Jak jsem předtím souhlasil se stanoviskem hRDLovým, nyní musím vyjádřit podporu Mikeovi. Teda až na tu zprasenou stylistickou stránku - sakra, bro, to je JEDINÝ SOUVISLÝ ODSTAVEC!!
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
hRDLA napsal:
Ale urážel jen to nedělal okatě. Ty jsi mě mohl upozornit soukromou zprávou čím bys to spíše podtrhl a né mi editovat MŮJ příspěvek což vůbec nebylo nutné vzhledem k tomu že jsi tam tu vulgaritu nechal a jen jsi tam hodil odkaz na tu samou stránku kde se můj příspěvek nacházel.
Chlape, četl jsi, co jsem napsal výše? Je tam vysvětleno, proč.
nagasadowcz napsal:
Jak jsem předtím souhlasil se stanoviskem hRDLovým, nyní musím vyjádřit podporu Mikeovi. Teda až na tu zprasenou stylistickou stránku - sakra, bro, to je JEDINÝ SOUVISLÝ ODSTAVEC!!
Bro, thanks a lot, nicméně, stylistika jde bokem, když rychle píšu to, co chci napsat, abych nezapomněl na podstatné... a pak už se i to nechtělo opravovat ani upravovat... koukám, že je to jedno jediné souvětí, tyjo ...
Udělal! Upozornil jsem, že v případě, že se toto bude opakovat, bude následovat sankce! A upozornil jsem tě tak, že jsem do tvého příspěvku vložil odkaz (= což splnilo účel, všiml jsi si toho), a proto myslím, že má metoda nese ovoce, tedy, je efektivní.
Tedy, nechme blbých dětinských hádek, opusťme toto téma, ty se koukej s EldeRem udobřit, a tím to máte/me z krku.
Tak teď já Robota přestavim na odšťavňovač a hodim do něj jablko následně vyjmu ze zásuvky či vyjmu baterky (to je jedno prostě vypnu)
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Diego napsal:
Na to nemáš dost energie! Tolik energie má jen králíček Duracell!! Gyroskop... hpfff!
To si jenom myslíš, mám na všech čepech dynama a soukromej reaktor na studenou fúzi, takže mám víc energie jak ČEZ Králíček Duracel je jenom růžovej 4% hlodavec ...... Ještěrko ... mimochodem, každý správný ještěrce upadne vocas, když je v nebezpečí, tak si dej pozor
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.