Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 3 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Lord Rade
Že já tu hospodu rovnou nepodpálím, aby byl klid... Podívám se jestli tam je někde hostinský.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Aurelius
ScorpionCZ a Whirt
@Scorpias: Pomohl jsi Rikke položit Seranu na koně, legionář kývl, že je připraven a vyrazil. "Snad jí dokážou pomoci.. akorát netuším jak to řekneme Arteriovi." řekla Rikke.

Protiútok už byl zahájen, kolem vás zůstalo jen několik přeživších legionářů co bylo pod vedením Rikke a Tilmo s Tandilem.

Breza77
Postupuješ s legionářema ke katapultu. Zharia se drží poblíž a kryje Neriena. "Braňte mága! Zdržte Thalmory!" křikla, když jste se probili k prvnímu katapultu. Blíží se k vám pět válečníků, většina je ozbroje palcátem a štítem. Také sis všiml jednoho mága. "Utvořte formaci." zvolala Zharia a legionáři utvořili štítovou zeď. Nerien mezitím rozkázal dvěma legionářům polít katapult olejem.

Mopidu a BW
@Ra´Jaza: Rozeběhla jsi se proti prvnímu válečníkovi. Chtěla jsi ho chytnout a odhodit, ale nepovedlo se ti to. Válečníci na sobě mají těžké zlaté zbroje.

@Vlk: "Tak pohni, ale tref jen toho koně!" zvolala Edwine, mečem probodla jednoho z válečníků. "Neudržíme se na koních věčně." dodala. Proti vám stojí několik válečníků s palcáty a štíty. Začal jsi v rychlosti hledat po zemi kopí v jednom mrtvém legionáři jsi jej uviděl.

Matthew
"Ano." řekne jeden z válečníků, vykročil jsi po schodech zpět do sálu. Ihned u stupu tě však zastaví altmerka ve zlatavé zbroji, podle zašpiněné zbroje jsi poznal, že se boje účastnila. Na hlavě měla přilbu. "Tady jste. Hledala jsem vás." řekla. "Váš otec a Gerrick už vyrazili ke chrámu." pokračovala.

Lord Rade
Hostinského nikde nevidíš. Souboj ještě chvilku pokračoval, když tě však stráž zpozoroval ihned se snažil výtržníky od sebe oddělit. Náhle do hostince vtrhne nějaký z místních a zvolá "Slyšeli jste to?! Prej tu bude svatba! Někdo z Viciovskejch se tu budu brát." křikl a rvačka ihned ustala.

LordeS
Muž zašel do domu, rozhlédl jsi se. Khajiita notnou chvíli nevidíš. Až potom ho zahlédneš jak se vrací k vozu.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
BadWolf
Pokusím se rychle sehnat ono kopí. Bojovníkům s palcáty se buď vyhnu a nebo si to s nima vyřídím svým mečem, a pak se pokusím s kopím naběhnout na Naarfinova koně.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
"S tím momentálně nic nenaděláme ... myslím že by jsme neměli promeškat šanci a udeřit." rozhlédnu se, mám ještě nějakou manu? pokud ne tak tasím meč (pro efekt).
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Breza77
Necham legionáře legionářema a rozeběhnu se proti Thalmorovi mágovi, cestou sejmu nebo aspon srazim každýho Thalmora co my vleze do cesty
“Be who you are, do what you wanna do,
don’t listen to what other people say,
as long as you’re not hurting anyone,
who the f*ck really cares?"
 
matthew074
"Díky. V tom případě do chrámu." Odpovím a vydám se za ostatními.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
Lord Rade
,,A vzhledem k tomu, že máš takovou radost a přitom je neznáš soudím, že se těšíš akorát tak na hostinu..." odpovím mu pobaveně.
Pak se otočím na muže, kteří se rvali a strážného: ,,Jestli vás baví se takhle rvát, tak se nechte rekrutovat do služeb města. Pak si můžete na cvičišti zápasit jak je libo a násilí si nechat na jiné příležitosti. A ty strážný, ještě jednou pomineš svých povinností a já tě zprostím služby. Rozumíte?"

http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
SuperHunter
Co mám za jídlo, za jak dlouho budu moc odejít a za jak dlouho začíná další představení ?
 
LordeS
Přesunu se nenuceně k němu. "Tak co, máš něco?"
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
Aurelius
ScorpionCZ a Whirt
@Scorpias: Many máš málo, ale pár kouzel by jsi ještě měl zvládnout. "Měli bychom.. legionáři!" křikla Rikke a legionáři se ihned seběhli k vám. "V přéd! A držte formaci!" zvolala a rozeběhla se společně s legionáři do bojiště. Tandil a Tilmo ji následovali.

Breza77
Rozeběhl jsi se proti mágovi, cestou jsi drcnul do jednoho z válečníků. Ten však ustál a pokračoval v boji. Už jsi byl připraven seknout mága, když ti v tom zabránil jeho vyvolaný meč. V druhé ruce si v rychlosti vytvořil ledové kouzlo.

Mopidu a BW
@Ra´Jaza: Rozeběhla jsi se proti prvnímu válečníkovi. Chtěla jsi ho chytnout a odhodit, ale nepovedlo se ti to. Válečníci na sobě mají těžké zlaté zbroje. - Předchozí tah
Jeden z válečníků k tobě v rychlosti přiběhl sekl po tobě, uskočila jsi. Druhý provedl další útok, ten jsi vykryla mečem. Jeden z legionářů ti přispěchal na pomoc, válečník s palcátem jej udeřil štítem a následně využil jeho odkrytí a palcátem ho udeřil do hrudi, legionář se skácel k zemi. Druhý válečník se připravil k dalšímu útoku proti tobě, když ho k zemi srazila ohnivá střela, která mu ošklivě popálila obličej. První válečník se pohotově otočil, připravil se palcát a štít. Arteriův kůň ho však srazil a Arterius mu švihnutím meče rozsekl hlavu. "Říkal jsem, že nedovolím, aby ti bylo ublíženo." řekl. Další válečníci pronikli skrze legionáře a míří k tobě.

@Vlk: Rozjel jsi se ke kopí, cestou jsi mával mečem a občas zasáhl nějakého z válečníků. Sebral jsi kopí a rozjel se přímo proti Naarifinovu koni. Naarifin tě spatřil a vydal rozkaz jednomu ze svých mágů. Ten vystřelil z pravé ruky kus ledu, který se zavrtal do těla tvého koně. Kůň se skácel i s tebou k zemi. Edwin k tobě přijela a podala ti ruku "Dělej! Stávej.. kryjte nás!" zvolala v rychlosti jak na tebe, tak na legionáře, kteří bojovali poblíž.

Matthew
"Doprovodím vás." řekla altmerka. Válečníci už pomalu odklízeli mrtvé. V některých koutech sálu jsi uslyšel i sténání. Vyšli jste ze sálu, některé části města byli v plamenech. Válečníci odváděli ženy a děti, většinu mužů pobili a jiní na popravu teprve čekali. Pokračovali jste dále několika uličkami až k velkému chrámu u jehož vstupu postávala skupinka otcových nejlepších válečníků. Otec zíral na dveře chrámu a Gerrick cosi řešil s nějakou spoutanou kněžkou.

Lord Rade
"Ta taky.. ale hlavně na ty tržby! Víte co to znamená, že Viciovci přijedou do Kvatchu? Je to jeden z nejvlivnějších rodů!" zvolal užasle muž. Když jsi přešel ke stráži a promluvil jsi s ním odpověděl ti "E.. už se to víckrát nestane. Ujišťuji vás.. že tohle bylo naposled."

LordeS
"Jo.. něco mám." odpověděl khajiit. "Ale zatím si to neoblíkej..". Z domu již vyšla majitelka a v rukou nese připravené jídlo.
Teď doufám, že jsem to nespletl..

Tondulín
Společně s Atiusem a Amragorem po boku jsi se dostal až do protiútoku. Kolem vás je několik válečníků jež válčí s legionáři, jednoho zrovna Atius dorazil seknutím do hrudi. Amragor zrovna odrazil jeden z útoku (je ozbrojen svými dýkami). V dálce vidíš Arteria a na protějším straně vidíš bojovat Scipia.

SH
Na talíři máš nějaký hovězí maso, trochu zeleniny a pár krajíců chleba, také sis nandal sýr. Další představení by mělo začít za 15 minut. Během kterého by mělo být ukázáno dítě, pak asi budete moc jít.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
BadWolf
Pokusím se s její pomocí vstát a budu ji krýt zatímco se postará o Naarfina.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
Vyběhnu s taseným mečem s ostatními ven z lesa k nepřátelské vřavě!
Upravil/a scorpioncz dne 11.05.2014 21:00
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
Vyndám svůj meč a vrhnu se na prvního elfa, kterého uvidím a postupně se budu snažit vytvořit si cestu k Arteriovi.
 
Lord Rade
,,To se ještě uvidí," pohrozím mu. ,,A kde je sakra ten hostinskej?" Přijdu k pultu a podívám se jestli není někde zalezlý. (V sousední místnosti třeba) Jestli tam bude, tak mu chladně řeknu: ,,Jo, tady jste. Jedno pivo bych žádal."
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
matthew074
"Můžete jít." Řeknu ženě a vydám se za otcem postavím se vedle něj. Rozkročím nohy ruce dám za záda a vzpřímím se. "Zdravím otče. *uctivě se ukloním* Vyslýchání Septuse neproběhlo podle představ ,ale aspoň už nebude klást další odpor Thalmorské říši o to jsem se postaral. Takže nějaké zprávy ohledně artefaktu?"
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
Breza77
pokusim se vyhnout kouzlu, zablokuju jeho uder mečem a kponu ho do břicha
“Be who you are, do what you wanna do,
don’t listen to what other people say,
as long as you’re not hurting anyone,
who the f*ck really cares?"
 
Aurelius
ScorpionCZ a Whirt
@Scorpias: Rozeběhl jsi se s vytaseným mečem do vřavy. Začal jsi bojovat s jedním z válečníků, pokusil jsi se provést útok na jeho pravé rameno, ale válečník jej pohotově zablokoval štítem a pevně stisk ve své ruce palcát. Legionáři se snažili držet formaci, ovšem Rikke byla velmi nepozorná, jako když někoho nebo něco v bojišti hledá.

Generál Scipio bojuje na protějším konci bitvy, Generál Arterius bojuje poblíž vás snaží se chránit Ra´Jazu. Dále sis všiml Generála Deciama, který se probíjel směrem k Arteriovi a celkově se snažil dostat do předních řad.

Breza77
Uskočil jsi kusu ledu, který vylétl z mágovi ruky. Dále jsi v rychlosti zablokoval jeho útok mečem a následně jej kopl do břicha. Mág zaskučel, ale i přes všechnu bolest se pokusil zůstat na nohou. Jeden z válečníků mu přiběhl na pomoc. Pozvedl palcát a připravil si štít do obrané pozice.

BW
S její pomocí jsi se postavil na nohy, legionáři vás obestoupily. Vezmi to kopí a tref koně!" křikla na tebe Edwin. Naarifin se připravuje na přímí útok. Je obklopen svými elitními válečníky, ale koně by jsi trefit měl.

Matthew
Altmerka odešla ke Gerrickovi. Přistoupil jsi k otci, poklonil se a poté co tě otec vyslechl povídá "Ani ne.. kněží se zavřeli uvnitř. Už jsem poslal pro beranidlo, buď se tam dostaneme po dobrým nebo po zlém!" zvolal s důrazem a otočil se na Gerricka a kněžku. "Ne, nerozmyslela si to.." povzdech si Gerrick, "Fajn.. přenechej jí mužům, to bude daleko větší trest než nějaké mučení." odpověděl otec. "Chceš zkusit svojí magii?" zeptal se otec. Dveře jsou z pevného kamene, nejspíš je nebude snadné zničit.

Lord Rade
Došel jsi k pultu, chvilku vyčkával. Hostinský vylezl ze sklepa, který měl kousek od pultu. "Omlouvám se.. došlo pivo, tak jsem šel pro novej sud."

Tondulín
Vytasil jsi meč rozeběhl se proti prvnímu elfovi a švihnutím jej zabil. Rozeběhl jsi se směrem k Arteriovi cestou se snažíš zabít každého, kdo se ti jen postaví..
(můžeš psát, nebo nemusíš)

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
Budu kašlat na ostatní, jen na Rikke křiknu něco ve smyslu aby se soustředila na boj, že shledávat se s ostatními můžeme potom, a pak naznačím úder na válečníka, aby se kryl začal krýt štítem ... a v tu chvíli ho odkopnu, při troše štěstí spadne na zem, v tom případě se nebude moct ohánět palcátem a zkusím ukončit jeho život, v případě že by nespadl tak využiji jeho odkrytí a napařím mu tam blesk.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
matthew074
"Mohl bych to zkusit." Dojdu ke dveřím chrámu a přejedu po nich rukou poté se otočím zpět k otci. "Proti kameni oheň ani blesk nepomůže bylo by to zbytečné plýtvání energie tohle bude chtít přímý tvrdý kontakt." Řeknu a počkám na beranidlo.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
LordeS
"Dobře, za chvilku zmizíme." šeptnu a půjdu zpět k majitelce pily. "hmpf, alespoň něco. Vezmu si to s sebou. Dlužíme vám za to něco?" budu hrát stále namyšleného vojáka císařství.
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8237 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5713 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4864 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12738 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7516 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6640 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6373 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7564 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist