Whirt napsal:
No joo... Jenomže já neslyším v poslední době nic jinýho než citoslovce kozy.
Upřímně ho mám rád, ale když se o něm mluví ustavičně, tak to fakt dokáže změnit postoj...
Včera bych souhlasil s Tebou. Dnes jsem si ho ale konečně zahrál a ano, baví mě neskutečně!!
Já uznávám, že je to úžasná hra, ale nemám potřebu o ní slyšet 24 hodin denně...
je to jako epidemie popravdě, kdyby se tady o tom tolik nemluvilo, asi by to šlo mimo mě, jako spousta jiného, ale minimálně v tomhle případě by to byla škoda, protože to je jedna z mála her, které chytnou a nepustí
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Protože ostatní, co jim ME nic neříká, příjdou do diskuze, přečtou si zde příspěvky, zjistěj, že se týkaj něčeho, co jim uniká a netřeba se k tomu vyjadřovat či jinak zasahovat do rozpoutané diskuze, šipka zpět a hotovo, proto to hasne. Budto se chytí nekdo s ME a nebo člověk do jiného téma.... Chce to změnit téma, ať se ti vyklube nová konvezrzace----- Jééé zas 17:00 a ..... taky je u vás skor každý den takovej zkur****j rozhlas?
Upravil/a MortuusDominus dne 23.01.2013 18:04
MortuusDominus napsal:
Protože ostatní, co jim ME nic neříká, příjdou do diskuze, přečtou si zde příspěvky, zjistěj, že se týkaj něčeho, co jim uniká a netřeba se k tomu vyjadřovat či jinak zasahovat do rozpoutané diskuze, šipka zpět a hotovo, proto to hasne. Budto se chytí nekdo s ME a nebo člověk do jiného téma.... Chce to změnit téma, ať se ti vyklube nová konvezrzace----- Jééé zas 17:00 a ..... taky je u vás skor každý den takovej zkur****j rozhlas?
U nás to chtěli zavýst, ale lidi to rázně odmítli, tak od toho upustili. Naštěstí. Moc dobře vím, jak to dokáže bejt protivný.
@BW: To jde s Makem fakt udělat nebo je to nějaký cheat/mod/animace?
@MD: Fuj, rozhlas... V Ostravě teda není už pár desetiletí Ale občas ho slýchám, když jsem někde na dědině. Tam je to takové příjemné retro vytržení. Ovšem pravidelně každý den... To bych si asi pořídil extra výkonná sluchátka.
Upravil/a nagasadowcz dne 23.01.2013 18:20
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Joooo joooo, tady je retro vytržení stále, pač ta paní, co hlasí, tak evidenntně ráda mluví a je tak ochotná, že jí není naobtíž vše řadně zopakovat snad i 3x... že se ztratil telefon a dětská skupina Sluníčko má besídku tam a tam ... někdy je to málem i na půl hodiny...
Upravil/a MortuusDominus dne 23.01.2013 18:28
@MD: Jednou (asi rok nazpět) jsem slyšel poprvé (a zatím naposledy) v životě rozhlas ve Svinově (chatařská/zahrádkářská/rodinná čtvrť Ostravy, pokud pomineme její špinavou, šedivou, smrdutou industriální část ). (Je v té větě přehršel závorek nebo se mi to jen zdá?)
Každopádně... slyšel jsem ho tam a šlo o zprávu dlouhou asi 3 minuty. Ten člověk ji zopakoval třikrát. Potřetí už jsem to přeříkával s ním.
Když se na to teď tak koukám, není to tak dobrý příspěvek, jak jsem si původně myslel.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
To jsi dobrej, žes mu rozuměl, já musím mít snad sluchovou vadu, Ať jsem kdekoli, já jim prostě nerozumím, bud se musím vysloveně soustředit , nebo se mi povede vzácně zaslechnout pár slov a nebo když mě to vzbudí a já se v duchu modlim, ať už zavře hubu a já můžu opět usnout - jinak to jde mimo mě
To je taky možný, tady z lamp trčej nějaký chcípátka jak za války a jinde jsou to určitě pořádný reprobedny se subwooferem -
( jinde, kde jsem dřív bydlela zas nebylo nic, pac to naši spoluobčané nakradli domů - ergo - aspon nejaká technika tu je
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.