
(můžeš diskutovat o čemkoliv)

Matthew
Erissar s úsměvem kývla a zamířila k otcově pokoji. Sešel jsi ze schodů a vyšel ven chodbou. Venku se stále ještě odklízeli mrtvý. Některé části města stále hořeli.. pokračoval jsi jednou z ulic, po pravé straně byli poničené dva domy. Z jednoho z poničených domů se ozývalo sténání.

LordeS
"U nás ne, to by sis musel pronajmout něco v hostinci." odpověděla Alexia a přitom pokrčila rameny. "S kvestorem? No.. řekněme, že jsem hrála divadlo.. sice děsný, ale asi to vyšlo." řekla a usmála se. "Účel to splnilo, to je hlavní. I když, na svou roli moc hrdá nejsem.." dodala, poté se odmlčela. "Asi si dám koupel.. jo, dám si koupel a pak ještě nevím. Možná se budu jen tak poflakovat." řekla a poté se zasmála.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Tondulin
"Nejspíš ano tak děkuji za vysvětlení Amragore teď už se jdu se konečně nechat teleportovat na tu univerzitu." S těmito slovy odejdu do Arteriova stanu.
 
matthew074
Najdu některého z vojáků co stojí jen tak kolem a optám se ho kde jsou vězni (pokud naše armáda nějaké uvěznila) podle odpovědi budu dále jednat. Pokud mě řekne místo kde jsou dojdu tam. Pokud žádné vězně mít nebudem budu dále pokračovat ulicemi.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
Lord Rade
Vyposlechnu je a chvíli přemýšlím. ,,No... Děkuji, za zájem. V budoucnu budu potřebovat všechny z vás, ale teď chci aby tu zůstal ten, který mluvil jako první." Až všichni kromě norda odejdou, tak budu pokračovat: ,,Nevím, jestli se v tomto okamžiku odříkávají nějaké sliby věrnosti, ale mě stačí, když mi slíbíš jen dvě věci: Uděláš cokoliv, co ti přikážu a budeš o tom mlčet?" Zvednu obočí a počkám na odpověď.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
scorpioncz
"Výborně! vzhůru do Imperial City!" řeknu radostně a vyjdu ze stanu, kde se rozhlédnu jestli nespatřím Aedana ... když se tedy chce také teleportovat.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
Napiju se a zeptám "A kdo vy jste, pokud se můžu zeptat? Mě asi zná celá Legie, ale v případě že ne, tak se klidně ptejte co chcete vědět."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ a Tondulín
"Ty se tam nějak těšíš." usmála se Rikke, vyšli jste ze stanu. Aedan k vám zrovna přicházel a skupinka legionářů přinášela na nosítkách Seranu (stále byla v bezvědomí). "Chcete riskovat teleport?" podivil se jeden z legionářů co držel lehátko, když si Arterius začal připravovat runu. "Ano." řekl nechápavě Arterius. "Ten psijický mág. Říkal, že by jí to mohlo uškodit." odpověděl legionář. "Tandil by se neměl cpát se do runové magie, když jí nerozumí." poznamenal Arterius a začala jej obklopovat modrá zář. Všichni jste se dotknu-li runy a teleportovali se. Všechno kolem vás zmizelo..

Když modrá záře ustala spatřili jste Univerzitu, nacházeli jste se přímo před hlavním vchodem. Kolem vás bylo však ticho, nikdo nebyl na pozemcích Univerzity i když bylo poměrně krásné počasí. "Není tu podezřelé ticho?" zeptala se Rikke. "Ani ne, je večer. Většina buď večeří nebo se poflakují po městě a nebo jsou na pokojích a dělají bordel tam." odpověděl jí Arterius a vykročil s legionáři k dveřím Univerzity. Než k nim stihl dojít, otevřeli se. Vyšla z nich Mirabelle, měla na sobě typické smaragdové roucho. Když uviděla Aedana objevil se jí na tváři úsměv a vydala se mu na proti.

BW
"Já jsem Belius, sloužil jsem v Deciamově legii a teď přejdu k Osmé. No.. působil jsem jako Kvestor ve Vysokoskalí v záložní legii. To mi ani tak nevadlo, mám tam rodinu." řekl krátce Belius, Isaac také něco málo o sobě řekl "Isaac Gaerton, taky sloužím v Deciamově legii, už to bude pěknou řadu let. Nic víc..". Belius se usmál, "A o vás jsem ještě neslyšel. Ale podle toho co jsem slyšel a viděl ve stanu vás asi Edwin nemá moc v lásce." při posledních slovech se rozesmál. Když se dosmál povídá "Ta bude teď osamělá Nataliuse jí prej převelil bratránek do Hammerfellu. Při troše štěstí mu tam někdo rozbije ten jeho ksift.". Isaac se také zasmál, "Pořád nasranej?", Belius kývl.

Matthew
Nevěnoval jsi pozornost sténání a vydal jsi se najít nejbližšího válečníka. Válečník, kterého jsi potkal na konci ulice tě dovedl až k k místu, kde se nacházeli zajatci. Většina mužů byla už popravena a altmerké občany jež bojovali proti vám stihl daleko horší trest. Několik redguardských žen postávalo se svázanými rukama a vyčkávali na svůj osud. Mezi nimi bylo i několik ostatních ras spatřil jsi nějakou bosmerku a pár altmerek v popředí bylo několik žen ale nedovedeš si přesně tipnout zdali se jedná o imperiálky nebo nordky. Také jsi spatřil onu kněžku, která jako jediná přežila masakr v chrámu.

Lord Rade
Ostatní odešli, zůstal jsi v kanceláři s nordem sám. "Samozřejmě veliteli." prohlásil hrdě nord.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Tondulin
Dojdu k ní a obejmu jí. "Je všechno v pořádku? Vypadá to tu nějak prázdně."
 
matthew074
"Výtečně." S úsměvem na tváři si to namířím ke kněžce. Nakloním se k ní a s vlídným úsměvem promluvím. "Máte dvě možnosti buď mě řeknete něco o tom jak se dostal artefakt z chrámu a kam nebo začnu upalovat postupně zaživa každého kdo má něco společného s legii. " Vzpřímím se a budu čekat na odpověď.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
Lord Rade
,,Výborně, místo je tvé. Jen mi řekni tvé jméno, a pak pokračuj v práci. Jestli chceš svolat stráže a mít nějaký proslov, tak klidně."
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
scorpioncz
"Už jsem se lekl co se tu stalo." dodám s úsměvem po tom co Arte řekne co by se mohlo dít "A jelikož jsem po bitvě magicky vysílen, tak si půjdu odpočinout a možná i skočit na jídlo ... jde někdo se mnou?" dodám s úsměvem a kývnu na pozdrav Mirabell, mezitím co pak projdu dovnitř do univerzity směrem k jídelně.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
"Takže mě můžete říkat Vlk. Pracoval jsem ve speciálních jednotkách a v podstatě jsem totální kretén, mám docela dost kliku, že mě ještě nepopravili. A Edwine nemá ráda když ji někdo, ehm, ošahává, jak to tak vypadá."
napiju se
"A Natalius ať jde někam. Jednou jsme se málem utkali v boji, pokud si dobře pamatuju. No, jak jsem říkal, vždycky jsme byl kretén."

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
LordeS
"Taky se nějak spát nechystám. Dám si nějakou svačinu a půjdu si protáhnout prsty. Nemáte tu někde zkušební zámky? Však víš, abych nevypadl ze cviku." Mrknu se po.svem oblečení. "Nejdřív ale.ze.sebe shodim.tyhle vidlácký hadry."
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
Aurelius
ScorpionCZ a Tondulín
Mirabele a Aedan se pomalu střetli, objali se a Mirabelle povídá "Jo.. všechno je v pořádku." usmála se. "Většina noviců je akorát na shromáždění v učebně číslo 1, kvůli nadcházejícím zkouškám." dodala po chvilce. Mirabelle následně pozdravila Škorpiona, který zamířil dveřmi do Univerzity. Arterius a Rikke společně s legionáři také zamířili dovnitř. Aedan a Mirabelle zůstali venku sami.

@Škorpion: Vešel jsi dovnitř, Arterius povídá legionářům "Seranu odneste do prvního patra na ošetřovnu.. Selena se o ní už postará.", legionáři ihned vyrazili rozkaz vykonat a opatrně nesli Seranu po schodech nahoru. Rikke se podívala na Arteria a povídá "Ona se z toho dostane.. je silná.", Arterius smutně poznamenal "Pochybuji.. i kdyby se probrala, už nikdy nemusí být úplně zdravá." Sál je prázdný, většina noviců je podle Mirabelle v učebně číslo 1., všiml sis, že jídelna je zavřená.

BW
"U zvláštních jednotek jsem měl bratra, asi si ho neznal. Zemřel během nějaké 'tajné' mise.." řekl Isaac, "Každopádně tu jednotku nedávno rozpustili, Generál Garrus si ji dost hýčkal a dlouho oddaloval její zrušení.. ale dopadl tak jak dopadl. Kdy má vlastně soud?" pokračoval Issac. "Zítra někdy kolem devátý hodiny ráno v Imperial City.." odpověděl Belius. "Hmm.. takže to dopadne tak, že Garra propustí. Páč jeho fotřík podplatí všechny přítomný." dodal Belius, poté se Belius otočil na Vlka "No jo no.. osahávání na veřejnosti by nasralo každou." řekl s humorem, "Víš vůbec kde má stan?"

Matthew
Naklonil jsi se ke kněžce, kněžka na tebe vyděšení zírala a po chvilce ti odpověděla "N-nic.. neřeknu. Stejně mě zabijete.. a- a je taky.". Náhle k tobě přišel jaký si silnější altmer ve zlatavé zbroji nižšího důstojníka, "Ta je moje, vyber si jinou!" řekl s důrazem.

Lord Rade
"Proslov nebude potřeba, jmenuju se Fafnir." řekl s hrdostí nord, poté se otočil ke dveřím, ze dveří vyšla jedna ze služebných hraběnky. "Kapitáne, Hraběnka by na vás měla prosbu. Za dva dny bychom tady v Kvatchu měli míst svatbu a podle všeho přijede i samotný císař. Potřebuje, aby jste se postaral o bezpečnost."

LordeS
"Cvičný zámky? Hmm.. někde vzádu byli starý truhly co jsou na vyhození, na nich můžeš trénovat." odpověděla ti Alexia. Poté se podívala do země a povídá "No nic.. já si půjdu dát tu koupel, pak se ještě uvidíme." zvedla hlavu, usmála se a kráčela pomalu pryč. Oblečení máš položené tam kde jsi ho nechal, vypadá to, že se mu nic nestalo.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
matthew074
"Že já se vůbec obtěžuju dávat vám možnost žít či zemřít proč si vždycky zvolí smrt?" Optám se sám sebe zavrtím hlavou nad ženou a vzpřímím se poté zaměřím svoji pozornost k buranovi co zrovna přišel. "Dávej si pozor na jazyk vojáku trocha úcty ke členovi šlechtického rodu za ,který bojuješ by tě nezabila ba naopak. Protentokrát ti to prominu ,ale nejdřív než si začneš s touto běhnou udělej mě tu laskavost a podřízni tyto vězně... pardon myslel jsem zrádce . Podřízni je před ní jako vzteklé psy." Pokud bude voják souhlasit popojdu k východu opřu se někde o zeď tak ,abych měl výhled na celou situaci a počkám si na dokončení práce ,kterou jsem mu udělil.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
scorpioncz
Protáhnu se a por sebe si řeknu "Zpátky doma ..." a pak se půjdu podívat do tý první učebny ... nic jinýho krom jídla a spaní bych stejně teď nedělal.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
LordeS
Převleču se a ještě načíhnu, kde spí Alyx. Případně do jejího pokoje. Pokud tam bude, tak pokecáme (v dalším tahu) pokud ne, tak si prohůédnu její místo a pak půjdu za Velmistrem.
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
Tondulin
"Pokud dovolíš nejdříve bych si někde odpočinul, sotva se udržím na nohou, přece jenom bojování je docela náročná práce." Usměju se.
Upravil/a Tondulin dne 19.06.2014 09:19
 
BadWolf
"Nevím, ale myslím, že zas tak daleko nezajdu. Jsem kretén, ale ne zas tak velkej. I když, Garrus by nesouhlasil..."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8238 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5713 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4864 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12738 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7517 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6641 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6373 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7564 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist