Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
scorpioncz
"Když budou sesílat ty koule tak se nebudou bránit ... mohl bych je stihnout poslat pod kytičky dřív než by to odrazili ..." nebudu čekat na odpověď a vykouknu s kulovým bleskem, který vrhnu na někoho koho uvidím sesílat tu kouli.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Lord Rade
,,Do háje! Mohla by tu být, alespoň nějaká mapa..." Strčím si ty věci do kapsy a vypravím se zas za hraběnkou.

Až ji najdu, tak ji pozdravím a požádám ji o soukromí, abych ji mohl vše říct. Že se stala nehoda a můj zástupce zemřel. ,,Je to nešťastná událost, nechci o téhle části moc mluvit... Každopádně bych mu chtěl vystrojit řádný pohřeb." Pak se ji zeptám: ,,Nevíš náhodou ještě něco o tom mágovi, kterého jsi mi doporučila? A neměl náhodou nějakou ženu či přítelkyni? Tohle jsem u něj totiž našel..." ukážu jí ty věci. ,,Promiň, jestli jsem moc hr, ale už kvůli Deriusovi..."

http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
matthew074
S úctou se ukloním před otcem a Lordem Gerrickem a přitom je pozdravím. "Výborně. Očekával jsem tu větší odpor každopádně děkuji za pomoc Lorde bez vaší přítomnosti by toto hledání bylo vskutku obtížné." Lehce se usměji a spokojeně budu dál sledovat průběh bitvy.
 
Matthew
Tondulin
Jeho úder vykryju štítem a seknu mu po nohách.
 
hRDLA
,,Já to zvládnu," pronesu a začnu se rozhlížet, jestli u nějaké mrtvoly nevidím štít.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Breza77
Chytnu se Smougovi ruky a vstanu "Jo, dohoda je že jim to tady pomůžem vyhrát a pak padáme zpátky domu, Darien tu má pár nepříjemnejch známejch" řeknu Smougovi zatimco se rozhlížim po Thalmorech v okolí
“Be who you are, do what you wanna do,
don’t listen to what other people say,
as long as you’re not hurting anyone,
who the f*ck really cares?"
 
Mopidu
Půjdu zatím mlátit lidi kolem velitelky, vidím to tak, že je praštím selyrou a zatímco ji budou blokovat tak je sejmu Hidden bladem
Upravil/a Mopidu dne 20.02.2014 19:35
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
S3cR3
Budu pozorovat co se děje před vstupem do Univerzity
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
LordeS
"Neboj, potkal jsem v životě už všelijaké lidi. Dokonce jsem jednou hodil žebrákovi k nohám Septim....ale on to byl jeden z vrchních mágů Imperial City. Málem mě to stálo práci..." Vejdeme do dveří.
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
Aurelius
Breza77 a Tondulín
"Jak myslíš, Diego se netvářil moc nadšeně, když jsme chtěli utíkat." odpověděl Smough, když ti pomohl vstát. Několik altmerů opět prorazilo štítovou hradbu, moc dlouho nevydrží. I když už Scipiův oddíl provedl útok do zad Thalmoru tak vás tu stále Thalmor tlačí.

Aedan mezitím odkryl útok štítem a sekl válečníkovi po nohách. Válečník se skácel k zemi, následně to Aedan dorazil seknutím meče. Zharia se mezitím přesunula, "Musíme vydržet!" křikla, "Posili už jsou na cestě!".

hRDLA a ScorpionCZ a Whirt a BW a Mopidu
@Zarath, Ra´Jaza: Zarath se začal rozhlížet, hledal štít. U těla jednoho mrtvého legionáře našel štít. Ihned si jej vzal. Arterius mezitím srazil k zemi ohnivým kouzlem několik válečníků, kouzlo je pouze ochromilo stále můžou bojovat. Ra´Jaza se rozeběhla proti válečníkům bránící velitelku. Štítem vrazila do jednoho z válečníků a následně sekla mečem. Úder meče však sjel po jeho štítu.

@Scorpias, Tilmo, Vlk:
Vykoukl jsi, v ruce jsi měl připravený kulový blesk. Seslal jsi ho, ale na mága kouzlo nedosáhlo. Jsou příliš daleko a navíc na ně ani pořádně nevidíte. "Neplýtvej svoji sílu.. musíme něco vymyslet." zvolala Rikke, "Tandile?! Máte plán?" křikla na Tandila, který se v rychlosti dostal k vám. "Ne.. nejspíš teda, nevím co plánují." odvětil. "Zatraceně! Měli bychom najít nějakýho Generála." řekla Rikke, "Ale kde jsou.." zeptal se jeden z legionářů. "Máme tři, ne? Musíme alespoň jednoho někde najít." odpověděla mu Rikke.

Zarath má k dispozici kolem 52 legionářů, 1 Kvestor (Karamon - Škorpionův otec) , 1 Legátka (Rikke), 1 Mág (Tandil)
26 legionářů v těžká zbroji, meč a štít. (-4)
13 legionářů v lehké zbroji, meč a luk. (-2)
16 legionářů ve střední zbroji, meč, kopí / luk. (-4)


Lord Rade
Vše sis schoval a vyrazil k Hraběnce, opět seděla v sálu. Rádce cosi mrmlal, když jsi jí požádal o soukromí. Ale Hraběnka jej ignorovala. Zamířili jste do vedlejší místnosti, kde jste před tím jedli. Vše jsi jí sdělil. "To mě mrzí.. Derius měl celí život před sebou." povzdychla si Hraběnka, když jsi se zeptal na mága a ukázal jí co jsi našel chvilku přemýšlela a nakonec povídá "Myslím.. myslím, že měl sestru. Možná i přítelkyni, ale netuším. Určitě je tu někdo kdo by o něm něco mohl vědět. Musel tu mít nějaké přátele."

LordeS
Vešli jste, domek byl malí. Nejspíš přizpůsoben pro tyto kšefty. Zasedli jste ke stolku, nord se zaculil a povídá "Takže zboží máte, výborně." následně se podíval na Alexii, "Možná i na její ceně bychom se mohli domluvit.", Alexia na něj hodila vražedný pohled, "Byl.. to pouze.. vtip." vydal ze sebe nord a opět se usmál. "Takže kolik chcete?"

Matthew
Poklonil jsi se, "Legie se stáhli do Cyrodiilu, tady jich je jen hrstka." řekl Lord Gerrick, "Předkové a ty druzí.. nevzpomenu si jak si říkají. Se prý nějak spojili. Vede je Zethir. Ale i tak nepředstavují, žádnou velkou hrozbu." dodal Lord Gerrick sebevědomě. "Synu, náš plán je jednoduchý. Provede útok jak beranidlem tak věží, rozdělíme se však na dvě části. Já povedu útok věží a Lord Gerrick povede hlavní útok s beranidlem." začal otec.

Mezitím sleduješ bitvu, bitva se vyvíjí ve váš prospěch. Město je z části zdevastované, ale hradby stále stojí. Obléhací věž už se připravuje, stejně tak i hlavní úder na bránu.

S3Cr3
Dostal jsi se blíž, aby jsi zjistil co se děje. "Novicové.. už jsem vám jednou oznámil, že Univerzita je v současné době v uzavřena, kvůli jistě.. ehm.. záležitosti. Nebojte, vše se brzo vyřeší." začal dumner, přitom se však po usmíval. "Výuka bude rázně omezena a studenti jež byly do incidentu zapleteni budou náležitě potrestáni!" dodal rázně dumner.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Lord Rade
,,Hm..." zamručím nešťastně. ,,Mimochodem... cvičitel stráží se sháněl po nějakém lepším vybavení. Nic jsem mu neslíbil, protože ani nevím jak je na tom město s pokladnou." Až odpoví, tak se ji zeptám: ,,No, já už své starosti sdělil, ale jak se máš ty?"
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
matthew074
"Stáhli se?" zamyšleně se podívám na mapu a poté od ní zvednu hlavu a kouknu se opět na město. "Zvlaštní jen ,aby se to nezvrátilo v náš neprospěch mohla by to být past nějaký špinavý plán Císařských. Každopádně rád bych poskytl podporu vašim oddílům Lorde. Při útoku na bránu bude jistě hlavní odpor takže by má kouzla hodit víc než na hradbách kde není moc místa pro mé síly mohl bych zranit naše vojáky v té tlačenici." Přidám se tedy k oddílům Lorda budu poskytovat palebnou podporu při dobývání brány.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
Breza77
"Já vim že nemáte rádi utíkání, utíkáme celej život, ale jestli zjistěj že Diego je jakkoliv napojenej na Dariena, netušim co mu udělaj, co z něj dostanou, a co by se pak stalo s naší osadou, ale teď by jsme se měli soustředit na Thalmor" přiběhnu k průrvě v štítový hradbě a odrážim Thalmory
“Be who you are, do what you wanna do,
don’t listen to what other people say,
as long as you’re not hurting anyone,
who the f*ck really cares?"
 
LordeS
Zkusím si vzpomenout, kolik máme mečů ve voze. " No viděl bych to tak 35 Septimů za kus. Jsou nové, nepoužité. Měli je dostat starší legionáři, kvůli přehlídce zbraní. Takže kvalita je na místě." Máme na prodej i jiné zbraně?
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
hRDLA
Zaútočím ze strany na onoho legionáře a poté přejdu do obraného postavení. Podívám se kolik jich brání velitelku.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
S3cR3
"Hmm zajímavý" pomyslím si, a půjdu se někam projít.
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
BadWolf
Odfrknu si.
"Chrr. Stejně tu jsem na hovno, to klidně můžu jít hledat nějakýho generála. Nějaký nápady jakym směrem bych měl jít?"

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
"Dobře ... počkám ... jinak nejbližší generál bude asi v bitvě ne? vůbec ... kde je Scipio?" rozhlédnu se.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Mopidu
zkusím ho kopnout a praštit znova
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Aurelius
Breza77 a Tondulín
Smough zvolá "Diego by si určitě nějak poradil.", Thorus se rozeběhl k průrvě ve štítové hradbě a následně se pokusí zastavit postup válečníků. Jednoho několika rychlými údery odzbrojí a následně sekne. Další však Thoruse napadne a udeří štítem. Zharia bojuje opodál, snaží se ti probojovat na pomoc. Smough je kousek od tebe, zrovna dorazil jednoho válečníka.

hRDLA a ScorpionCZ a Whirt a BW a Mopidu
@Zarath, Ra´Jaza: Zarath si prohlédl rozestavení válečníků bránící velitelku. Jsou čtyři, tři z nich mají štíty, čtvrtý má nějaký větší palcát. Zarath zaútočil na válečníka, zaútočil z boku. Probodl jej a přešel do obrané pozice. "Ten Generál! Zabijte ho!" křikla Velitelka a ukázala na Arteria, který se snažil probojovat blíž. Ohnivými kouzli popálil několik dalších válečníků a pak se rozeběhl směrem k velitelce. Ra´Jaza mezitím válečníka se štítem nakopla a následně udeřila mečem po hlavě. Válečník se s rozseknutou hlavou skácel k zemi.

@Scorpias, Tilmo, Vlk:
"Scipio bude úplně na druhé straně! Musíme najít Arteria.. nebo Deciama." zvolala Rikke, "Chodby už explodovali, takže Arterius by měl být někde poblíž. Deciam bude držet obranu, takže k němu se budeme muset probít." dodala. "Stále je tu problém se záložním vojskem.. dali se do pohybu." řekl Tandil.

Zarath má k dispozici kolem 52 legionářů, 1 Kvestor (Karamon - Škorpionův otec) , 1 Legátka (Rikke), 1 Mág (Tandil)
26 legionářů v těžká zbroji, meč a štít. (-4)
13 legionářů v lehké zbroji, meč a luk. (-2)
16 legionářů ve střední zbroji, meč, kopí / luk. (-4)


Lord Rade
"S pokladnou? V současné době jsme na tom docela dobře. Díky obchodu. Nějakou menší částku si můžeme dovolit dát do vybavení." řekla po krátkém promýšlení hraběnka, "Rádce má na starost pokladu, kolik bys tak potřeboval?" zeptala se po chvilce.

"Jinak mám se celkem dobře.. akorát škoda všech mrtvých, který padli při obraně." odpověděla poté co jsi se zeptal jak se má.

LordeS
Máte na prodej jak zbraně (meče) tak nějaké těžší zbroje a nějaké štíty. Přesný počet zbraní nevíš. "Výtečně.. na tuhle cenu si plácneme." řekl nord, vytáhl z kapsy měšec a položil jej na stůl. "Tři tisíce Septimů je uvnitř." řekl následně. Alexia se podívala na tebe "Půjdu spočítat zbraně." a následně odešla. Když odešla povídá nord "Ovšem.. ta nabídka ohledně vaší krásné společnice by šla stále zorganizovat.."

Matthew
"Výborně a mě bude zase ctí mít po dobu syna Lorda Ravena." prohlásil hrdě Lord Gerrick, otec se na tebe podíval a povídá "Sejdeme se za hradbou." následně jste si potřásli rukou a popřáli štěstí. Vyrazil jsi s Lordem Gerrickem k jeho armádě, už z dálky jsi viděl značně zničenou přední hradbu. Beranidlo už bylo připraveno a válečníci také. Lord Gerrick si nasadil přilbu a povídá směrem k tobě "Obranu by měl vést jistý Kvestor Septus, tvůj otec ho chce živého. Nejspíš se domnívá, že zná přesnou polohu vašeho artefaktu. Tak.. taktika je jednoduchá. Naším cílem je probít se za každou cenu dovnitř! Lord Raven se postará o pravou hradbu. Checheche! Nemohou nám vzdorovat! VPŘÉD!!"

Stojíte nedaleko beranidla válečníci se již připravují na útok, přední hradba je značně poničená. Ale obránci se nehodlají vzdát. Na hradbě jsou převážně lukostřelci, jsi na dobrém místě tudíž můžeš začít čarovat.

S3Cr3
Zamířil jsi se projít kolem Univerzity, procházíš se. Když narazíš na skupinu noviců, kteří pobouřeně postávají u stěnu Univerzity. "Hlavně neudělejte žádnou kravinu!" varovala je jedna z profesorek, byla to mladá bretonka s hnědými vlasy. "Nebojte.. a co se vlastně stalo?" odpověděla jí jedna novicka. "Nic vážného, jen prostě došlo k nějakému incidentu, který je potřeba vyřešit. Nebojte, všechno bude v pořádku." odpověděla jí bretonka.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8237 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5713 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4862 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12737 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7516 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6640 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6371 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7563 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist