Whirt napsal:
Díky za uvítání... Jen jsem po tom příjezdu měl takový pocit... říkal jsem si, když jsem nahlédl na fórum: "Dneska už je Módem každý druhý"
Každý druhý ne ..... jen ti, co si o to řekli
Byl nábor, někdo si o tom řekl, tedy, podal přihlášku, a nevím, zda byli všici přijati... já si ji podal, protože mi to navrhl SA.
A jinak, spousta z nich není aktivní, nicméně, dle SA mají tento titul proto, že si ho zasloužili, a z toho důvodu je jim ponechám na dobu neurčitou, pokud by se rozhodli někdy ke své činnosti navrátit,
Hej, lidi, tak zatímco pařím ME tak jsem se rozhodl udělat další epizodku Mass Effect Guys, jo, toho komiksu co jsem ho dělal a pak přestal dělat Možná nějakej zas udělám Have fun!
ME Guys - Někdo tu je úchyl
Asi to pak hodím do správnýho tématu
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BTW, dal som tan easter egg, schválně kdo ho najde ? (ale tentokrát sušenky nedám )
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
Hej, lidi, tak zatímco pařím ME tak jsem se rozhodl udělat další epizodku Mass Effect Guys, jo, toho komiksu co jsem ho dělal a pak přestal dělat Možná nějakej zas udělám Have fun!
Nevim proč, nějak mi naskočila Malá Velká Brotánie s tou znělkou... Táá-tááá-tá, tatatáá táá táá tátá tátá táááá tatá tá táá....
Tvl, já jsem blb (teda... AWESOME blb ) už mi po dnešku hrabe... Jdu spát a ty jdi taky, bro, akorát mě nutíš svejma postama psát tydle kraviny...
Upravil/a Mike dne 08.08.2013 02:42
uff. Oddych jsem si a vyřešil problém. Měl jsem zavirovanej počítač a hlásalo mi to, že jsem obviněn z toho a z toho hnusu a že mám zaplatit 2000, hned jsem poznal, že je to jen zas** vir a našel jsem si návod jak se toho zbavit. (už jen podle toho že v záhlaví údajné policie byl xicht Zemana )
nejvíc jsem se bál jak budu muset vysvětlovat rodičům to že nejsem zoofil a že je to jenom vir..
Dejte si na to taky pozor a vězte že obnovení systému zneškodní ledajaký vir
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
@Rade: Jo, jo, to chytla kámošova ségra na ntbk. Oni jsou tam všichni počítačoví noobi, takže to taťka její zavezl do servisu, kde to diagnostikovali jako vir a spravili. Každopádně ségře o tom, že to byl vir, neřekli, poněvadž je závislá na počítači a oni jí toho chtějí zbavit. Tak si chudák myslí, že po ní šla policie --- Zeman, jo? Tak to je dobré
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.