Tak jo, ale já jako znám dobře tak pět lidí a to teda není houslista mezi nima ani jeden. A jak já nejsem moc sociálně činný a vůbec se z principu straním lidí, tak tam nevidím moc prostoru pro nějaký pozitivní vývoj.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Nedávám to na net, to až tady, takže zde speciál pro naši temnoadminku:
Nevinně satanská poetika
Nádhera ... dojemné a chytlavé
Nejlepší pasáž je "Ještě s Kristem řádné rozloučení:
Hle! Kříž plameny je ověnčený!" a "V očích svého pána
nejste víc než loutky." ... Jen tak dál barde
Tak si představte, že ona ta kráva novinářka na mě podala stížnost! Už mi kvůli tomu volal Anderson a když jsem jel výtahem dokonce to hlásili v rádiu . Dostal jsem vynadáno od rady, že víckrát už nesmím být hrubý k médiím .
Btw - parádně jsem si dneska zablbnul, tohle mě nikdy neomrzí..
Mahoney napsal:
Jste všichni OT, vracíme se k tématu ME .
Tak si představte, že ona ta kráva novinářka na mě podala stížnost! Už mi kvůli tomu volal Anderson a když jsem jel výtahem dokonce to hlásili v rádiu . Dostal jsem vynadáno od rady, že víckrát už nesmím být hrubý k médiím .
Btw - parádně jsem si dneska zablbnul, tohle mě nikdy neomrzí..
jo to sme na tom podobně ... novináři podělaný ....
Upravil/a EldeR dne 24.01.2013 14:29
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Tak pánové, abyste se nám tu nepotentovali (bereme samozřejmě s nadhledem), tak jsem založil téma pro ty, co chtějí diskutovat o Mass Effectu, takže už tu budete mít klid a můžete se bavit o čem chcete.
Ježiš Diego, ty si ani do tý huby nevidíš co? Nejdřív ti tu vadí, že se tu bavíme o Mass Effectu, a když založím téma aby sme se tam mohli bavit a nikomu to nevadilo, tak zrovna ty, kterej bys měl být spokojenej, začneš mít kecy, že je to zbytečný. Tak se prosím tebe nad sebou zamysli.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.