Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Aurelius
Mopidu
Rozeběhla jsi se proti válečníkovi, použila jsi dýku ukrytou v nátepníku. Zabodla jsi mu ji přímo do krku, do místa které neměl chráněné (přilbu ztratil při pádu). Arterius mezitím vytasil meč "Musíme se nějak dostat nahoru. Vyskočíš tam nebo ti mám pomoct?" zeptal se. Vylézt nahoru by ti nemělo dělat problém.

Breza77 a Tondulín
"Teleportace je jediné možná řešení a nebo jít pěšky." křikne Darien na Thoruse. Odrazí jednoho z válečníků a následně se dá na společně s ostatníma začne stahovat. Thorus se chtěl vydat hledat ostatní zastavila ho však legátka Zharia, "Kam si myslíte, že jdete? Vždyť vás tu potřebuje." zvolala.

Aedan mezitím vzal do ruky luk a začal odstřelovat válečníky, Atius se pokusil zastavit každého kdo se k němu a Amragorovi pokusil přiblížit.

hRDLA a ScorpionCZ
Rikke na souhlas kývla a následně se připravila. Společně se svojí skupinou jsi se rozeběhl mezi dvě propadliny. "S formujte se! DĚLEJTE! Nesmíme si dovolit, ŽÁDNOU slabinu!" ozval se ženský hlas, v dálce jsi spatřil Válečnici ve zlaté zbroji. Podle honosné zbroje jsi usoudil, že se jedná o velitelku. Thalmor se ihned začal seskupovat. Z části se vám podařilo jejich spojení zastavit. Kvestor Karamon se drží poblíž tebe. Několika válečníkům se podařilo proniknout až k vám.

Škorpias vrhl několik ohnivých koulí, dopadli mezi řady Thalmorských válečníků. "Hlavně dávej pozor, ať nezabiješ naše." upozornila ho Rikke a dala rozkaz k palbě.

Zarath má k dispozici kolem 52 legionářů, 1 Kvestor (Karamon - Škorpionův otec) , 1 Legátka (Rikke), 1 Mág (Tandil)
26 legionářů v těžká zbroji, meč a štít.
13 legionářů v lehké zbroji, meč a luk.
16 legionářů ve střední zbroji, meč, kopí / luk.


Lord Rade
Truhla kupodivu není vůbec těžká. Bez menší námahy ji uneseš, když jsi sešel ze schodů spatřil jsi Deriuse. "Zkontrolováno, nic zajímavého jsem nenašel.". Když jsi se zeptal na zámečníka odpověděl "Ano, kousek odtud jeden bydlí. Zavedu vás tam." a následně naznačil, že truhlu klidně ponese.

Whirt a BW
"Výborně.. takže se asi nějak chytneme toho medailonu." řekla nejistě Serana. Chytla se medailonu, "Ano, chytněte se medailonu." uklidnila jí Xaria. Přitom neustále nevraživě zírala na Vlka, který se vrátil do kabinetu. (Pro teleportaci se chytněte medailonu)

LordeS
"Samozřejmě, že by byla. Jenže jsme cech zlodějů, né vrazi." odpověděla Alexia, "I když někteří to stéle nerespektují." koukla na khajiita, ten jí však ignoroval a věnoval se řízení vozu.

S3cR3
Chytl jsi malé dítě a dal se na útěk. Dav lidí se za tebou ihned rozeběhl. Dítě řvalo, dva legionáři, kteří postávali poblíž se za tebou též rozeběhli. Dítě tě náhle kouslo do ruky.

SH
"Díky.. půjdeme najít naše místa, ne?" zeptala se Rangela a rozhlédla se. Místního šlechtice, kterému máš zahrát jsi spatřil u krbu. Bavil se ještě s nějakými dalšími bohatšími místními.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 09.02.2014 12:33


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
"Pokusím se je netrefit." vrhnu ještě pár ohnivých koulí a pak začnu házet blesky ... jsou přesnější, budu mířit na ty co budou vypadat nejvíc ozbrojeně.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
LordeS
"Tak, někdy musíš zabít. V sebeobraně rozhodně. I vy jste zastřelili toho vojáka co jel s námi.....a já zabil toho, co jel se mnou na voze. Kam vůbec jedeme?"
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
Mopidu
"To zvládnu, ale nemám zbroj ani zbraň" podívám se na mrtvolu "jdi napřed, já si vezmu pár plátů z tohohle"
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Lord Rade
,,Jak si přeješ." Podám mu truhlu a pokynu hlavou. ,,Tak nás tam zaveď."
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Breza77
"Du se ujistit že moji přátelé sou na živu a slibuju že cestou pobiju tolik Thalmorů co můžu, ale většina mojí party už tu není potřeba jelikož jsem jen vyvolávaly chaos a to že se propadla země vyvolalo víc chaosu než si můžete přát"
“Be who you are, do what you wanna do,
don’t listen to what other people say,
as long as you’re not hurting anyone,
who the f*ck really cares?"
 
hRDLA
,,Držte formaci!" křiknu a nastavím před sebe štít a připravím se na útok.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Whirt
"Dobře, děkujeme." podívám se na Xarii a chytnu se medailonku.
 
Aurelius
Mopidu
"Jeho zbroj si raději neber, nahoře to bude nepřehledný." povídá Arterius, následně se vyškrábal nahoru. Ihned se proti němu rozeběhl nějaký válečník. Arterius napřáhl meč a mávnutím ho sekl. Z ruky mu vylétl plamen a ošklivě válečníka popálil. Prohlédla sis jednoho z mrtvých válečníků (byly mezi nimi i ženy). Nějaké kusy zbroje jsou téměř nepoškozené. Povalují se zdě meče, palcát a štít.

Breza77 a Tondulín
"Přeci nás v tom nemůžete nechat! Stále jich je dostatek, tahle část je na tom špatně! Navíc svým ústupem snížíte naší morálku." zvolala Zharia, nějaký válečník ji mezitím udeřil štítem. Byla nepozorná, následně už se však bránila. Mečem ho sekla do obličeje a dalším úderem mu probodla hruď.

Amragor zasáhl jednoho z válečníků do hlavy, Atius odrazil útok. Ale válečníci byly v přesile, jeden do něj drcl. Atius ztratil rovnováhu a další jej udeřil štítem. "Aedane! Musíme mu pomoc!" křikl Amragor, schoval luk a vytasil své dýky.

hRDLA a ScorpionCZ a Whirt a BW
@Zarath:Vydal jsi rozkaz, legionáři ihned utvořili formaci. Několik válečníků zahájilo zběsilí útok, mágové se zaútočit ještě neodvážili. Dal jsi před sebe štít, válečník rozeběhnutý proti tobě. Do něj zběsile udeřil palcátem, následně jsi toho využil a sekl jej. "Tlačte je! Nejsou zase tak silní! Za THALMOR!" řvala velitelka Thalmoru. "Lukostřelci! Utvořte formaci!!" křikla dále. Spatřil jsi skupinu lukostřelců, kteří se začali shromažďovat na druhé střeně propadliny.

"Měli bychom jí sejmout. Alespoň ztratí velení." zvolal Kvestor Karamon, který právě odrazil útok. Spatřili jste několik ohnivých koulí, které dopadli těsně vedle vaší formace. Zasáhli válečníky Thalmoru a jedna dopadla poblíž velitelky. "Mágové! Připravte se!" křikla.

@Scorpias: Vrhl jsi pár ohnivých koulí, na seslání blesků jsi však příliš daleko. "Vydržte." zvolala Rikke, ohlédla se. "Vypadá to, že se jejich záložní armáda dala do pohybu.. to není dobré." řekla znepokojeně. "Naarifin se v boji, ještě neobjevil." poznamenal Tandil, náhle se mu rozzářil amulet. "Co to má znamenat?!" řekl znepokojeně a začal se rozhlížet.

@Tilmo, Vlk: Dotkli jste se medailonu, náhle vám vše zmizelo před očima. Když jste je opět otevřeli, spatřili jste bitvu. Jste kdesi u nějaké skupiny lukostřelců. Vlk podle hlasu poznal Legátku Rikke, také jste zpozorovali Scipiase.

Zarath má k dispozici kolem 52 legionářů, 1 Kvestor (Karamon - Škorpionův otec) , 1 Legátka (Rikke), 1 Mág (Tandil)
26 legionářů v těžká zbroji, meč a štít. (-2)
13 legionářů v lehké zbroji, meč a luk.
16 legionářů ve střední zbroji, meč, kopí / luk. (-3)


Lord Rade
Předal jsi truhlu zástupci, následně vykročili ven z domu. Už jsi chtěl zavřít dveře, když se náhle ozvala rána. V truhle cosi explodovalo, nejspíš se jednalo o nějakou past. Nebo magický zámek, Derius se skácel k zemi bez hlavy a jeho tělo bylo roztrhané téměř na kusy. Tebe nahodila jen krev, naštěstí se ti nic nestalo. Truhla je skoro neporušená, chybí jen zámek.

LordeS
"Na místo setkání, je to poblíž jedno hostince." odpověděl khajiit, "Sebeobrana je důležitá, ale mě tu někdo ohledně tohohle neposlouchá." zamumlal khajiit.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 11.02.2014 19:13


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
Zkusím sejmout mágy dokud jsou ještě nepřipravení odrážet kouzla, na to sejmutí použiji kulové blesky ....
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Lord Rade
,,Ku*va!" křiknu a odskočím. (I když trochu opožděně.) Zírám na něho s vyvalenýma očima a nemám slov.
,,Stráže!" křiknu. A když přiběhnou, tak jim řeknu: ,,Neptejte se. Prostě se postarejte ať tohle vidí co nejméně lidí, nejlépe nikdo. Sice nevím jak, ale udělejte to." Potom přistoupím ke truhlici. ,,Tak kvůli tomuhle zemřel... Doufám, že to bude stát za to." Ostražitě ji otevřu, ale vím, že to po druhé stejně neexploduje.

http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Whirt
Ohlédnu se kde jsou ostatní a jak to vypadá kolem mě.
"Serano, Vlku držte se mě!" vykřiknu. "Kdyby se ti něco stalo, Scorpias by mi to nikdy neodpustil, dneska už bylo dost umírání lidí, na kterých mi záleží."
Postavím se do obranné pozice.

Upravil/a Whirt dne 09.02.2014 17:44
 
S3cR3
Hodím dítě na ty legionáře abych je zdržel, a budu pokračovat v útěku.
Upravil/a S3cR3 dne 09.02.2014 18:06
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
Breza77
"Dobře zůstaneme tady, ale jestli se někomu z mý party něco stane, a tím nemyslím ze strany Thalmoru sama se mi budete zodpovídat!" křiknu Zharie zatimco sejmu nejbližšího Thalmora
“Be who you are, do what you wanna do,
don’t listen to what other people say,
as long as you’re not hurting anyone,
who the f*ck really cares?"
 
Mopidu
"z tohohle by se dalo něco poskládat, ale budu si muset zvyknout na meč a štít" zasměju se a začnu z nich ty co nejmíň poškozený kusy sundávat "prosím, teď mě chvilku kryj"
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
LordeS
"To je věcí názoru, pokud mne někdo napadne, budu se bránit. I kdybych ho měl zabít.... Jak to bude daleko? Že bych si dal zatím šlofíka.."
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
hRDLA
Na druhý? Jakože na nás budou střílet nebo nám vpadnou do zad?

,,Držte formaci! Štíty vytvořte zeď, budeme tlačit!" sám si stoupnu směrem k propadlině a připravím si štít. Budu jen doufat, že se Rikke a Škorpias postarají o ty lučištníky.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Aurelius
Mopidu
"Budu tě krýt, ale i tak to není dobrý nápad." odpoví ti Arterius, mezitím co tě chrání jsi sundala z altmerů nepoškozené části zbroje. A začala si je oblékat na sebe, jdou o dost těžší než tvoje předchozí zbroj. "Koukám, že Scipiovi legie už se dali na pochod, někdo musel dát signál místo mě." zvolal podrážděně Arterius.

Breza77 a Tondulín
"Samozřejmě!" křikla rozčileně Zharia a rukou se chytla za krvácející čelo (zranění, které měla ještě než k vám přiběhla). Mezitím jsi srazil nejbližšího válečníka úderem meče k zemi, vážně jsi mu poranil bok a dalším úderem jsi jej dorazil. "Měli bychom se seskupit!" zvolal Amragor. "Seskupte se!" křikla Zharia a legionáři pomalu začali utvářet formaci.

hRDLA a ScorpionCZ a Whirt a BW
@Zarath: Několik legionářů se štíty ihned začalo stavět zeď. Některým se to povedlo, některým bohužel ne. Začali jste tlačit směrem k propadlině. "Mágové, zničte tu zeď!" křikla velitelka a jeden z mágů, který vyběhl z davu bojujících altmerů. Proti vám vrhl ohnivou kouli. Koule se roztříštila o štíty, mírně popálila legionáře, ale nic vážného. "Zatraceně.. mám obavy co chystají.." postěžoval si Karamon a štítem srazil do propadliště jednoho z válečníků Thalmoru.

@Scorpias, Tilmo, Vlk: "Palte na lukostřelce! Musíme se jich zbavit!" křikla Rikke, lukostřelci napnuli luk a vystřelili. Nebylo na dálku vidět kolik nepřátel padlo jistě však je.. že někdo určitě.

Scipias použije na sejmutí nepřátelských mágů kulové blesky. Několik jich smrtelný blesk zasáhne, jiní jej odrazí.

Tilmo se ohlédl, Serana byla nedaleko od tebe. Vlk také. "Copak jste se zbláznili?!" obořil se proti vám Tandil, který si vás teprve teď všiml. V ruce si mnul medailon. "O-omlouvám se.. ale chtěli jsme pomoc." vydá ze sebe Serana. "Co s vámi nadělám.. už tu jste, Tilmo dávej na ní pozor. Pokud se jí něco stane.. tak mě Arterius přetrhne jak hada." poznanemal zděšeně Tandil. Náhle kus od vás dopadla ohnivá koule a zády k vám se ozval dusot koní.

Zarath má k dispozici kolem 52 legionářů, 1 Kvestor (Karamon - Škorpionův otec) , 1 Legátka (Rikke), 1 Mág (Tandil)
26 legionářů v těžká zbroji, meč a štít. (-3)
13 legionářů v lehké zbroji, meč a luk.
16 legionářů ve střední zbroji, meč, kopí / luk. (-4)


Lord Rade
Stráže ihned přiběhli, zírali na mrtvé tělo Deriuse, ale nakonec jej odnesli neznámo kam. Když byly pryč a náhodní kolem jdoucí přestali očumovat co se stalo sáhl jsi po truhle a otevřel. Uvnitř truhly jsi však našel něco nečekaného..
Další ale o dost menší truhlu..

LordeS
"Už jen asi deset až dvacet minut cesty.." oznámil Khajiit. "Spíš těch dvacet.." dodal. "Doufejme, že nepotkáme žádnou hlídku Legie." řekla Alexia, když jste vjeli na rozcestí a vydali jste se poměrně dost udržovanou kamennou cestou.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Lord Rade
. Moc se mi na to sahat nechce, ale nemůžu to teď vzdát, říkám si. Sundám si ze zad meč. Ustoupím a pokusím se tu truhlu otevřít na dálku. Když na mě bude někdo čumět, tak řeknu ať si de po svých
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
LordeS
Počkám na další tah.
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8237 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5712 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4862 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12737 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7516 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6640 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6371 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7563 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist