hRDLA napsal:
No to je skvělé pojedou domů kluci. Už je těm Řekům nedáme
Tak Řekům nedůvěřuji od té doby co měli za hlavního boha Dia, co znásilňuje v podobě zvířat To je úchylný skoro i na mě !
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
No, nevím, celé je to jakési podivné. Že podle všeho dostali echo ještě od české rozvědky a byli na přílet těch dvou vývojářů připravení... Kdo ví, co tam ti kluci vážně dělali
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
@hRDLA: To zase ne! Já nevěřím nikomu Podle mě je to spíš tak, že Řekové něco posrali, jak mají ve zvyku a pak se kolem toho vyrojila spousta nadbytečných informací. Ale je to každopádně zajímavá kauza.
hRDLO 90% komentátorů na serveru Novinky.cz jsou pověstní svou debilitou.
A ke všemu já a Mike tady nad tím už dlouhou dobu brečíme
Upravil/a Leneren dne 15.01.2013 16:30
By mě strašně zajímalo, k čemu by českým špiónům byly fotky zrovna řecké vojenské základny. Že by si někdo myslel, že po amnestii chce Klaus vyhlásit i válku? I když to zas tehdy v září nemohli tušit
• Prvotřídní návod na vaření pudingu
• Nespočet sprostých slov
• Časopis s dámským prádlem
• Spálení si ruky
• Uslyšíte hlas jež jsem po několika bídných měsících mutování obdržel
• Mojí kešku
• Uvidíte bordel, který jsem udělal
a mnoho dalšícho.. pokud se mi ovšem nepodělá něco s YT na mobilu a vše bude fachat jak má..
trocha OT , ale to mahoneyove video si nemôžem kuknúť, lebo ségra tu má pustenú hudbu, a k ju stopnem ukameňuje ma -.-
You can kill yourself, or die trying...
@Norbi: Taky by mě to zajímalo... Jejda! Co se to nestalo?
Kdybys mě na to neupozornil, tak by mě to v životě nenapadlo. A tohle, omlouvám se, přátelé, je skutečně čistokrevný a nefalšovaný SPAM. Fujtajbl... Zas chvíli nesmím
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.