Jo, taky jsem si říkal. Dostal tu vůbec někdy někdo to ocenění za ty speciální zásluhy? Ta červená kachna či co. Nikde jsem to tu snad zatím neviděl. Tohle fórum potřebuje hrdinu
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Drtivá většina metálů je za příspěvky na fóru (100, 500, 1000 nebo jak to je). Za zásluhy tu jen tak někdo nemá, k takové elitě patří např. Whirt. No a ještě modi mají odznak, že jsou členové 4FAN týmu. Diego očividně udělal průzkum a dal vědět adminovi.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Drtivá většina metálů je za příspěvky na fóru (100, 500, 1000 nebo jak to je). Za zásluhy tu jen tak někdo nemá, k takové elitě patří např. Whirt. No a ještě modi mají odznak, že jsou členové 4FAN týmu. Diego očividně udělal průzkum a dal vědět adminovi.
no... to že sem dostal metál za příspěvky beru spíš jako ironii
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Whirtééé!!! Koukej mazat a kreslit Totálně Epické svitky! Proč? Páč tohle: http://elderscrol...logycz.png
To je komix TESO fóra ze světa TESO obrázku nic světobornýho, ale mě se to jinak líbí
A teď čapni tablet, páč tohle mi TES připomělo a furt máme jen pár obrázků
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.