Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Aurelius
___________________________________________________________________________________________________

Tak po dlouhé pauze Hrozba opět pokračuje, budu se snažit psát opět tak často, jako kdysi Wink
___________________________________________________________________________________________________

Breza77 a Tondulín
@Thorus: Legátka Zharia svolala skupinku legionářů, slezli jste do propadliny a zamířili úzkou chodbou. Nerien osvětloval temnou chodbu levitující koulí světla. "Doufám, že se neztratíme." řekl Smough, kterému se tento plán vůbec nelíbil. "Neztratíme, vždycky se můžeme kouzlem probourat ven." uklidňovala ho Legátka. Došli jste až k větší kruhové místnosti, po stranách byli kamenné hroby a naproti vám byli dvě chodby. Jedna byla osvětlené druhá byla zasypaná. Uprostřed bylo několik cenností. "Raději se ničeho nedotýkejte!" zvolala Legátka Zharia.

@Aedan: (potom mi pošli PM)

ScorpionCZ a Whirt a BW a Mopidu
@Ra´Jaza
Předchozí tah..
Udeřila jsi válečníka štítem, po druhém sekla mečem. Sekla jsi ho do stehna, úder však nezpůsobil moc velké zranění (kvůli zbroji), válečník se pokusil provést proti útok. Z zemi ho však srazilo ohnivé kouzlo, které mu ošklivě popálilo obličej. Ihned jsi se vrhla na prvního válečníka, sekla jsi mečem. Válečník uhnul, podkopla jsi mu nohu a následně probodla.
Arterius mezitím popálil svého protivníka a několika údery meči jej zabil, vrhl se proti dalšímu válečníkovi. Zpozorovala jsi mága, který je nedaleko a možná si již připravuje nějaké kouzlo. Kvestor Karamon je plně zaměstnán v souboji s nějakým těžce oděným válečníkem. Zarath se brání úderům Velitelky.


Současný tah..
Nevěnovala jsi pozor mágovi, ten mezitím ve svých rukách vyčaroval jaké si ohnivé kouzlo. Kvestor Karamon mezitím dobojoval s těžkooděncem a rozeběhl se ze strany proti mágovi. Arterius se rozběhl směrem k tobě, mág seslal kouzlo proti tobě. Arterius kouzlo zablokoval na poslední chvíli obraným kouzlem, ale nestihl se zastavit a srazil tě k zemi. Oba dva jste spadli. "To.. mi nevyšlo.. promiň." vydal ze sebe Arterius.

@Scorpias, Tilmo
Následoval jsi Rikke a legionáře, Tilmo a Serana se drželi vzadu. Tandil kráčel v popředí. "Hmm.. a jak to zatím zvládá Arterius?" zeptala se Rikke, mezitím co kráčíte k pozici.
(Můžeš se jí zeptat na cokoliv, máš jeden tah než dorazíš na pozici.)

@Vlk:
"Sedíš si na uších, nebo co?" povzdechla si Edwin, protočila oči. "Řekla jsem, že ho císař chce ŽIVÉHO co na tom nechápeš. Kde jsi zase vzal to, že ho chceme zabít. Když ho zabiješ, nic nevyřešíš. A teď už pojď, máme práci." pokračovala a vydala se pryč ze stanu.

LordeS
"Neboj se, mám to pod kontrolou." řekl Khajiit a pokračoval v cestě. Chvilku jedete, cesta je klidná, projíždíte lesem a pomalu se vracíte k místu, kde vás prve přepadli. V dálce vidíš koně a nějakou osobu, když jste přijeli blíže poznal jsi, že má na sobě těžší zbroj legie. Postává na cestě a cosi si prohlíží.
(Pokud nechceš nějak reagovat, nic nepiš.)

Matthew
Upozornil jsi na mága, Lord Gerrick se k němu opatrně vydal. Otcův elitní válečník mezitím nemilosrdně bojoval s legionářemi. Ohlédl jsi se, na zemi za mágem ležel legionářský meč. Pomocí telekineze jsi se ho pokusil přitáhnout, meč se zabodl mágovi do zad. Ten za skučel a z posledních slov seslal vodní kouzlo, nebylo to nic vážného. Jsi jen mokrý.

Z chodby vyběhlo dalších pět legionářů. "Proklatě! Těch tady, ale je." zvolal Gerrick, který zrovna uťal mágovi hlavu. "Rekkare, zbav se jich nějak." křikl ještě Gerrick. Z jedné z místností vyběhli další legionáři. Vypadá to, že jste obklíčení. "Ku*va, tohle se mi nelíbí." vydal ze sebe otcův elitní válečník.

Lord Rade
"Protože jsme ve válce.. jinak by tu vůbec nebyl. I když zase jako stráž máš jisté výhody a hlavně je to placený, za to že ležíš celý dny v knihách tě nikdo neplatí." povídá cvičitel.

S3Cr3
"Ne.. nejsem zdejší." vydal ze sebe altmer. "Ale musím si pro svoji zbroj.. a meč." řekl náhle, "Dostali mě někde u těch baráků jak jsou u hradby."

SH
"Díky.." řekla Rangela, šlechticové se pomalu začínají scházet. Nejvíc jich přišlo z vedlejší místnosti, nejspíš je tam něco opravdu zajímavého. Ohlédl ses po stěnách v téhle místnosti, žádný buben jsi neviděl.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 14.03.2014 11:58


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
S3cR3
"Dobrá, pomůžu ti je najít.. stejně nemám co dělat"
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
Lord Rade
,,Ale mohl by... Chodící encyklopedie je daleko lepší než špatný voják. Kde, že to bydlí? Půjdu mu raději naproti, protože bych tady jinak čekal do setmění."
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
scorpioncz
"No zatím to ještě celkem jde, ale pokud jim tam vpadnou do zad tamty zálohy tak s nima bude jisto jistě konec, teda pokud se nestane zázrak." odmlčím se "přece jen být mezi dvěma silnými částmi armády ... no ale pomůžeme jim!" řeknu skálopevně, jinak se asi na nic nezeptám ... nevím na co bych se ptal.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Breza77
"No, zasypaná chodba nám clekem ulehčuje výběr cesty nemyslíte ?" opatrně se vydám k druhé chodbě, a pokouším se nedotknout ničeho co by vypadalo jako past
“Be who you are, do what you wanna do,
don’t listen to what other people say,
as long as you’re not hurting anyone,
who the f*ck really cares?"
 
BadWolf
"Jenže na tom vůbec nezáleží, tak jako tak je postup skoro stejnej, jen zpáteční cesta se trochu mění."
povzdechnu si
"Dobře, chápu to jako že o něm nic nevíme. Super."
vydám se za ní.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
LordeS
Pokud mám na sobě ještě zbroj Legie, pozdravim jej zvednutím ruky. Pokud ne, pojedeme v klidu dál. V nestřežené chvíli syknu khajitovi "Měli bysme jet dál a zbavit se vozu. U brány může být problém."
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
matthew074
Přesunu svojí pozornost k nově příchozím a křiknu na ostatní : "Ani já nesdílím nadšení z této situace! Pokus te se je na chvilku zaměstnat připravím kouzlo buďte připraveni na krytí!" Třikrát tlesknu dlaněmi o sebe načež z nich vylítne jiskra ,kterou silou vůle zachytím ve vzduchu a začnu kolem ní kroužit rukama vypadá to jako bych jí uhlazoval. Jiskra začne nabírat na síle a objemu bude záležet na tom jak dlouho udrží Lord a válečník nepřátelé ode mne. Pokusím se zvyšovat účinnost kouzla co to jde jakmile se dostanu do poslední fáze kouzla křiknu na znamení pro ostatní : "Teď!" Vypustím ohnivou kouli v celé své kráse na legionáře budu se snažit zaměřit na ty co jsou blíže u sebe ,abych jich tak zasáhl víc.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
Mopidu
"V pořádku pokud jsi taky v pořádku" vysoukám se nahoru a budu dávat pozor kolem sebe "Děkuju"
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Aurelius
Breza77 a Tondulín
@Thorus: Pomalu kráčíš k chodbě, legionáři se na rozkaz legátky ničeho nedotýkají. Zastavil jsi se pár kroků před chodbou. Na zemi jsi spatřil past (díky Diegovi už víš, jak pasti poznat). "Co se děje? Proč zastavujeme?" zeptala se Legátka. Pozorně sis past prohlédl nejspíš aktivuje bodáky, nebo něco podobného. Protože na boku stěny jsou otvory.

@Aedan: (potom mi pošli PM)

ScorpionCZ a Whirt a BW a Mopidu
@Ra´Jaza: "Nemáš zač, ty jsi mě už taky tolikrát zachránila." odpověděl Arterius a pomalu se zvedal. Mezitím jsi vstala, ohlédla se. Všimla sis, že vám na pomoc přijelo několik jezdců z legie. Spatřila jsi i Generála Scipia. Zarath mezitím stále čelí velitelce. "Tak.. jdeme mu na pomoc, ne?" zeptal se Arterius a sebral ze země svůj meč.

@Scorpias, Tilmo: "Arterius se už dostal i zvětším průserů, to mi věř. On to zvládne, obzvláště když je jeho nepřítelem Thalmor." řekla sebejistým hlasem Rikke. Mezitím jste došli k místu, lukostřelci se ihned začali rozmisťovat. Naproti vám jsou záložní vojska Thalmoru, spatřil jsi také jakého si válečníka v honosné zbroji. "To je Naarifin." povzdech si Tandil. "Ty katapulty mi dělají starost.." pokračoval.

@Vlk: Vyšli jste ze stanu, opodál bylo připraveno několik koní. Edwin už nasedla na jeho z nich a naznačila, že si máš jednoho vybrat. (Bělouš, pak je tam nějaký černý kůň a hnědý kůň) "Pojedeme k místu, kde by se měla nacházet Legátka Rikke. Od dostaneme se tak do zad Thalmoru. Pochybuji, že Naarifin bude někde v popředí." začala Edwin.
(Jakmile nasedneš na koně, započneš cestu dlouho 3 příspěvky, můžeš volně komunikovat s Edwin.)

LordeS
Stále na sobě máš zbroj legie, pokračovali jste kolem legionáře. Když jste projeli kolem mávl jsi, na legionářovi ti však přišlo cosi zvláštního. Když jsi khajiitovi oznámil, že se zbavíte vozu povídá "Pff.. a to to půjdeme pěšky?". Alexia se na něj přísně podívala. "Už mlčím." řekl khajiit a zastavil opodál.

Matthew
Začal jsi se soustředit, válečník tvého otce mezitím urazil hlavu jednomu legionářovi a druhého poranil. Gerrick po krátkém souboji probodl legionáře. Když jsi kouzlo dokonal, Gerrick uhnul a ty jsi jej vrhl do řad legionářů. Ihned po explodování kouzla jsi viděl jen jejich ohořelá těla. "Výborně! Musíme dál, já si toho Septuse podám!" křikl rozčileně Gerrick a zamířil do po schodech do vyššího patra. Následoval jsi ho, otcův válečník dorazil legionáře a připojil se k vám. Došel jsi až do nejvyššího patra, před vámi je podlouhlá chodba vedoucí do jakého si sálu a následně do nejspíš do nějaké komnaty zdejšího vládce. V chodbě postává několik legionářů, mají utvořenou štítovou hradbu.

Lord Rade
"Bydlí kousek, půjdete k hostinci a takovej divnej polorozpadnej dům to je. Nemůžeš to minout." odpověděl ti cvičitel.

S3Cr3
Altmer tě vedl městem až k místu, kde byl zajat. Museli jste se vyhýbat legionářům. Takže vaše cesta byla daleko složitější, došli jste až k rozpadlým domům. Uvnitř jednoho jste se schovali, "Támhle to je.. mají tam další vězně." řekl Altmer a ukázal na provizorní tábor legionářů v rozpadlé části Imperial City. Tábor je v celku dobře hlídán, zajatců je tam tak odhadem pět, legionářů a stráží asi dohromady osmnáct.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
BadWolf
Nasednu na černého koně, nijak zvlášť nemám chuť se bavit.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
"Když dělají starost ... tak co s nimi uděláme? mimochodem, snad by nestříleli do vlastních ne?"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
S3cR3
"Hmm.. máme nějakou šanci se tam proplížit ?" Pořádně si ten tábor prohlédnu, a pokusím se najít nějaké málo hlídané místo.
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
matthew074
"To si snad nechali polovinu obranných sil města v téhle věži ne?" Naštvaně utrousím k ostatním. "Nějaké nápady?" Pokud nikdo nebude mít lepší plán tak se do toho pustím osobně. "Pomůžu vám v boji tím že zaměstnám jejich štíty pomocí telekineze budete mít lepší šanci na výpad. Tak do nich!" Počkám až se pustí do boje při němž budu pomáhat svým spojencům následovně když se bude chtít nepřítel bránit štítem pomocí telekineze se pokusím odvrátit štít od těla nepřítele nebo sním jen zacloumat ,abych ho vyvedl z rovnováhy tak ,aby se ostatním naskytla lepší příležitost zasadit smrtelnou ránu.

Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
Lord Rade
,,Dobře, tak já se tedy projdu..."
Odejdu k tomu strážnému a zaklepu.
Pokud otevře: ,,Zdravím... Mohu dál? Zajímalo by mě jestli jsi už něco našel."

http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Breza77
"Zastavujeme protože děravý legionáři jsou ještě míň užitečný než normálně..." ukážu na díry vce stěnách "Tohle jsou katakomby, je to tady plný pastí, buď můžeme past aktivovat ze vzdálenosti nebo se jí pokusíme zneškodnit, to necham na vás"
Upravil/a Breza77 dne 15.03.2014 10:24
“Be who you are, do what you wanna do,
don’t listen to what other people say,
as long as you’re not hurting anyone,
who the f*ck really cares?"
 
LordeS
"Možná bysme měli zajet až na pilu a sehnat tam civilní oblečení. Přeci jenom jsem už v legionářském několikrát projížděl bránou. Můžem jim tam prodat povoz i koně. Pak se vrátíme zadní bránou Nelíbí se mi ten legionář, neznáte ho?"
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
Mopidu
"Jdeme" nechám ho jít první a budu utíkat za ním
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Aurelius
Breza77 a Tondulín
@Thorus: "Mohl uvolnit pomocí kouzla nějaký kámen, nebo něco co by znemožnilo vyjetí těch bodáků." povídá Nerien. "Já bych ji spíš aktivoval a pak navždy zneškodnil." řekl Smough, "Ten kámen by to nemusel udržet.." pokračoval Smough. "Nebojte, bude to fungovat." ujišťoval Nerien. "Konec konců, rozhodnutí je tady na Thorusovi."

@Aedan: (potom mi pošli PM)

ScorpionCZ a Whirt a BW a Mopidu
@Ra´Jaza: Rozeběhli jste se na pomoc Zarathovi, Arterius byl vepředu. Nechala jsi ho běžet před tebou. Zarath zrovna odrazil několik útoků velitelky, ale nakonec jej jeden z připletených válečníků nečestně udeřil štítem po hlavě. Arterius vrhl nějaké ohnivé kouzlo proti velitelce, to se odrazilo o štít a velitelka zpozorněla. Arterius, který byl už blízko zaútočil, velitelka jeho útoky odrazila a následně přešla do proti útoku. Proti tobě se rozeběhl válečník co dočasně omráčil Zaratha.

@Scorpias, Tilmo: "Thalmor je ochoten kvůli vítězství obětovat téměř cokoliv.. nepodceňoval bych ho." řekl Tandil. "Obzvláště pak né Naarifina." dodal po chvilce ticha. "Škorpiasi, myslíš, že bys zvládl nějakou ohnivou kouli seslat do blízkosti těch sudů s olejem?" zeptala se Rikke a ukázala na vůz v dálce.

@Vlk: (2 Příspěvky - cestuješ)

LordeS
"Tak jedeme." odpověděl khajiit a vůz se opět rozjel. "Nevím, sice byl divnej. Ale to je jedno, projeli jsme." povídá Alexia.
(Cesta k pile bude trvat 2 příspěvky, můžeš se volně bavit s ostatníma)

Matthew
Gerrick souhlasil tvým plánem, Thalmorší válečníci se rozeběhli proti legionářům, Gerrick se držel po vzdálí. Pomocí telekineze jsi vytrhl z ruky štít jednomu z legionářů. Porušení formace znamenalo ztrátu výhody. Jeden z válečníků udeřil legionáře po hlavě. Ovšem další legionář napíchl válečníka na kopí. Válečníci se rychle probili až do sálu. Následoval jsi je, legionáři tam měli utvořenou další formaci. Tentokráte nejspíš poslední, Sepus postával za barikádou, která bránila dveře. Gerrick se pousmál, "Útok!!" křikl a válečníci se rozeběhli proti formaci. Mnoho válečníků padlo, několik legionářů se dostalo až k tobě, Gerrick s elitním válečníkem tvého otce se tě však snažili bránit. Dva z legionářů jim však pronikli. Jeden je ozbrojen štítem a mečem, druhý má pouze dlouhý meč.

Lord Rade
Prošel jsi se k hostinci, našel zchátralí dům, došel ke dveřím a zaklepal. Po chvilce čekání se dveře otevřeli, stáž ihned zasalutoval a naznačil, že máš vejít. "Jistě.. jen pojďte. Něco jsem našel, ihned vám všechno řeknu."

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Lord Rade
,,Tak co jsi našel?" zeptám se ho. ,,Jo a je tu ještě něco o čem jsem si chtěl promluvit - baví tě ta tvá práce? Chci abys byl upřímný."
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8237 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5713 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4862 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12738 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7516 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6640 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6371 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7563 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist