@Diego: Tak pokud se to tu někomu líbilo, tak se neuražte, ale toto byla taková chujovina, že jsem to nevydržel dokoukat. Vezměme si podprůměrnou evropskou produkci, podprůměrnou hollywoodskou produkci, zkombinujme je a ještě trochu uberme. Máme Bratrstvo vlků. Ano, tak moc na píču ten film je a jinak nebo nedejtebohové slušněji to skutečně vyjádřit nemůžu. Největší zabiják je Indián ve středověké Francii, který ovládá východoasijská bojová umění. Vrchol demence, to už se ani nedá brát s humorem... počkat...
Mimochodem, zde přikládám v případě zájmu můj koment na ČSFD:
Efektní zpomalovačky, pár známých tváří, akční klipovitý střih, záhadný Indián zvládající bojová umění, chvílemi nápaditá hudba, romantika na pozadí, velký zvrat, cesta za pomstou a k tomu všemu byla druhá polovina vlastně taková top secret mise. Tak proč dvě hvězdičky? Protože efektní zpomalovačky přestávají být efektní, když se rvou všude, kde je to jenom trochu možné (nebo ani to ne). A taky proto, že známé tváře mají minimální prostor a Monica Belluci hraje nefalšovanou prostitutku - je tu jen a pouze na sex. Akční klipovitý střih tak nějak nefunguje. Záhadný indián je tak záhadný, že i přesto, že je vlastně jedinou cool postavou, vůbec do filmu nepasuje (že by proto, že film není cool? ). Romantika na pozadí je jako z béčkového dílka od Rosamundy Pilcher - o ničem. A velká cesta za pomstou... no, upřímně jsem při tom žádný velký zármutek ani soucit se mstitelem necítil. O jakémkoli fandění hlavním postavám nebo snad o ztotožnění se s jednou z nich se vůbec nedá mluvit. Film je napěchovaný moderními prostředky Hollywoodu, jenže ty "drží" pohromadě špatný, velmi špatný příběh. A ta slavná bestie, ta je udělaná tak, že si člověk připadá jak při sledovaní nepovedeného renderovaného videa k postarší PC hře. ***35%***
Upravil/a nagasadowcz dne 14.01.2013 21:06
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Ano, jiné, než vyčerpávající odpovědi bohůmžel pro fórum já neumím Vidíte, to jsem jednou zkoušel napsat něco v krátkosti, ale bylo mi z toho tak špatně, že jsem to vzdal
@hRDLA: Vidíš, to jsem se tě chtěl zeptat - jak se řidič z řidičské rodiny dostal ke šlechtickým předkům s velkým jměním? Jako ne že bych si stěžoval! Ale zajímá mě to
Dobré ráno. Venku je krásných -4, všude sníh a trocha mlhy. Vítr ani moc nefouká a já se straaašně těším ven, protože je tak fajn vstávat tak brzo
Upravil/a nagasadowcz dne 15.01.2013 07:50
A já jdu do školy až na zkoušku co mám až ve 12:30
Prozatím pařím ME1
Upravil/a BadWolf dne 15.01.2013 09:28
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
A já jdu do školy až na zkoušku co mám až ve 12:30
Prozatím pařím ME1
já projel ME1 3x po sobě a teď jsem konečně začal s ME2 .... teda zatím spíš zkoumám co a jak a zvykám si na to
včera sem si zvykal do půlnoci a ráno se mě nechtělo vstávat do práce
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Možná víte, že jsem se včera zmiňoval že budu dnes poprvé vařit puding. Rozhodl jsem se to natočit, protože jsem si řekl, že to bude sranda. Pokusím se to video nahrát na YT, tak Vám kdyžtak později nahodím odkaz na shlédnutí .
Mahoney napsal:
Možná víte, že jsem se včera zmiňoval že budu dnes poprvé vařit puding. Rozhodl jsem se to natočit, protože jsem si řekl, že to bude sranda. Pokusím se to video nahrát na YT, tak Vám kdyžtak později nahodím odkaz na shlédnutí .
no hlavně ho nepřpal .. to je pak humáč
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.