@BW: Co? To už je to venku? Šmarjá, tady se furt něco děje No, každopádně - chce to klid. V nejhorším to nedáš, ale o nic nejde. Ze ZŠ tě nevyhodí!
@Mahoney: Tak jen co já se uzdravím, další člen fóra onemocní a rovnou Mahoney. Náhoda? Nebo se snad na fóru šíří zákeřná nemoc napadající známé "mnohopříspěvkáře"? Hmm, že bych měl zas námět na hororovou povídku?
Kdysi byli elitou ověnčenou mapami, mincemi, srdci a dračími knězi. Dnes jsou z nich usoplené tuberácké trosky. Kam až to dojde? A zůstane jen u jedné webové stránky? Kdo zákeřný virus šíří a proč? Jediný, kdo má šanci zodpovědět tyto otázky, je poslední člen fóra, který se stále drží - Whirtos Zarputilý. Ale i jemu už pomalu docházejí síly. A i kdyby dovedl najít viníka a potrestat ho, lze vůbec ještě zachránit 4FAN?
Upravil/a nagasadowcz dne 14.01.2013 12:46
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
@BW: Congrats! BW style... Taky dnes slavím úspěch: dal mi zápočet, který jsem myslel, že jsem nezvládl. Byl jsem sice jen 5% nad hranicí úspěšnosti, ale i to se počítá
@EldeR, Whirt: Kolegové, vysvětlete mi, co je to ten Vampire Reverse? Bojí se tmy a zvrací krev nebo co?
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
@BW: Congrats! BW style... Taky dnes slavím úspěch: dal mi zápočet, který jsem myslel, že jsem nezvládl. Byl jsem sice jen 5% nad hranicí úspěšnosti, ale i to se počítá
@EldeR, Whirt: Kolegové, vysvětlete mi, co je to ten Vampire Reverse? Bojí se tmy a zvrací krev nebo co?
no v podstatě jde o to, že nakažená osoba nemá moc ráda slunce, vyhledává většinou stinná nebo temnější místa a krev jí pijou spíš ostatní. Whirt mě nákazu diagnostikoval nějak kolem vánoc na chatu
Upravil/a EldeR dne 14.01.2013 16:34
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.