Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Lord Rade
,,Celkem dobře - To je ještě docela dobré," usměju se. ,,No na vtipy jsem nikdy moc nebyl. Každopádně by přišla vhod nějaká příjemná chvíle, která by situaci uvolnila. Rád bych vás pozval někam na večeři, ale vařit neumím, hostinský mě teď nenávidí a jinde se asi nenajíme... Tak mi nezbývá než trapně doufat, že mě pozvete vy."
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
matthew074
Lehce se přikrčím nohama zapřu o zem vzhlédnu k hradbám a lučištníkům poté sklopím hlavu ke svým dlaním ,které přitisknu k sobě a začnu snimi třít. Přitom si budu tiše opakovat : "Plameni v žilách vroucí sežehni nepřátelé mojí mocí." Budu třít rukama o sebe tak dlouho dokud mezi nimi nevzplane jiskra ,kterou budu postupně uhlazovat a nabalovat na ní energii tak ,aby zní vznikla ohnivá koule o průměru 30 centimetrů. Poté dlaně namířím směrem k hradbám na ,kterých jsou převážně lukostřelci přitáhnu si je i s ohnivou koulí k tělu a vystřelím na hradby. Poté se pokusím pomocí telekineze pozvednout těžší a objemnější předměty z okolí a vrhat je do zadních řad nepřátelských linii. Mezitím se budu pokoušet v té vřavě hledat nějakého vyčnívajícího vojáka , který by mohl vypadat na někoho s vyšší hodností (např. vojáka s kvalitnější zbrojí,koněm atd.).
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
LordeS
"Zorganizovat? Drahý příteli, bavíme se pouze o mečích. Počkáme, až má krásná přítelkyně, jak jste řekl, přijde a budeme se bavit o dalších věcech. Například kompletní zbroj, beze zbraní, vás vyjde na 250 Septimů za kus, štít pak za 60 Septimů za kus. V tuto chvíli máme na stole 3000 Septimů. Uvidíme jestli to bude stačit." Pousměji se. "Měl jste však na mysli něco, co by má drahá společnice neměla slyšet?"
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
Breza77
Pokusim se tomu co mě srazil podkopnout nhoy a dorazit ho zatimco je na zemi, když se mi to nepovede zkusim se vyhnout jeho případnýmu útoku
“Be who you are, do what you wanna do,
don’t listen to what other people say,
as long as you’re not hurting anyone,
who the f*ck really cares?"
 
scorpioncz
"Záložní vojsko hmm? tak to by jsme opravdu měli někoho najít ... zkusím se poohlédnout po nějakým, takže asi vzhůru do bitvy." kouknu na bitvu a ještě se zeptám "Nevíte alespoň ve které části té bitvy je ?" nevinně se usměju.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Mopidu
Půjdu bránit Arteria
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
BadWolf
"Já zkusím najít Deciama, kdyžtak někdo běžte pro Arteria!"
Jdu hledat Deciama.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
hRDLA
Přivolám nejbližší legionáře a rychle vyrazíme k velitelčině obraně dokud se soustředí na Arteria.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Aurelius
Breza77 a Tondulín
Válečníkovi se štítem jsi se pokusil podkopnout nohy. Nepovedlo se, ustál to. Následně se rozpřáhl k útoku, uskočil jsi a využil jeho nechráněných zad a sekl ho. Válečník se pokusil hbitě obrátit, ale jeho zbroj mu to nedovolila dalším úderem jsi ho dorazil. Zharia mezitím probodla válečníka a odrazila útok dalšího, uskočila stranou a Nerien ho srazil k zemi ledovým kouzlem. "Výborně.. brzy to tu zvrátíme v náš prospěch!" zvolala Zharia.

Legionářům se opět podařilo utvořit štítovou hradbu, Thalmor však neváhal a jeho mágové se připravují na další úder.

"Připravte se!" křikl Nerien. Spatřil jsi skupinku nepřátelských mágů, připravují nějaké kouzlo. "Kouzlo by skrze štíty proniknout nemělo." ujišťoval Nerien Zhariu. "Doufám, že máte pravdu." odpověděla mu a následně povídá k legionářům "Jakmile odrazíme kouzlo, udělejte místo. Lukostřelci Kvestora Amragora je postřílejí."

hRDLA a ScorpionCZ a Whirt a BW a Mopidu
@Zarath, Ra´Jaza: Zarath přivolal nejbližší legionáře a společně s nimi se rozeběhl proti obraně Thalmorské velitelky. Ra´Jaza se mezitím přesunula k Arteriovi. "Tak co jsem řekla?! Zabte ho!" řvala Velitelka, mezitím co se Zarathovi legionáři probíjeli skrze její obranu. Zarath razil jednoho z válečníků štítem k zemi a stanul tak čelem proti velitelce. "Grr! Neschopní hlupáci!" křikla rozčileně směrem ke svým ochráncům a zaujmula bojový postoj. Je ozbroje štítem a mečem.

Ra´Jaza, mezitím chrání Arteria. Ten ohnivými kouzli kolem sebe spaluje skoro vše co může. Ovšem žádné z kouzel nedokáže úplně zabít protivníka, pouze ochromit. Nějaký válečník se štítem se proti němu rozeběhl. Ra´Jaza ho přetáhla mečem po zádech a následně probodla.

@Scorpias, Tilmo, Vlk:
"V té části blíž k nám.." odpoví Škorpionovi Tandil, "Musí se dozvědět v čas, že záložní vojska jsou na pochodu." dodala Rikke. "Půjdu s vámi." ozvalo se, teprve teď sis všiml Serany, předtím se schovávala za nějakým stromem, aby jí ohnivé koule nezasáhli. Když jí uviděl Tandil a Rikke oba nebyli moc nadšení. Obzvlášť Rikke.
"Serano.. měla jsi být v bezpeční v Morrowindu, pryč od tohohle všeho." poznamenala Rikke, "No.. až to zjistí tvůj bratr. Tak někoho přetrhne." přitom pohlédla na Škorpiona.

Vlk se mezitím lesem rozeběhl k obraným pozicím Legie, běží lesem dokud nezakopne o kořen. Když se zvedne, z čela mu teče krev, ale nic vážného pokračuje dál až obraným pozicím legie. V jednom z provizorních zákopů spatří staršího Generála, zrovna vydával jaký si rozkaz. Krom něho však spatří i někoho daleko známějšího.. Edwin.

Zarath má k dispozici kolem 52 legionářů, 1 Kvestor (Karamon - Škorpionův otec) , 1 Legátka (Rikke), 1 Mág (Tandil)
26 legionářů v těžká zbroji, meč a štít. (-8)
13 legionářů v lehké zbroji, meč a luk. (-4)
16 legionářů ve střední zbroji, meč, kopí / luk. (-4)


Lord Rade
Hraběnka se pousmála, "Dneska večer mám volno, takže o půl osmé. Tady, vyhovuje vá- ti, to?"

LordeS
"No.. máte velice cenou společnost. Pokud mi ji tu necháte.. bohatě se vám odměním. Řekněme, že přidám ještě 2 tisíce Septimů navrch? Co vy na to?" řekl po krátkém přemýšlení nord a podrbal se na bradě.

Matthew
Po krátkém soustřední jsi vrhl kouli, zasáhl jsi hradby. Několik lukostřelců bylo popáleno jiní jsou na místě mrtvý. Všiml sis, že zrovna přinášejí i olej. Nejspíš s ním mají v plánu polít beranidlo, které zrovna dotlačili vaši válečníci k bráně. Rozhlédl jsi se, pomocí telekineze jsi nadzvedl těžší kus hradby a vrhl jej. Poničil jsi hradby a několik válečníků jsi shodil. Na jedné z věží jsi spatřil nějakého vysoce postaveného důstojníka. "Kvestor Septus!" křikl Lord Gerrick a ukázal na onoho důstojníka.

S3Cr3
Pokračuješ dál, vyšel jsi z území Univerzity. Kolem tebe jsou poničené domy, někteří bohatší lidé zahájili opravy. Ale i tak bude dlouho trvat než se Imperial City opět vzchopí. Kus před tebou pochoduje skupinka legionářů, nejspíš stále prohledávají město kvůli přeživším nepřátelům.

Za jedním z domů (domu, který sice stojí ale nevypadá moc stabilně) jsi spatřil altmera, klečel nejspíš je svázán. Okolo něj postávali dva muži, oba nordi. Za slech jsi "Ulfriku..neměli bychom ho mučit tahle na veřejnosti." a následně druhý hlas "Galmare, jen zjistíme co potřebuje a pak mizíme do Skyrimu."

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Lord Rade
,,No ano, mělo by mi to vyhovovat, kdybych se neukázal, tak svolejte stráže," usměju se. ,,Jo a cvičiteli stráží tedy oznámím, že nějakou přiměřenou částku na vybavení dostane - muži budou rádi. Tak zatím hraběnko."

Venku si ještě prohlédnu ten papír. A.D.A. Hm, co to sakra je? Nevím. Měla by to být nějaká žena se třemi jmény. Třeba nějaká Aurelice. Vážně nevím, říkám si v duchu.
Schovám to do kapsy a vyrazím na cvičiště. ,,Opět zdravím," řeknu cvičiteli. ,,Nějaké dotace dostanete. Jo a neříkají vám něco iniciály A.D.A.? Mělo by se jednat o ženu." Obrátím se k ostatním strážným: ,,A co vy? Neříká vám to něco?"

http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
scorpioncz
"Radši tu zůstaň Serano, stejně vlastně jen přeběhnu k veliteli a pak ho nejspíš dovedu sem, nebo jen od něj obdržím rozkazy, nic moc náročnýho ... doufám." no, nebudu se zdržovat řečmi a rozběhnu se tam kde má být teoreticky generál, pokud je to daleko tak nějak inteligentní rychlostí abych v polovině nepadl vyčerpáním k zemi.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
S3cR3
Schovám se za roh, a budu je sledovat co vyvádějí.
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
matthew074
"O toho se postaráme později pozor na ten olej!" Zvolám a pokusím se zbavit nádob s olejem podle toho z jakého materiálu jsou vytvořeny pokud jsou v železných kotlích tak použiju energii svého bleskového kouzla k ochromení nositelů kotlů. Případně opět sešlu ohnivou kouli a budu se snažit zasáhnout olej.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
LordeS
"Hmm..." poklepu si prsty na bradě."Máte pravdu, je velice sličná. Avšak, je pro mě velmi užitečná. Pokud by jste měl zájem o krásné slečny, mohu vám doporučit mnoho skvělých domů rozkoše. Většina z nich je však v Cyrodiilu. Přesto tam najdete ženy z celého světa. Zvlášť v "Rudé Záři" ten navštěvuje smetánka z hlavního města."
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
Breza77
Seberu štít Thalmora kterýho sem zrovna zabil, skrčim se, a schovam se za ten štít, abych měl alespoň nějakou obranu jestli kouzlo prorazí štíty přede mnou
“Be who you are, do what you wanna do,
don’t listen to what other people say,
as long as you’re not hurting anyone,
who the f*ck really cares?"
 
BadWolf
Poběžím ke generálovi abych ho spravil o situaci.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
Breza77 a Tondulín
Thorus v rychlosti sebere štít, přikrčí se a schová se za štít. Náhle došlo k nárazu, jaká si magická síla narazila do tvého štítu. Nic se však nestalo, Nerien měl pravdu. "Teď!" křikla Zharia, legionáři se rozestoupili a Kvestor Amragor s malou skupinkou lukostřelců vystřelil na mágy, několik jich zabili. Někteří se stihli zachránit obranými kouzli. "Vpřéd!!" křikla Zharia, legionáři se rozeběhli proti nepřátelským válečníkům. "Thorusi, ty a ten tvůj nord. Kryjte Neriena." křikla k tobě Zharia. Nerien je opodál zrovna mumlá nějaká zaklínadla a připravuje nějaké kouzlo.

hRDLA a ScorpionCZ a Whirt a BW a Mopidu
@Zarath, Ra´Jaza, Scorpias: Zarath čelí velitelce, velitelka je připravená k úderu z vrchu. (Ozbrojena je mečem a štítem viz. minulí tah) Legionáři mezitím válčí s válečníky, kteří měli velitelku chránit. Kvestor Karamon se probil k vám, probodl nejbližšího válečníka a jednomu z mágů, který zrovna připravoval smrtelné ledové kouzlo uťal ruku a následně mu několikrát sekl po zádech. Další mág však Kvestora Karamona odhodil, kouzlo mu nezpůsobilo žádné zranění. Kvestor byl ihned zpátky na nohou a mířil k mágovi.

Ra´Jaza mezitím pokračuje v ochraně Arteria, mírně však polevila. K Arteriovi se dostal jeden z válečníků, Arterius musel ihned přestat s tvorbou kouzla a bránit se. Uskočil útoku, válečníka sekera sekla do země. Arterius sáhl po meči a bodl válečníka do boku. Dalšímu úderu se už válečník dokázal ubránit. Udeřil Arteria tupou částí zbraně a následně jej sekl po ramenu.

Scorpias přibíhá, vidí jak Arterius dostává zásah do ramena. Úder však nebyl tak silný a jak sjel po nárameníku. Také vidí svého otce, který se zrovna zvedá ze země a opět se vrhá do boje proti nějakému mágovi. Spatřil také Ra´Jazu, která bojuje opodál a snaží se bránit Arteria. Zarath čelí nějaké velitelce.

@Vlk: Doběhl jsi ke Generálovi Deciamovi, v zákopu jste částečně chráněni. Když jsi přiběhl ke Generálovi a začal mu vše vykládat, povídá "Chmm.. tohle není moc dobré. Pravá strana a střed se vcelku drží, Generál Scipio už zahájil svůj přepadový útok. Ale stále nezahájil Thalmor svůj hlavní úder.." zněl znepokojeně. Edwin si mezitím prohlížela bitvu, nevěnovala moc pozornosti vašemu rozhovoru. "Útok vede Velitelka, né Naarifin. Ten parchant někde vyčkává.." pokračoval naštvaně. Když si tě důkladně prohlédl povídá, už poměrně klidným tónem "Co ty jsi vlastně zač? Běhat tady hadrech vyžaduje buď velké množství odvahy nebo bláznovství.". Edwin se otočila "Seznamte se Curalius Vihner, známí jako 'Vlk'. Je to obyčejný prasák, vrah, zloděj a dezertér.. a především bývalí agent jedné z nejtajnější organizace naší legie. Ano, Penitus Oculatus je velmi dobře informované." spustila.

Zarath má k dispozici kolem 52 legionářů, 1 Kvestor (Karamon - Škorpionův otec) , 1 Legátka (Rikke), 1 Mág (Tandil)
26 legionářů v těžká zbroji, meč a štít. (-8)
13 legionářů v lehké zbroji, meč a luk. (-4)
16 legionářů ve střední zbroji, meč, kopí / luk. (-4)


Lord Rade
Rozloučil jsi se s hraběnkou a zamířil na cvičiště, cestou sis prohlédl papírek a přemýšlel. Stále tě však nic nenapadá. Na cvičišti bylo o několik stráží víc, někteří jen očumovali jiní vyčkávali až na ně přijde řada. Když tě uviděli přicházet postavili se do řady. "O ženu?" řekne překvapeně cvičitel, když se ho zeptáš na iniciály. "Smím-li velitel.." vyjde z řady jeden ze stráží, "Tři jména jsou typická pro Cyrodiilské šlechtické rody. A jak jste přišel na to, že se jedná o ženu?"

LordeS
"Vy mi asi úplně nerozumíte.. ta vaše společnice není jen tak někdo. Ona má pro mně.. no, poměrně velkou hodnotu. Když mě tu sní necháte chvilku osamotě, slibuji vám, že sní nemám v pláni nic špatného." naléhal nord a položil na stolek další měšec. "Stačí pár minut.. potřebuji si něco ověřit." dodal a pousmál se, "O naší malé dohodě se nic nemusí dovědět."

Matthew
"Olej!" zvolal nejbližší válečník na koni a ihned to běžel ohlásit Lordovi Gerrickovi, který byl v popředí. Zaměřil jsi se, začal se soustředit a nakonec seslal ohnivou kouli, koule explodovala poblíž nádoby s olejem. Ošklivě jsi popálil legionáře, kteří nádobu nesli. Upustili ji a olej se vylil a ihned vzplál. Na hradbě nastal chaos. Vaše beranidlo dorazilo k bráně, nebude to dlouho trvat a brána padne.

S3Cr3
Přiblížil jsi se k rohu. Schoval se a vyčkával co se bude dít. Ulfrik se pousmál a udeřil elfa pěstí, elf zaskučel. "Nebudeš dál mluvit?!" poznamenal podrážděně Ulfrik a sáhl po dýce. "Trochu ti vylepšíme tvářičku!" dodal a přistihl mu dýku k levé tváři. "Stále nic?!" povzdech si Ulfrik a chytl Altmera pod krkem.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Lord Rade
,,No... Jednoduše hledám někoho, kdo má co společného s tím vaším mágem. Většina místních si ho zřejmě moc nepamatuje, prý tu byl jen občas a teď zmizel. No zkrátka pátrám po něm a tyhle iniciály jsem při tom našel. Je možná, že se jedná i o muže a ten mág byl teplej, ale o tom pochybuju..." Po chvíli se uchechtnu. ,,No beztak.... napadá vás někdo konkrétní?"
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
S3cR3
Začnu křičet písklavým hlasem "POMOOOOOC NĚJACÍ DVA GAUNEŘI TU TÝRAJÍ NEBOHÉHO ELFA !!! POMOOZTE MU PROSÍÍÍM"
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
scorpioncz
Sešlu blesk na toho útočníka co sekl po Arteriovi a půjdu k němu, už ale jen chůzí, abych si trošku odpočinul od běhu. Kdyby ještě někdo chtěl napadnout zezadu tak mu taky dám dáreček v podobě blesku, jinak půjdu k Arteriovi a pokusím se mu říct, až nebude nějak moc válčit, že ho potřebujeme rozkazy, ale nejlepší by bylo kdyby se vydal vůbec sám nahoru a že se začínají hýbat záložní vojska.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8237 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5713 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4862 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12737 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7516 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6640 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6371 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7563 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist