@Mahoney: To je fuk, už hraju Dobyvatele do oběda Je to šíleně jednoduché. Furt tam mám nějaké nováčky a jak jednoho porazím, tak druhý uteče Stalo se mi to už dvakrát, tak třeba zas budu mít štěstí i potřetí.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
@Mahoney: No, já mám taková období, kdy to hraju denně několik hodin a pak zase třeba měsíc vůbec ne. Teď jsem začal asi před třemi dny po nějakém půl roce. Ze cviku jsem naštěstí nevyšel. Jde mi to pořád stejně špatně
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Tak přátelé... sehnal jsem si od kamaráda celou trilogii Mass Effect. Když to vyjde, tak už si možná dnes zahraju...
Upravil/a Mahoney dne 22.01.2013 16:22
No joo... Jenomže já neslyším v poslední době nic jinýho než citoslovce kozy.
Upřímně ho mám rád, ale když se o něm mluví ustavičně, tak to fakt dokáže změnit postoj...
Tak možná zítra už budu mít po několika letech konečně Playstationa 3 Za 4000 320 GB z aukra. Teď si konečně budu moct vklidu hráti bez toho abych se koukal na špatnou grafiku, sekání a konečně si zahraju ty hry které na PC nikdy nevyšli. Super.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Whirt napsal:
Upřímně ho mám rád, ale když se o něm mluví ustavičně, tak to fakt dokáže změnit postoj...
Včera bych souhlasil s Tebou. Dnes jsem si ho ale konečně zahrál a ano, baví mě neskutečně!!
Whirt napsal:
Včera bych souhlasil s Tebou. Dnes jsem si ho ale konečně zahrál a ano, baví mě neskutečně!!
Já uznávám, že je to úžasná hra, ale nemám potřebu o ní slyšet 24 hodin denně...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.