The Others, Dracula (od Coppoly), Kladivo na čarodějnice, Shutter Island, Sinister - ten můžu doporučit! Vynikající film, viděl jsem ho v kině a docela jsem se bál
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Přátelé, potřebuji se zeptat.. mohu se připojit k DB, když už jsem vlkodlak? Protože vlkodlaci přeci nemohou jít spát (alespoň myslím, ne?) a tak bych se nemohl ráno probudit v té opuštěné chatě. Nevíte??
Mahoney napsal:
Přátelé, potřebuji se zeptat.. mohu se připojit k DB, když už jsem vlkodlak? Protože vlkodlaci přeci nemohou jít spát (alespoň myslím, ne?) a tak bych se nemohl ráno probudit v té opuštěné chatě. Nevíte??
Mahoney napsal:
Mahoney napsal:
Spát můžeš, jenom nemáš xp bonus.
Ok, díky . To víte, člověk za půl roku ledacos zapomene, takže jsem tady více méně zase za nováčka .
@Mahoney: Po přečtení tvého poslední postu jsem se začal hrdě bít do prsou a říkat si: já to taky nehrál půl roku a pamatuju si všechno! Pak mi došlo, jak osamocený a v mnoha aspektech prázdný život vedu a přestal jsem.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
@Mahoney: Po přečtení tvého poslední postu jsem se začal hrdě bít do prsou a říkat si: já to taky nehrál půl roku a pamatuju si všechno! Pak mi došlo, jak osamocený a v mnoha aspektech prázdný život vedu a přestal jsem.
Nesnáším být friendzoned
Aspoň že na nějakou dobu zas Kolektoři pocítili MŮJ HNĚV !
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.