Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 3 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Breza77
Zaůtočím na cokoliv Thalmorskýho co se přiblíží k mágum

“Be who you are, do what you wanna do,
don’t listen to what other people say,
as long as you’re not hurting anyone,
who the f*ck really cares?"
 
SuperHunter
Pořádně prozkoumám místnost jestli v ní nikdo není a pokud ne kouknu na buben a opatrně ho vezmu.
 
S3cR3
"Myslim že by jsme se měli stáhnout, sehnat si nějaké vybavení a počkat na noc.. Najdeme si nějakou chvíli, a udeříme kdy to budou nejméně čekat.. ted by to byla sebevražda"
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
Aurelius
Hrozba II. bude i nadále pokračovat, i když můj názor na současnou situaci zde na fóru znáte..

ScorpionCZ a Whirt a Breza77
Thorus srazil k zemi jednoho z válečníků, ten se však pohotově zvedl a provedl protiútok. Thorus uskočil. Válečník je ozbrojen do lehčí zlaté zbroje (nemá přilbu), v ruce svírá palcát.

Scorpias se přesunul, v ruce se mu zablesklo kouzlo a následně jím ochromil válečníka bojujícího s Rikke. Rikke naznačila, že děkuje a opět se začala bránit. Serana uskočila útoku a udeřila válečníka kusem větve. Rikke nějaký válečník udeřil štítem. Jeden z legionářů sekl koně do nohy, kůň se vzepjal a shodil ze svých zad válečníka. Následně se zběsile rozeběhl a poskakoval.. kopytem přitom trefil Seranu.

Legionářů zbývá 11 (-3), Legátka Rikke - naživu.
Thalmorských jezdců zbývá 13 (-6)


Mopidu
Minulý tah:
Rychle jsi vstala, mág provedl výpad uskočila jsi. Následně jsi jej chytla zezadu a povalil jej na zem. Svoje drápy jsi mu přitiskla ke krku. Mág se začal ohánět s vyčarovanou dýkou, sekl tě do levé ruky. Není to žádné vážné zranění, jen menší škrábanec.

Opodál tebe válčí legionáři, Thalmor pomalu prohrává, ale jeho záložní armáda je stále v plné síle. Arterius se vzchopil z útoku a následně skočil po velitelce. Vyrazil jí z ruky meč a následně ji povalil k zemi, přitisknul jí ke krku dýku z nátepníku. Cosi však zastavilo jeho ruku a nedorazil jí.
Kvetor Amragor se marně snaží vyprostit své nohy z kusu ledu. Každou chvíli se snižují jeho šance na to, že se opět někdy postaví na nohy. Scipio bojuje opodál vede své legionáře a následně dává rozkaz k utvoření formace, Thalmor zjevně něco chystá.


Současný tah:
Mág tě udeřil prudce pěstí přímo do obličeje, zapotácela jsi se. Jsi vyvedena z rovnováhy. Mág se napřáhl s tím, že po tobě sekne mečem. Ale nějaký legionář jej včas stihl udeřit štítem a následně jej probodl. "Vzpamatujte se.." zvolal starostlivě, byl to mladší nord (přibližně v tvém věku). Po chvilce pozorování jsi si vzpomněla, že se jedná o Flaviuse.

BW
"Lukostřelci jsou dobře hlídaný. Navíc jsou u katapultů, takže se k nim nedostaneme bez komplikací." odpoví ti Edwine. Scipio už zformoval legionáře. Zatím však nevydal rozkaz k proti útoku. "Je to působivé sledovat nejlepšího Generála legie v akci. Tohle je moje první velká bitva." dodala Edwine.

Matthew
Vešel jsi pyšně a rázně do sálu, vykročil jsi k ženě. "Já jsem Carmen." řekla klidným hlasem a pomalu vstala. Udělej sní co chceš. Já musím najít tvého otce a podat hlášení." řekl Gerrick a společně s elitním válečníkem odkráčel. V místnosti jste zůstali sami.

Lord Rade
(Odpočíváš - můžeš kdykoliv přerušit napsáním)

SH
V místnosti nikdo není, při kráčel jsi bubnu natáhl se a sundal ho ze zdi. Z vedlejší místnosti se ozval potlesk, Rangela nejspíš dozpívala.

S3Cr3
"To je jedna možnost.. nebo se zkusit nějak dostat mezi ty zajatce a pak využít jejich pomoci." povídá Altmer.

LordeS
Potřesal jsi měšcem, "Moment.." vydal ze sebe muž a rozeběhl se k jednomu z domů. Zabouchal na dveře a po chvilce z nich vyšla starší žena.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
BadWolf
"Taky jsem se bitev moc neúčastnil. No, hádám že půjdeme něco dělat. Musí tu někde mít hlídky, tak si nějakou odchytíme."
Upravil/a BadWolf dne 15.04.2014 20:52
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
Poběžím k Seraně a než si k ní kleknu aby jsem se podíval jestli je v pořádku, tak se rozhlédnu aby mě nikdo nezapíchnul zezadu, kdyžtak toho onoho trefím bleskem a pak se tedy podívám jak na tom je, kdyžtak začnu s léčením.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
S3cR3
"Aaach..tohle bude zas něco" pomyslím si "No.. můžem to zkusit.. moc nám toho nezbývá"
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
matthew074
Jakmile k ní dojdu tasím meč a bezeslov jí oddělím rychlým sekem hlavu od těla. Krev z meče utřu do jejího oblečení a meč opět schovám do pochvy poté jí ještě seberu náhrdelník prohlédnu si ho a schovám k sobě. Poté začnu prohledávat místnost v úmyslu najít nějaké zajímavé knihy či dokumenty prostě něco co by se mohlo hodit.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
Breza77
Vyhnu se jeho útoku a seknu mu po hlavě
“Be who you are, do what you wanna do,
don’t listen to what other people say,
as long as you’re not hurting anyone,
who the f*ck really cares?"
 
SuperHunter
Pokusím se otevřít nějaké okno a podívám se co je venku...pokud to tam bude vypadat bezpečně položím tam buben
 
LordeS
"Dobrý den, madam. Rádi bysme koupili něco k jídlu? Vy vedete tuhle pilu? Jsme v jídle docela vybíraví...Pokud máte zde nějakou pochoutku, rád vám za ni zaplatím zlatem." Znovu ukážu měšec. Budu se chovat trošku nadutě, jako všichni legionáři...
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
Mopidu
Vyskočím, postavím se zády k Flaviusovým zádům, ať mám ňáký krytí a zkusím to kolem sebe trochu vyčistit
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Lord Rade
Vstanu z postele a půjdu ven na obchůzku. Bude trvat, než se vrátí legie, takže případ zatím nechávám otevřený a na to, co udělám s hostinským musím teprve přijít. Schůzku s hraběnkou mám zas až večer a to mi ještě zbývá hodně času.

Budu se s rukama za zády koukat po veřejném pořádku a pak zastavím nějakého strážného: ,,Tak jak to dnes jde?" zeptám se.

Upravil/a Lord Rade dne 16.04.2014 23:33
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Aurelius
Hrozba II. bude i nadále pokračovat, i když můj názor na současnou situaci zde na fóru znáte..

ScorpionCZ a Whirt a Breza77
@Scorpias: Doběhl jsi k ležící Seraně, než sis dřepl ohlédl jsi se a ujistil se, že ti nehrozí žádné nebezpečí. Následně sis dřepl a prohlédl si Seranu. Z hlavy jí stékala krev, vypadá to, že je v bezvědomí.. ale nejsi si jistý. Na silné léčivé kouzlo jsi příliš slabý. "Scorpiasi! Přežije to?!" vyhrkla zděšeně Rikke, když dobojovala s jedním z válečníků.

@Thorus: Uhnul jsi útoku, následně jsi uťal válečníkovi hlavu. Jezdců ubývá tvoji legionáři je pomalu dozabíjejí. "Tak.. musíme pokračovat. Každou chvilku dají rozkaz ke střelbě." řekla Legátka Zharia. "Generál Scipio už formuje protiútok." dodala a ukázala na legionáře tvořící v dáli formaci.

Mopidu
Vyskočila jsi, postavila se k Flaviovým zádům a začala jsi zběsile bojovat. Jednoho z válečníků jsi sekla do ramene a následně jej prudkým úderem dorazila. Flavius mezitím pomocí štítu zablokoval jednu ze střel, kterou na něj vystřelil lukostřelec.

Arterius se mezitím zvedl ze země vypadá to, že konečně dorazil Thalmorskou velitelku. "Ty seš nějakej zpomalenej, Arterie." zvolal na Arteria, Flavius a přitom se smál a zároveň se bránil útokům. "To víš stárnu." křikl na něj Arterius a také se začal smát. "To každej.. jen ty nějak tloustneš. To máš z toho chlastu." zvolal Flavius se smíchem a následně probodl válečníka. Válečníků ubylo, kolem sebe vidíš jen legionáře. Scipio pokračuje s utvářením formace, vypadá to, že brzo dojde k protiútoku.

BW
"Tohle je bojiště.. prostě se k Naarifinovi probojujeme a hotovo." zvolala Edwin a rozjela se do bojiště směrem k legionářům.

Matthew
Došel jsi k ní, Carmen na tebe klidně zírala. Vytasil jsi meč a než stačila cokoliv říct válela se ti její hlava u nohou. Její krev zbarvila podlahu. Zakrvácený meč jsi utřel o její šaty a následně jsi meč zasunul do pochvy. Sebral jsi jí z krku amulet a poté začal prozkoumávat okolí. Knih je tu spousty různé historické i smyšlené příběhy. Dokumenty však nikde nevidíš.

Lord Rade
Vstal jsi, oblékl se zpět do zbroje a následně vyšel ven z domu. Po krátké klidné obchůzce jsi zastavil jednoho ze stráží. "Veliteli!" zvolal zasalutoval a následně začal podávat hlášení "V celku dobře veliteli, zatím nemáme žádné velké problémy. Akorát místní si nepřejí, aby nějaká khajiití karavana měla přístup do města.. ale to je asi vše."

SH
Došel jsi k oknu, opatrně a co nejtišeji jsi jej otevřel. Opatrně jsi položil buben ven a následně okno zavřel. Z vedlejší místnosti se přestal ozývat hluk a tleskání.

S3Cr3
"Záleží to na tobě.. nebo můžeme zkusit ještě něco." povídá altmer, následně začne mumlat a v pravé ruce se mu zjeví vyvolaná dýka. "Udělej rozruch a nalákej je sem.. já se jich pokusím zbavit. Ty pak nějak osvoboď ty vězně co vedou."

LordeS
"Ano, jsem majitelka téhlec pily. A bohužel vás zklamu, ale nejsme žádný hostinec pro legionáře. Jediný co tu mám je nějaké to hovězí maso a trochu medoviny." odpověděla v rychlosti žena. Měšec ji zjevně moc nezajímá.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
SuperHunter
Půjdu z5..snad si mě nikdo nevšimne
 
matthew074
Chvilku si bude asi tak hodinku číst nějakou knihu o místní historii poté se zvednu výjdu z místnosti sestoupím z věže a začnu hledat Septuse.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
Lord Rade
,,Co jim na tom vadí? Město potřebuje obchod..." Vykročím směrem k bráně: ,,Pojďte se mnou," řeknu a poslouchám ho.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
BadWolf
Řeknu si pro sebe: "Aha. Penitulus je lepší. Jasně. To se asi přeřekli..." *facepalm* "No nic... hádám že za ní asi ručím. A kdo ví... odvážnému štěstí přeje..." a vrhnu se za ní abych jí pomohl.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
"Těžko říct! je v bezvědomí a teče jí krev, ale nejsem dostatečně silný na to jí uzdravit ..." někde utrhnu nějaký kus látky, aspoň trochu zkusím oléčit tu ránu a zavážu jí, i když nepředpokládám že jí tedy uzdravím "Na to aby jsme si byli jistí jestli bude v pořádku by jsme museli sehnat léčitele!"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Mopidu
"Nemyslím si, že je nejlepší čas se vybavovat" řeknu jim a porozhlédnu se kolem, jestli tu není nějaké lepší místo, nebo něco zajmavého Grin
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8237 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5713 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4863 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12738 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7516 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6640 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6373 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7564 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist