Slyšel jsem shlédl jsem o tom docela dost videí. Prý je to naprosto mistrovský počin z hlediska herního i uměleckého.
Říkal jsem si, že to bude jedna z her, co si opravdu chci na PS3 koupit a podpořit autory.
BTW. Potřeboval jsem se odreagovat a podívejte, co jsem stvořil (takové malé nákresy ):
Je to má postava v Hrozbě Tilmo a jeho možná budoucí partnerka Taria
Upravil/a Whirt dne 17.01.2013 19:40
LOL, asi vím čím se poslední dobou budu bavit v ME2...
Lisem odpadu a přetlakovou komorou u Zaeeda To je taková prdel Pojďme znečistit vesmír !
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
LOL, asi vím čím se poslední dobou budu bavit v ME2...
Lisem odpadu a přetlakovou komorou u Zaeeda To je taková prdel Pojďme znečistit vesmír !
má tam ten lis nějakej smysl, nebo to je jenom pro pobavení ???
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
LIS FOREVER! Udělám si tričko (to už je asi šestý co si chci udělat ).
Jinak, objednali jsme na XZone dva balíčky BioWare bodů a ještě Dishonored
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Yep, opíjení na Citadele je super ale na Omeze je to taky sranda
a mimochodem, jen k tomu questu s Morinth jak tam máš a někým tančit:
má Shep netančí blbě!!!
Ano je to tak, přátelé, úžasná nabídka pro všechny NEtanečníky! Zakupte si náš produkt za pár PARAGON BODŮ a už nikdy nebudete asarijkám pro smích! ( nevztahuhuje se na veverky a celé skyrim4fan fórum, Paragon body přijímáme pouze do tří vteřin po odeslání tohoto příspěvku )
Mopidu napsal:
Yep, opíjení na Citadele je super ale na Omeze je to taky sranda
a mimochodem, jen k tomu questu s Morinth jak tam máš a někým tančit:
má Shep netančí blbě!!!
Ano je to tak, přátelé, úžasná nabídka pro všechny NEtanečníky! Zakupte si náš produkt za pár PARAGON BODŮ a už nikdy nebudete asarijkám pro smích! ( nevztahuhuje se na veverky a celé skyrim4fan fórum, Paragon body přijímáme pouze do tří vteřin po odeslání tohoto příspěvku )
sakra jsem to nestihnul ( nikdo neví že jsem na skyrim.4fan.cz fóru nikdo to neví )
Tak už plus milnus vím co budu mít na vízo... POZOR! Mopi uvádí naprosto úžasný výprodej... ŠÍLENÝ VÝPRODEJ DVOJEK Vztahuje se pouze na lidi jejichž křestní jméno i příjmení začíná na Ě
Ještěže moje 74. jméno je Ětup Ěkarta
Upravil/a BadWolf dne 18.01.2013 17:50
BTW, lidi, (sorry za double post ) za 2 hodiny začíná operace Geronimo = získat jakoukoli medaili za první pomoc na jakékoli mapě na jakákouli obtížnost. Takže to uděláme takhle, vy budete umírat a já vás oživovat, a pak opačně, ok :?D
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.