Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
BadWolf
Jdu za ní.
"Si myslíš Edwin. Jenže zatímco vy jste osobní stráž, my jsme ti co jsou v poli. Jo, říkáš si, samá zvěrstva, nechutnosti, žádná pořádná loajalita - ale tak to prostě chodí. Nebudu nijak rebelovat, ale až se vám tu bude Císařství rozpadat, s rebelama na každém kroku a bohové ví čím ještě, tak pochopíš o čem jsem mluvil."

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
Breza77 a Tondulín
"Probít se tam je nemožné.." odvětil Nerien, "Teleportaci, taky použít nemůžeme." dodal po chvilce. Zharia se zahleděla do propadliny "Možná by tam vedla nějaká chodba.", "Pochybuju, nemůžeme si dovolit ztrácet čas." řekl Smough, kterému se nápad s propadlinou moc nelíbí. "Z mágů je tu jen Tandil a Arterius, jenže by můžou být kdekoliv." poznamenal Nerien.

hRDLA a ScorpionCZ a Whirt a BW a Mopidu
@Zarath, Ra´Jaza, Scorpias: Zarath pohotově sekl po ochromeném válečníkovi, úderem jej zabil. Válečník se nedokázal nijak bránit. Následně se Zarath pokusil uhnout velitelčině útoku, nepovedlo se a tak velitelčin úder zablokoval štítem. Velitelka následně ještě několikrát zběsile udeřila do Zarathova štítu a pak přešla opět do obrané pozice, oddechuje.

Scorpias chtěl vrhnout ohnivou kouli, jenže jeho kouzlo odrazilo nějaké jiné zbloudilé kouzlo. V rychlosti ještě vrhl několik blesků, jedním se trefil přímo do válečníkova obličeje. Blesk jej na místě zabil. Druhým bleskem a třetím bleskem však minul. Ra´Jaza mezitím dokončila úpravu své srsti. Scorpias proběhl mezi válečníky a uháněl zpět k Legátce Rikke. Arterius srazil jednoho válečníka kouzlem k zemi a úderem meče mu usekl hlavu. Dalšího se pokusil zasáhnout ohnivým kouzlem, kouzlo však seslal do štítu. Nějaký jiný válečník se mezitím dostal k Arteriovi, udeřil jej štítem a následně chtěl seknout, Arterius uskočil. Nějaký legionář přiběhl a srazil válečníka k zemi a několikrát jej probodl. K Ra´Jaze se nebezpečně přiblížili dva válečníci. Kvestor Karamon mezitím odrazil několik nepřátelských útoků.

Scorpias doběhl k Rikke, její skupina byla na jiném místě. Měli krásný výhled na záložní vojsko a Tandil společně s Tilmem postávali nedaleko. Serana naštvaně seděla schovaná za stromem. "Jaké jsou rozkazy?" zeptala se Rikke.

@Vlk: Došli jste ke stanu, před stanem byla vlajka se symbolem Císařstvý a znakem Penitus Oculatus. Edwin naznačila, že máš vejít. Když jsi vešel spatřil jsi provizorní lůžko, truhlu a pracovní stolek s dokumenty. "Pff.. mysli si co chceš, vaše organizace byla neschopná." vydala ze sebe, sehnula se k truhle. Odemkla a vytáhla starší koženou zbroj a nějaký meč. "Oblíkni si to, alespoň něco. Víc ti toho dávat nebudu."

Zarath má k dispozici kolem 52 legionářů, 1 Kvestor (Karamon - Škorpionův otec) , 1 Legátka (Rikke), 1 Mág (Tandil)
26 legionářů v těžká zbroji, meč a štít. (-8)
13 legionářů v lehké zbroji, meč a luk. (-6)
16 legionářů ve střední zbroji, meč, kopí / luk. (-4)


LordeS
Namátkou jsi koukl do měšce skutečně tam byli Septimy. "Byla radost s vámi obchodovat." dodal nord, ušklíbl se. Společně s Alexii jsi vyrazil k východu, otevřel dveře a zamířili k vozu. Mezitím jsi Alexii pověděl o jeho nabídce. "Děsivé.. díky, že jsi neprodal." poděkovala a pousmála se. "No.. konečně! Já už jsem si myslel, že tu nudou snu." postěžoval si khajiit, když vás uviděl přicházet k vozu.

Matthew
Zadíval jsi se na dveře do věže. Nevypadá to, že by je chránilo nějaké kouzlo. Z věže se ozvalo akorát "NIKDY! Budeme bojovat do posledního muže, nikdy nepoklekneme před Thalmorem! Nikdy!". Lord Gerrick se usmál a naznačil, že mají válečníci vyrazit dveře. "Občas si říkám jak blbý velitele ta legie má." poznamenal Gerrick a zasmál se. Válečníci mezitím po několika pokusech vyrazili dveře a vnikli dovnitř. Následovali jste je, slezli jste z koně a vešli. Ocitli jste se ve velkém sále, kolem vás je po stranách několik sloupů a na konci sálu je něco jako 'trůn'. Po stranách je schodiště do vyššího patra a dveře do spodních pokojů.

"Ku*va! Oni se nám ty parchanti budou schovávat! Tak pojďte, ne?! To si říkáte legie?!" křikl jeden z válečníků, který postával vedle vás. Byl to altmer, na čele měl výraznou jizvu a vlasy měl po stranách vyholené do jakého si pruhu, který měl na zádech spleten do zvláštního ohonu. Jednalo se o jednoho z nejlepších válečníků tvého otce.

Lord Rade
"Ano, veliteli!" zvolal stráž a zamířil ke svému domovu. Na tvoji poznámku o sukních se cvičitel pousmál, následně však dodal "Život mě naučil mágům nevěřit.. nikdy totiž nevíte, kdy vám pošlou kouzlo do zad."

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
scorpioncz
"Prý budete vědět ... ale říkal něco o standartním postupu a až že začnou střílet katapulty tak se máme lesem přesunout ... to je vše." řeknu Rikke.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
S3cR3
Pokusím se mu pomocí drápů uvolnit ruce
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
matthew074
Kvapem zrakem přelítnu po místnosti a zvolám na spojenecké jednotky : "Projděte spodní podlaží muže pobíjte ženy si užíjte! *ukážu na Altmera ohonem* Válečníku půjdete se mnou na vrchol věže dokud nedostaneme toho prašivce Septuse ,kterého chci dostat prozatím ŽIVÉHO! Jak dopadnou ostatní to už je na vás tak jdeme." Vydám se opatrně do horních pater věže s cílem najít Septuse případný odpor při cestě za vrcholem nechám na Altmerovi ,kterému občas pomůžu pokud možno léčivým kouzlem nebo nějakým bleskem na podporu ,ale hlavní síly si nechám na Septuse.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
Lord Rade
,,Jo... Hledání mága se mi proto teď zdá vedlejší. Raději bych zjistil, co jsem to vlastně našel, když kvůli tomu musel... Nevím jestli se to k vám doneslo. Stalo se to asi před půlhodinou. Zástupce Derius zemřel. Zatracená kouzla... Zabíjení na dálku není férový způsob boje. A magické pasti jsou ještě horší. Jestli se mi dostane do rukou, tak..." odmlčím se. ,,No doufám, že se to nestane. Kde je sakra ten strážný s tou knihou?"
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
LordeS
"Byla by škoda spát, příteli. Neseme přes pět tisíc Septimů. Tak radši dávej pozor ať nás někdo nepřekvapí. Pochybuji, že měl ten kupec nějakou čest..." řeknu potichu khajitovi. "Alexii, co máš s tím nordem? Přišel jsem o DVA tisíce Septimů, když jsem nesouhlasil s jeho nabídkou. Tak doufám, že jsem udělal dobře."
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
BadWolf
"To mi stačí, dík."
Vyzbrojím se.
"Tak. A teď, co víme o našem cíli?"

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Breza77
"Jak řikam mágy nemáme, pochybuju že to můžeme vzít kolem, takže propadlina bude naše jediná naděje..."
“Be who you are, do what you wanna do,
don’t listen to what other people say,
as long as you’re not hurting anyone,
who the f*ck really cares?"
 
SuperHunter
"Dobře...počkej tady dojdu se zeptat" řeknu a dojdu k tomu šlechtici, pozdravím ho a zeptám se ho kde se máme připravit.
 
Mopidu
Do jednoo bouchnu štítem a zatím se zkusím postarat o druhýho, pak se vrátím k tomu prvnímu
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Aurelius
Breza77 a Tondulín
@Thorus: "No, jak myslíš.." řekl Smough, který nevypadal moc nadšeně. "Dobrá, jeden z nás tu musí zůstat. Zůstanu tu buď já, nebo Kvestor Amragor. Neriene vy půjdete tady s Thorusem a tím nordem a ještě se skupinou legionářů." začala Zharia.

(Vyber kdo, půjde s vámi: Kvestor Amragor nebo Legátka Zharia + napiš jakoukoliv reakci, když budeš chtít.)

@Aedan: (potom mi pošli PM)

ScorpionCZ a Whirt a BW a Mopidu
@Ra´Jaza: Udeřila jsi válečníka štítem, po druhém sekla mečem. Sekla jsi ho do stehna, úder však nezpůsobil moc velké zranění (kvůli zbroji), válečník se pokusil provést proti útok. Z zemi ho však srazilo ohnivé kouzlo, které mu ošklivě popálilo obličej. Ihned jsi se vrhla na prvního válečníka, sekla jsi mečem. Válečník uhnul, podkopla jsi mu nohu a následně probodla.

Arterius mezitím popálil svého protivníka a několika údery meči jej zabil, vrhl se proti dalšímu válečníkovi. Zpozorovala jsi mága, který je nedaleko a možná si již připravuje nějaké kouzlo. Kvestor Karamon je plně zaměstnán v souboji s nějakým těžce oděným válečníkem. Zarath se brání úderům Velitelky.

@Scorpias, Tilmo: "Aha, každopádně jsem ráda, že je v pořádku." řekla s jakou si úlevou a následně povídá "Zaujmeme pozici o kousek dál, budeš tam mít skvělí výhled a budeš moc sesílat svoje kouzla. Doufám, že ještě furt můžeš? Nebo seš už unavenej?"

@Vlk: Vyzbrojil jsi se, "Koukám, že vy ve 'speciální' organizaci nejste moc chytří.. naším cílem je Lord Naarifin, vysoce postavený Altmer a jeden z největších velitelů Thalmoru. Císař ho chce živého, takže se podle toho zařídíme." začala Edwin, mezitím si vzala nějakou dýku a zasunula si ji boty. "Pokud přijde Thalmor o Naarifina, budou v hajzlu."

LordeS
"Paráda!" zvolal nahlas Khajiit a začal se smát. Alexia mezitím nasedla na vůz. Zboží bylo již předáno a tak byl vůz prázdný. "Nic.. nic zajímavého. Netuším, proč by mě chtěl." odpověděla Alexia, ale vypadá to, že ti lže.

Matthew
Válečníci se vydali do spodních pater s pokojů. Když vtrhli do dveří slyšel jsi výkřiky a krátké zvuky boje. Nic co by vaši válečníci nezvládli. Společně se skupinkou válečníků, Lordem Gerrickem a Altmerem kráčíte po schodech nahoru. Zastavíte se až u předposledního patra, kdy na vás vyběhne několik legionářů a domobránců, včetně jednoho mága. Jednoho z legionářů jsi razil k zemi bleskem, dalšího částečně ochromil. Altmer mezitím zběsile bojoval, Gerrick se držel poblíž a držel od tebe legionáře stranou. Mág se posmál (redguard) a začal si připravovat kouzlo, podle všeho používá vodní element. Soudě podle jeho modrého roucha.

Lord Rade
"O zástupci vím.. strašné, ale měl byste si sehnat nového." poznamenal cvičitel. "Netuším, říkal, že to bude dobu trvat. On je takovej divněj, furt leží v knihách. Práce strážce pro něj není to praví." pokračoval cvičitel.

S3Cr3
Uvolnil jsi Altmerovi ruce, "Díky.. díky.." opakoval. A mnul si zápěstí.

SH
Zeptal jsi se jednoho z šlechticů, ukázal ti místo. Bylo to jaké si 'pódium' kolem byly stoly u kterých seděli přítomní. Rangela pomalu zamířila ke svému místu. "Uuu.. mám trému." šeptla potichu, když procházela kolem tebe.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
scorpioncz
"Kdyžtak mam nějaký elixíry ... v posledním případě, ale jinak si tedy chvilku z toho běhu na místě odpočinu, ono i tou chůzí si odpočinu." usměju se a budu všechny následovat na pozici.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Lord Rade
,,Jo, ale pospíchat na to nebudu," odmlčím se. ,,Hm, tak proč dělá strážného? Jestli se vyzná v knihách, tak bych z něj mohl udělat... Hm já nevím co. Třeba všeobecného informátora. Víte jak to myslím: Třeba byste nevěděl, jak vyrobit lektvar proti plynatosti, tak byste ho zavolal a on by vám to vyhledal!" zasměju se.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
LordeS
Pochybuju, že z ní teď něco dostanu. Sice jsem mohl mít o dva tisíce víc ale nemohu kamarádku prodat... Budu dávat pozor na cestu, aby nás někdo nepřekvapil. "Dávejte pozor, kdybych byl já ten obchodník, už bych plánoval přepad."
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
Breza77
"Vy jdete s náma legátko,... seberte svoje lidi, já jsme připravenej"
“Be who you are, do what you wanna do,
don’t listen to what other people say,
as long as you’re not hurting anyone,
who the f*ck really cares?"
 
matthew074
Upozorním ostatní na vodního mága. Jelikož bych nestihl vyvolat složitější kouzlo dřív než mág kvapem se rozhlédnu kolem po něčem těžkém jako je třeba kus nábytku nebo ostré (např. zbraň legionáře jestli ji najdu)
jakmile něco najdu ihned onen předmět mrštím pomocí své telekineze na mága tak ,abych ho vyvedl z rovnováhy a jeho soustředění.

Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
SuperHunter
"To bude dobrý, nemáš se čeho bát..." řeknu a půjdu za ní a po cestě se budu snažit najít ten buben.
Upravil/a SuperHunter dne 18.03.2014 19:52
 
BadWolf
"Koukám že VY jste toho moc nepobrali. Já se samozřejmě ptám na něj jako na člověka, ne na úředníka. Potřebujeme o něm vědět dost abysme mohli tu vraždu uskutečnit. Koho si prosímtě doteďka vraždila? Nějaký ožraly co prohlašovali že Císař má malýho ptáka?"
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
S3cR3
"Myslím že bude nejlepší se odsud vytratit.. víš o nějakém místě?"
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8237 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5713 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4862 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12738 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7516 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6640 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6371 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7563 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist