Ale no tak ... to je jedno ze 3 důležitých zjištění o opačným pohlaví, co musí většina chlapů objevit
1) Holky sou víc sexi jak kluci
2) První sex
3) Zjištění, že body 1 a 2 příroda zajistila jen kvůli zachování druhu, a že ve skutečnosti sou všecky ženský v podstatě stejný.
No a pak už jenom záleží na tom, jaký si z těch zjištění veme člověk ponaučení a jak s nima naloží
Upravil/a EldeR dne 10.01.2013 09:54
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Jásně, celý dny tu je mrtvo a člověk si odjede do Brna a hned se tu musí řešit něco zajímavýho. Kdo mi řekne, co se dělo, toho nezastřelím až se dostanu do tý armády.
hRDLA napsal:
Jásně, celý dny tu je mrtvo a člověk si odjede do Brna a hned se tu musí řešit něco zajímavýho. Kdo mi řekne, co se dělo, toho nezastřelím až se dostanu do tý armády.
Jen se neboj a pěkně si to všecko přečti
.
No tak, to člověk občas nemůže mít něco osobního?
Stejně to jednou Sanude vyžvaní
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
@EldeR: Tak on Sanued má takovou zlomyslnou (oceňuji! ) tendenci oznámit, že se "něco" děje, ale nesmí nikomu říct co. To se pak není čemu divit, že jsou lidi zvědaví a nasraní
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
@EldeR: Tak on Sanued má takovou zlomyslnou (oceňuji! ) tendenci oznámit, že se "něco" děje, ale nesmí nikomu říct co. To se pak není čemu divit, že jsou lidi zvědaví a nasraní
taky nemám rád takový to "Já něco vím, ale nepovím" ... buďto držet hubu, nebo vyžvanit všecko ... ale nic mezi tím
.
nagasadowcz napsal:
taky nemám rád takový to "Já něco vím, ale nepovím" ... buďto držet hubu, nebo vyžvanit všecko ... ale nic mezi tím
I used to be an arrow, but then I took an adventurer to the face.
Ale no tak ... to je jedno ze 3 důležitých zjištění o opačným pohlaví, co musí většina chlapů objevit
1) Holky sou víc sexi jak kluci
2) První sex
3) Zjištění, že body 1 a 2 příroda zajistila jen kvůli zachování druhu, a že ve skutečnosti sou všecky ženský v podstatě stejný.
No a pak už jenom záleží na tom, jaký si z těch zjištění veme člověk ponaučení a jak s nima naloží
ja som myslel tým objavom, tie prvé dve vety čo napísal
You can kill yourself, or die trying...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.