Diego napsal:
Na to nemáš dost energie! Tolik energie má jen králíček Duracell!! Gyroskop... hpfff!
To si jenom myslíš, mám na všech čepech dynama a soukromej reaktor na studenou fúzi, takže mám víc energie jak ČEZ Králíček Duracel je jenom růžovej 4% hlodavec ...... Ještěrko ... mimochodem, každý správný ještěrce upadne vocas, když je v nebezpečí, tak si dej pozor
Diego napsal:
Na to nemáš dost energie! Tolik energie má jen králíček Duracell!! Gyroskop... hpfff!
To si jenom myslíš, mám na všech čepech dynama a soukromej reaktor na studenou fúzi, takže mám víc energie jak ČEZ Králíček Duracel je jenom růžovej 4% hlodavec ...... Ještěrko ... mimochodem, každý správný ještěrce upadne vocas, když je v nebezpečí, tak si dej pozor
Musim uznat, že ta část s ocasem zní děsivě..
Další ještěrka ....
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Baterky, ať jsou jakkoli vychvalovány v reklamách v TV, nemají takovou výdrž, jak reklamy slibují a proto ty nikdy nedoženeš ještěrku s jablkem na zádech, jež bylo poctivě ukradeno z tvé zahrádky!
Diego napsal:
Baterky, ať jsou jakkoli vychvalovány v reklamách v TV, nemají takovou výdrž, jak reklamy slibují a proto ty nikdy nedoženeš ještěrku s jablkem na zádech, jež bylo poctivě ukradeno z tvé zahrádky!
Nejsem králík, abych potřeboval baterky a navíc nemám žádnou zahradu ani potřebu pronásledovat ještěrky, protože to jablko cos ukrad, je naočkovaný nejnovějším kmenem ještěrčího moru......
Upravil/a EldeR dne 10.08.2013 22:55
.
Neměl by jsi se náhodou tomuto jako moderátor vyhýbat?
Pokud vím tak členové tohoto fóra mezi nimiž jsme byl i já, byly za toto napomínáni.
Ano, měl bych se tomu vyhýbat... jenže, to jsem takhle šel, a viděl jsem to a vyhýbal se, fakt, velkou oklikou, ale ono mě to dohnalo... a nevyhlo se mi to ...
(Ne, záleží na kontextu a je důvodné se domnívati, že v onom případě tento obrázek vydal za několik vět...)
Tyjo, jsem tak unavenej, celej den dělám daňovou evidenci, a už mě to neba...
S tím nesouhlasím.Já jsem též ten jeden smailík použil tam kde vydal za nějákou tu větu a přesto jsme byl za to napomenut.Takže pochybuji, že tady je to jiné a, že záleží na kontextu.
Diego napsal:
Nejsem králík, abych potřeboval baterky a navíc nemám žádnou zahradu ani potřebu pronásledovat ještěrky, protože to jablko cos ukrad, je naočkovaný nejnovějším kmenem ještěrčího moru......
Já si zalezu do díry i s tvým jablkem! A pamatuj! Nadměrné nabíjení baterek, bez řádného vybití je velmi škodlivé! Navíc, kdo je tu jablko? Já! Já jsem ten jed, co ti bude tajně podán.....
Leneren napsal:
S tím nesouhlasím.Já jsem též ten jeden smailík použil tam kde vydal za nějákou tu větu a přesto jsme byl za to napomenut.Takže pochybuji, že tady je to jiné a, že záleží na kontextu.
Leneren napsal:
Jop, ona je ještě jedna pěkná klička v pravidlech fóra, díky které jsi byl možná napomenut za onen smail (eventuálně podlož důkazy) a sice:
( http://www.skyrim...read_id=48 )
2.6 Mazání komentářů a příspěvků ve fóru - administrátor (popř. moderátor) může smazat jakýkoliv komentář i příspěvek, bez jakéhokoli upozornění a to na základě těchto pravidel, a/nebo vlastního úsudku, shledá-li komentář, či příspěvek nevhodným.
A jak vidno, je tu online mimo mě mnoho módů, a nikdo nemá námitek, ba naopak, čili, mlč, já se na toto téma nehodlám dále bavit.
Diego napsal:
Já si zalezu do díry i s tvým jablkem! A pamatuj! Nadměrné nabíjení baterek, bez řádného vybití je velmi škodlivé! Navíc, kdo je tu jablko? Já! Já jsem ten jed, co ti bude tajně podán.....
Nemůžeš otrávit mechanoida ..... jen si zalez do díry ... buďto tě vyplavím, nebo vyženu ohněm ... jednou musíš vylízt a pak ti upadne vocas A s tím vybíjením si nedělej starosti mám 5 nezávyslých okruhů dovolujících mi nabíjení a vybíjení přesně podle potřeby a situace a díky tomu fúznímu raektoru tam u tý nory můžu čekat než moje součástky překročí poločas rozpadu.....
.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.