Diego napsal:
Baterky, ať jsou jakkoli vychvalovány v reklamách v TV, nemají takovou výdrž, jak reklamy slibují a proto ty nikdy nedoženeš ještěrku s jablkem na zádech, jež bylo poctivě ukradeno z tvé zahrádky!
Nejsem králík, abych potřeboval baterky a navíc nemám žádnou zahradu ani potřebu pronásledovat ještěrky, protože to jablko cos ukrad, je naočkovaný nejnovějším kmenem ještěrčího moru......
Já si zalezu do díry i s tvým jablkem! A pamatuj! Nadměrné nabíjení baterek, bez řádného vybití je velmi škodlivé! Navíc, kdo je tu jablko? Já! Já jsem ten jed, co ti bude tajně podán.....
Nemůžeš otrávit mechanoida ..... jen si zalez do díry ... buďto tě vyplavím, nebo vyženu ohněm ... jednou musíš vylízt a pak ti upadne vocas A s tím vybíjením si nedělej starosti mám 5 nezávyslých okruhů dovolujících mi nabíjení a vybíjení přesně podle potřeby a situace a díky tomu fúznímu raektoru tam u tý nory můžu čekat než moje součástky překročí poločas rozpadu.....
Přežvýkám ti drátky a budeš v pérdeli
Tím tě oslabím a pak uteču mezi varany komodské do zoo a pak se těš! Slavnej mechanoide!
hRDLA napsal:
Výjimečně má len pravdu (poslední dobou nemá komu alpinizovat tak se chová normálně).
Co se mně týče, tak v podstatě taky souhlasím s Lenem, neměl jsem námitky, protože jsem o tom napomenutí nevěděl.
Upravil/a Nerevar dne 10.08.2013 23:14
No, nevím, pravidla hovoří takto, a co víc, já ho za jeho smail nepopotahoval, á propos, jak moc vás obtěžuje onen post se smailem? Co třeba, že bych šel a editoval ho o rozáhlou esej o tom, jak právě účtuju? Hm?
Diego napsal:
Tím tě oslabím a pak uteču mezi varany komodské do zoo a pak se těš! Slavnej mechanoide!
To si jenom myslíš, všecko je krytované, právě pro případ napadení ještěrkou, nebo drobnými hlodavci. Tak jako tak, pro všecky případy zajistíme bombardování pavilónu plazů všech zoo v případě tvého útěku A nic to nemění na tom, že ti upadne vocas ....
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Diego napsal:
To si jenom myslíš, všecko je krytované, právě pro případ napadení ještěrkou, nebo drobnými hlodavci. Tak jako tak, pro všecky případy zajistíme bombardování pavilónu plazů všech zoo v případě tvého útěku A nic to nemění na tom, že ti upadne vocas ....
Ty než se došoupáš k té zoo, tak já už budu dávno ležet na lehátku na kanárech a pít drinky....
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.