nagasadowcz napsal:
@Mike: Hlaholení se ti zachtělo? HLAHOJ!
Nóó... vlastně... vlastně jo! HLAHOJ hlaholím na hlaholícího Nagu, jenž HLAHOJ hlaholí a všichni nehlaholící HLAHOJ zahlaholí a v jeden hlaholící HLAHOJ zahlaholí!
Dobře, jsem oficiálně ztracen a mám reputaci v háji, já jsem se do té spolužačky fakt zamiloval
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Heh, kouknul jsem se na archiv anket a jak jsem to procházel, tak jsem si až teď něčeho všiml. Nevím, jak se mi povedlo to až doteď přehlížet, ale zjistil jsem, že Drakova nevěsta obdržela v hlasování o oblíbenou povídku 12 hlasů! Já se tam po ní ani nedíval, jelikož jsem ji už tou dobou prakticky přestal psát. No, chtěl jsem aspoň takhle dodatečně všem takto hlasujícím poděkovat za podporu a sic další díly už nejspíš nebudou, bylo mi potěšením vás potěšit aspoň na chvíli.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Héj,lidi! Asi se mi budete posmívat poznámkami typu: ty jseš ale blesk!
Ale až teď jsem si všiml, že mám (jako mnozí jiní) konečně nějaké to ocenění
Takže, jsem rád, že jsem si o něj nemusel nikomu psát a díky za jeho udělení. Krleš!
@BW: Buď v klidu. Za měsíc si na ni ani nevzpomeneš. Ale možná bys nemusel opakovat chyby svého mentora a namísto toho, abys to vytrvale ignoroval a čekal, až to pomine, bys ji mohl oslovit a o něco se pokusit. A nebo tak ne, je to koneckonců na tobě
@Ligos: Ty jseš ale blesk! Jsem musel Krleš
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Více méně, každopádně ne že bych něčeho litoval, láska je krásná věc. Jen si dej pozor Bad wolfe, holka si tě omotá kolem prstu a ty budeš ochotnej pro ni udělat cokoliv. Já se teď občas popadám za hlavu, jak jsem mohl bejt tak zaslepenej.
Kolik ti je BW, 14 jsi říkal? Pokud ano tak to to máš ještě o stupeň horší. Pokud teda nejsi nagelovanej kapitán školního fotbalového mužstva s řetízkem kolem kotníku a mobilem plným One direction písniček. Takový maj tyhle pipinky nejraději .
Upravil/a Mahoney dne 09.01.2013 21:57
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.