@EldeR, Sanued: No jo, takhle si jim smát můžeme. Ale k čemu nám to je, když EldeR musí do roboty a já s tebou máme zkoušky, nemluvě o tom, že jsem nachcípaný... Na druhou stranu...
nagasadowcz napsal:
@EldeR, Sanued: No jo, takhle si jim smát můžeme. Ale k čemu nám to je, když EldeR musí do roboty a já s tebou máme zkoušky, nemluvě o tom, že jsem nachcípaný... Na druhou stranu...
DO ŠKOLY, DO ŠKOLY, DO ŠKOLY!!!
No jo no , ale i tak DO ŠKOLY
Upravil/a Sanued dne 07.01.2013 12:47
I used to be an arrow, but then I took an adventurer to the face.
Komu lepšie ? Píšem z bio možno aj z chémie a dejaku a stavím sa že slovencinarka má vyskúša . Ale az zajtra mal by som sa učiť
You can kill yourself, or die trying...
nagasadowcz napsal:
DO ŠKOLY, DO ŠKOLY, DO ŠKOLY!!!
Tak já to psal už z práce ... ale právě proto.... když musíme my tak oni taky
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Leneren napsal:
Víte co?Jste zlomyslní hajzlové copak se vám my smějeme, že musíte do práce?Ne zamyslete se nad sebou
Lene ber to tak, že i my sme museli chodit do školy ... já osobně jsem ve škole dokonce absolvoval několik pracovních sobot a neměli sme tolik prázdnin a volna jako je teďka. Když vydržíš, budeš taky chodit do práce a nakonec budeš na školu ještě rád vzpomínat
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
@EldeR: No, musím říct, že tahle pohodička má jednu nevýhodu - představa toho, co bude pak... takové to, jak se to... ehm, ŽIVOT - ta představa je hrozně děsivá
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.