Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
scorpioncz
"Výborně!" řeknu Scipiovi "A děkuji." mírně a zdvořile se ukloním "Už se na tu událost těším, jen jsem stále nevybral ... ehm svědka ..." řeknu trošku smutně "Je to přece jen důležitá osoba a nějak mi jeden z potenciálních kandidátů, kterého jsem znal poměrně nedávno a s kterým jsem byl celkem daleko ... no abych pravdu řekl tak přímo zmizel." (myslím norbiho xD) "Takže to by asi mohl být celkem problém, ale jinak se již velmi těším." usměju se.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
Půjdu za Arteriem, samozřejmě mu potřesu rukou k jeho vítězství a zeptám se ho zda už můžu jít na univerzitu nebo se bude ještě něco dít.
 
matthew074
"Díky dál už to snad zvládnu sám." Usměju se a ukloním na rozloučenou poté se otočím ke dveřím upravím se a rázně vejdu dovnitř. Rovnou si to nakráčím přímě k otci pokud jsem spal do dalšího dne tak ho pozdravím. "Takže co si jsi mě chtěl zdělit otče že jsi pro mne poslal?"
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
Lord Rade
,,Hm," zabručím a přemýšlím, jak takový pohovor začít. ,,Prozatím se vás zeptám na tři otázky: Jak dlouho tu pracujete? Proč chcete být mým zástupcem? A jaké máte zkušenosti s bojem? Žádám vás, aby jste odpovídali postupně."
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
LordeS
"Skvěle, tak snad to vyjde. Předpokládám, že tim je můj dluh vyrovnaný." Předáme Velmistrovi měšce. "Jak nás vlastně přepadli.ti bandité, tak ten kvestor to přežil. Musíme doufat, že mne v nejbližší době nepozná. Nejlepší by bylo, kdyby uvěřil té mé smrti. Ale nemůžeme na to spoléhat. Dokonce mne už k němu chtěli přivést. Naštěstí jsme se z toho vykecali. Před chvilkou jsme v lese nechali povoz, koně i naše zbraně. Takže potřebuji nějakou výbavu a nejlépe pár dní.zde zůstat.
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
Aurelius
ScorpionCZ, Tondulín a BW
@Škorpias: "To mě mrzí.. budeš si muset najít někoho nového. Laurana už prý svědka má. Jo, abych na to nezapomněl, sepiš mi jména členů tvého rodu a ještě další co chceš pozvat. Ty co potkáváš můžeš pozvat osobně, ale ostatním zašlu přes kurýra pozvánky." řekl Scipio.

@Aedan: Došel jsi k Arteriovi, Rikke mu zrovna gratulovala. Potřásla mu rukou a políbila ho na tvář, "Gratuluji, zasloužil sis to." řekla a usmála se, poté odstoupila kousek stranou. Potřásl jsi Arteriovi rukou a pogratuloval mu. "Naše legie má sice ještě nějaké povinnosti, ale.. ale prozatím máš volno. Stejně teď musím udělat pořádek v legii." odpověděl ti Arterius. Potom se podíval po stanu a povídá "No, já si tu ještě něco obstarám a pak budu muset na Univerzitu, takže tě klidně teleportuju když chvilku vydržíš. Nebo si řekni jinému mágovi."

@Vlk: (viz. předchozí tah)

(přítomní ve stanu: Arterius, Císař, Deciam, Tandil, Škorpion, Vlk, Aedan, Edwine, Flavius, Rikke, Zharia, Isaac - s kýmkoliv si můžete promluvit)


Lord Rade
Nejprve si vzal slovo nord, "Tři roky tu sem jako stráž, před tím sem asi sedum let sloužil jako žoldák v Hammerfellu, Cyrodiilu a Skyrimu. Takže zkušenosti s bojem mám.. a proč si myslím, že můžu být váš zástupce. Protože nikdo jinej tolik zkušeností nemá." řekl s pýchou nord. Poté si vzala slovo žena, "Žiji tady už přes pět let, před dvěma lety jsem vstoupila do služby, prodělala výcvik. Otec byl slavný legionář.. sama nevím v proč bych měla být zvolena zrovna já, naskytla se šance, tak jsem se ji chopila.". Poslední povídá "Sloužil jsem deset let v legii, jako Kvestor v Osmé legii.. pak mě zranili. Nic vážného, ale už nejsem tak rychlí. Tady působím jako stráž asi už osmým rokem, mám dobré zkušenosti s vedením a bojem. Toť asi vše."

Matthew
"Dobře, pane." řekla Altmerka otočila se odkráčela pryč. Upravil jsi se a následně jsi rázně vešel do dveří. "Výborně.. vyřídila ti to." řekl otec, postával u dřevěného stolku na kterém měl rozložený svůj deník a nějaké další listiny s mapami. Pokoj byl poměrně skvostně vybavený a prostorný. "Máme dvě možnosti.. buď budeme pokračovat v bojích proti legii a dobijeme co můžeme. Nebo se můžeme vydat po stopách toho artefaktu. V tomto případě bychom tu nechali Gerrickovi naši armádu a vzali bychom si jen pár elitních válečníků, aby nás nikdo nezdržoval. Rozhodni se, pro artefakt můžeme téměř kdykoliv.. ovšem, mohlo by být pozdě."

LordeS
"Ano, dluh je vyrovnán." řekl velmistr a převzal si měšec, o těžkal si ho a dodá "Dobrá práce.. a o kvestora se neboj, o toho se postaráme." velmistr se podíval na Alexii. "Ukážu ti 'pokoj', máme tu pár volných postelí a truhel." řekla Alexia a začala tě provádět kolem postelí. Zastavila se až u předposlední postele. "Tak.. tahle bude tvoje. Klíč od truhly by měl být pod polštářem."

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
matthew074
"Nechal bych boje na Lordu Gerrickovi naše vojska budou jistě v dobrých rukách a vítězství dobude i bez nás ,ale ten artefakt je priorita v případě nesnází může zvrátit celý průběh války v náš prospěch pokud se ho nám ovšem podaří získat včas. Takže navrhuji ho nalézt." Počkám na reakci otce pokud nebude mít námitky připravím se na cestu.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
scorpioncz
"Myslím že bude lépe vypadat když je všechny pozveme přes kurýra ... bude to vypadat vznešeněji." usměju se "A ten seznam se pokusím sepsat co nejdříve ... myslím že bychom to měli probrat oba dva s Lauranou ..." a pokrčím rameny. Poté se omluvím a přejdu k Tandilovi s tím že bych se ho chtěl na něco důležitého zeptat ... a pak mu předložím ten dotaz! "Tandile? vím že to pro vás možná bude znít divně, ale ptám se vás! jestli by jste byl ochoten mi jít za svědka v nadcházející svatbě, nevím zda můžete nebo chcete, ale myslím že by jste mohl souhlasit, byl bych poctěn ..."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
Zajdu k Arteriovi:
"Arterie, gratuluju. Jak jste pochopil, nemám ani nejmenší radost z toho, že jste byl jmenován. I když" pokrčím rameny "co já taky znamenám. Vzhledem k tomu že osobně proti vám nic nemám, tak doufám že jsem se nakonec zmýlil a ve funkci budete ten pravý."

Pokud se nepustí do nějaké diskuze tak odejdu.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Tondulin
Budu čekat na Arteria.
 
Aurelius
ScorpionCZ, Tondulín a BW
Čtěte si navzájem i svoje tahy, jelikož jste ve stanu a můžete zaslechnout i jiné rozhovory.

@Škorpias: "O to ani nejde, aby to vypadalo 'vznešeněji', pozvánku jim můžeš předat i osobně." poznamenal Scipio."Seznam si v klidu připravte, Arterius by se měl za chvilku vracet do Imperial City. Tak vás tě tam možná teleportuje. No.. já mám ještě nějaké vyřizování tu a ještě musíme rozhodnout kdo povede Lauranu k oltáři, když je její otec mrtvý.. ale to už se tě netýká." povídal Scipio. Poté jsi se omluvil a otočil se na Tandila. "Byla by to pro mě velká pocta, ale doufám, že moje přítomnost nezpůsobí nějaké nepříjemnosti." odpověděl pohotově Tandil.

@Aedan: (Vyčkáváš na Arteria) "Aedane, nebo spíš Kvestore Aedane." řekl Amragor s úsměvem a pokračoval slovy "Víš jaké máš nové povinnosti a jaké výhody oproti legionářům, nebo jsi nikdy o úkolem kvestora neslyšel?"

@Vlk: Došel jsi Arteriovi, řekl jsi mu co máš na srdci a Arterius povídá "Díky, radost nebude mít hodně lidí.. ale co s tím nadělám. Chtěl jsem, aby jste se u mě zastavil, ale zjevně nemáte zájem vyslechnout to co jsem vám chtěl nabídnout.. budiž, asi to nabídnu Edwin." poté se rozhlédl a dodal "No nic.. musím dát dohromady legii, tak se zatím měj. Kdyby jsi něco potřeboval, budu ještě chvilku ve svém stanu a pak se přesunu do Imperial City.". Podíval se na Rikke a poté na Amragora, který se zrovna vybavoval s Aedanem. "Generále!" ozval se hlas Zharii, Arterius se k ní otočil. "Chci převelet do Čtvrté nebo Deciamovi, odmítám sloužit pod někým jako jste vy." řekla. Arterius se podíval na Rikke a následně odpověděl "Nebudu vám v tom bránit, na stole už mám stejně připravený papíry o převelení Nataliuse do Hammerfellu, tak vyplním i to vaše převelení." a následně společně s Rikke odešel pryč ze stanu.

(přítomní ve stanu: Arterius, Císař, Deciam, Tandil, Škorpion, Vlk, Aedan, Edwine, Flavius, Rikke, Zharia, Isaac - s kýmkoliv si můžete promluvit)


Matthew
"Dobrá, vyberu své nejlepší válečníky a řeknu jim o našem plánu zbytek válečníků předám Lordu Gerrickovi, ty se mezitím jdi připravit zítra brzo ráno vyrazíme. Jestli potkáš Erissar, to je ta altmerka co tě sem měla dovést, pošli jí za mnou." řekl otec a zasedl za stůl.

(časově je někdy kolem 17:45)

LordeS
"Ano, dluh je vyrovnán." řekl velmistr a převzal si měšec, o těžkal si ho a dodá "Dobrá práce.. a o kvestora se neboj, o toho se postaráme." velmistr se podíval na Alexii. "Ukážu ti 'pokoj', máme tu pár volných postelí a truhel." řekla Alexia a začala tě provádět kolem postelí. Zastavila se až u předposlední postele. "Tak.. tahle bude tvoje. Klíč od truhly by měl být pod polštářem."

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
Odpovím Tandilovi "Nepříjemnosti? ale to neřešte co by se tak mohlo stát aby to bylo nepříjemný ..." usměju se "A ještě vám moc moc děkuju že jste to přijal." ještě se usměju a pak se rozloučím a zkusím najít ve stanu Arteria, abych se ho zeptal kdy se hodlá teleportovat na univerzitu.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Jediné co jsem se dozvěděl tak je plat mohl byste mi to trochu osvětlit kvestore Amragore nebo spíš legáte Amragore?" Usměju se.
Upravil/a Tondulin dne 09.06.2014 18:55
 
BadWolf
Kdo je sakra Zharia?
Asi zatím ještě odcházet nebudu. Vyjdu si ven před stan a budu sledovat oblohu. Když mi někdo něco bude chtít tak budu zatím tam.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
matthew074
"Čím míň jich vezmeš tím líp řekl bych že bude lepší když naše menší výprava nebude přitahovat tolik pozornosti navíc Lord Gerrick bude potřebovat naše zkušené válečníky víc v boji než my. Každopádně již vyrazím." S úctou se ukloním před octem na rozloučenou a vydám se ven z místnosti jakmile z ní výjdu rozhlédnu se kolem vchodu jestli zde někde nepostává ona altmerka jestli tu bude pošlu jí za otcem pokud ne vydám se jí hledat dál.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
Aurelius
ScorpionCZ
Rozloučil jsi se a zamířil pryč ze stanu. Chvilku jsi se toulal po táboře, nemohl jsi najít Arteriův stan, ale nakonec se ti ho podařilo přeci jen nalézt. Vešel jsi dovnitř. Rikke zrovna seděla na provizorním lůžku (spíš posteli, i když se tomu postel zrovna dvakrát říkat nedá) a Arterius se jí snažil ošetřit ránu na hlavě (tu kterou utržila poté co dostala štítem po hlavě). "Už to skoro bude, ani nebudeš mít jizvu." poznamenal s úsměvem Arterius, když se mu rozzářila ruka a kouzlo zhojilo zranění. "Díky.. jizva mi nevadí, ale ta bolest hlavy byla příšerná." odpověděla mu Rikke. "Škorpione, jdeš se přidat k legii a dostát tak tradic rodu Vici? A nebo.. nebo jsme jdeš kvůli teleportaci?" zeptal se pohotově Arterius.

Tondulín
"Plat je celkem dobrej, na to že děláš téměř to samí co ostatní legionáři." řekl s úsměvem Amragor. "Mojí povinností bylo dávat pozor na určitou skupinu legie, jinak v dobách míru většinou budeš mít na starost nějakou pevnost. Po případně budeš asistovat nějakému legátovi nebo generálovi." pokračoval.

BW
Vyšel jsi před stan, chvilku jsi se poflakoval z místa na místo. Dokud ze stanu nevyšel Belius, nejprve chtěl pokračovat někam do táboru, když se zastavil a zamířil k tobě. "Vy budete nejspíš Vlk, jdeme s Legátem Isaacem na pivo. Přidáte se? Pokecáme, užijeme si vítězství." řekl s úsměvem a krátce poté vyšel ze stanu i legát Isaac a legátka Zharia.
Zharia je redguardská legátka.

Matthew
Rozloučil jsi se s otcem a vyšel z pokoje. Prošel jsi chodbou a u schodech jsi potkal Erissar.

LordeS
"Ano, dluh je vyrovnán." řekl velmistr a převzal si měšec, o těžkal si ho a dodá "Dobrá práce.. a o kvestora se neboj, o toho se postaráme." velmistr se podíval na Alexii. "Ukážu ti 'pokoj', máme tu pár volných postelí a truhel." řekla Alexia a začala tě provádět kolem postelí. Zastavila se až u předposlední postele. "Tak.. tahle bude tvoje. Klíč od truhly by měl být pod polštářem."

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
matthew074
Nebudu to prodlužovat. "Máte se hlásit u mého otce." Oznámím zprávu altmerce a dojdu se projít po městě ještě než vyrazím.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
scorpioncz
"No nerad ruším ... k legii se zatím přidávat nehodlám ... stejně jsem zatím neprošvihl pokud vím ani jednu velkou bitvu s thalmorem takže ... no to je jedno. Máte pravdu, jsem tu tedy kvůli teleportaci, takže pokud se někdy budete teďka teleportovat nebo by jste byl ochoten mě prostě jen odteleportovat tak bych byl vděčný." usměju se potom co to všechno zrychleně řeknu.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
LordeS
"Super, tak až bude další zájem o mé skvělé služby, dejte mi vědět. Teď bych ale neměl pár dní vystrkovat nos." Půjdu s Alexii... "Hm, díky. A vlastní pokoj by nebyl? Mám rád svůj klid." Pokrčím rameny. "Co máš v plánu ty? Zajímalo by mne o čem jste si povídali s kvestorem." Zasměji se.
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
BadWolf
Pokrčím rameny: "Proč ne. Korbel piva a společnost vždycky bodnou."
Půjdu s nima na pívo.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8238 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5713 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4864 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12738 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7517 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6641 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6373 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7564 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist