Ano dám. Od té doby co jsem si zapojil věž je každý tón ještě hezčí. Holt neni nad trojpásmový věže :3
EDITjá zapoměl že zde tento smajlík nefunguje )
Upravil/a METTALIC dne 13.08.2013 00:36
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Mike: Přece jen je ale hlavní ta hudba já si užiji skvělou hudbu s blbýma sluchátkama. Jde hlavně o tu hudbu o to umění ten krásný souzvuk toho všeho tu propracovanost.
Hele už jsem asi moc ospalej Začínam projevovat všechno co si myslim o hudbě. Doufám že to nedojde dál když jsem popisoval kámošovi ehmmm... no radši nic
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Kamaráde, i kdybys mi tvrdil, že máš doma draka a po nocích se měníš na vlkodlaka, věřil bych ti to, páč u tebe je možné i nemožné!
jinak, jukněte na topic v týdle sekci s rozhovorama
Mike napsal:
Kamaráde, i kdybys mi tvrdil, že máš doma draka a po nocích se měníš na vlkodlaka, věřil bych ti to, páč u tebe je možné i nemožné!
To bylo na mně? Pokud jó, tak by mě zajímalo, jak jsi na tohle přišel?
Mike napsal:
To bylo na mně? Pokud jó, tak by mě zajímalo, jak jsi na tohle přišel?
Tvl vůbec nevim, jaxem se k tomuhle dostal... asi vymýšlíš hodně... zajímavé věci.. já nevím hele...
Mett: Tyjoo, zrovna Beethovena dvakrát nemusim ... ale znám jedno podobný (délkou), Vivaldi: YouTube Video
Upravil/a Mike dne 13.08.2013 10:55
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.