Někdy se přemůžu a přečtu co jste napsali zatímco jsem tu nebyl.
Pak...
lituji svých činů, lituju toho že jsem překonal svoji lenost a...
kecám, pak se vždycky jenom řechtám
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
No neříkám, že jsem se nelekl, ale když jsem pak viděl že po mně chtěj rovnou peníze, viděl Zemana nahoře, přečetl kus toho textu atd... Pak mi logicky došlo, že tohle policie nedělá. Tak jsem zapl nouzový režim a obnovil počítač. Navcí tohle uzamčení platilo jenom na prvního majitele, založil jsem pak druhýho a tam jsem moh dělat co chci. Takže pak není problém najít na YT nějaký video jak se toho zbavit.
Jinak lituju těch, kteří platí aby jim to odstranili
Upravil/a Lord Rade dne 08.08.2013 14:55
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
(dal jsem ho i do tématu, editoval jsem příspěvek)
EDIT: Myslím že jsem skvěle vystihl Jack a Zaeeda
Upravil/a BadWolf dne 08.08.2013 19:38
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
To vysvětluj ochráncům zvířat. Kde a přesně v kolik jaký den,měsíc,rok,desetiletí,století,tisíciletí je půlíš ???
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Hele, hele, hele! BOŽÍ, BOŽSKÝ, no prostě AWESOME jsem tu jenom já
Hohoho, no právě tyhle mě sledují v těch nejčernějších nočních můrách...
Prostě JUDr. PhDr. MUDr. RNDr. Mgr. et Mgr., Bc. Henryk Lahola, Th.D., DrSc., multi dr.h.c.), kardinál český, sedmý markrabě moravský, pravý dědic Zmijozelův, a posledního vládce Velké Moravy, etc. etc. etc.
Drahouškové, již jeden celý rok se tu potuluje ten nejvíc AWESOME medvídek koala. To chce nějakej epic-five, ne?
Tak tedy: AWESOME-koala-SUPERAWESOME-1stAnniversary-FIVE!
Nejlepší je ta high five z toho videa... z tý animace od toho nějakýho animačního studia/školy... jak jsem to objevil a ukázal pár lidím... a pak to sámo asi o 6 měsíců pozdějš objevili ostatní... Myslím že se to jmenovala The Reward ? Jo, asi jo
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.