Mno tak jsem chtěla jít spát a řekla jsem si "Tak si aspoň pustím hudbu, ňákej soundtrack na dobrou noc", tak jsem si já blbá nakonec pustila I was lost without you a teď už určo spát nebudu yep, Mass Effect soundtracky nejsou moc dobrý před spaním, zejména když jste hráli ME
Mop: A co Wi-Fi? Ta vypadne při výpadu elektřiny taky, tedy, pokud nemáš mob. net.
Mett: Tyjo, no právě proto mám stále napíchlý (pokud to jde) netbook na el. síti, a v případě výpadku pak mám 5-8 hodin na baterie, v závislosti na počtu spušť. aplikací...
Mike napsal:
Mop: A co Wi-Fi? Ta vypadne při výpadu elektřiny taky, tedy, pokud nemáš mob. net.
Mett: Tyjo, no právě proto mám stále napíchlý (pokud to jde) netbook na el. síti, a v případě výpadku pak mám 5-8 hodin na baterie, v závislosti na počtu spušť. aplikací...
JJ noťas jsem měl taky píchlej celou dobu ale bez wifi by to nešlo.
Jo mám mob. net ale nejde se mi tam na prohlížeči přihlásit. Vždy mi to hlásí cosi o zahraničí.
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Já som včera od nějaký doby co jsem opustil chat až do půl třetí ráno pařil ME
Dostal som se z Eden Prime přes celou Citadelu, ten Asteroid (X57?) až doprostřed Feros. A tu poslední bitvu na tom asteroidu som musel snad tisíckrát opakovat, já ještě neměl tu schopnost na oživování kámošů a byl jsem moc chamtivej abych použil medigel a oni mě pořád ty zasraní batariani obkličovali No nic, užil jsem si skvělou noc, jenom mě teď oči bolí jak kdyby mě do nich praštil Krogan (< jo, vypadám zhruba jak tenhle smajlík ).
Mopi, řekni až ti příjde dopis, teda snad příjde
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
No, jinak, fakt uvažuju o koupi té komplet edice TES... jenže, jenže, jenže... potřebuju do toho Kč 15 000, a Kč... nevim kolik na auto... pfff... damn it...
No, jinak, fakt uvažuju o koupi té komplet edice TES... jenže, jenže, jenže... potřebuju do toho Kč 15 000, a Kč... nevim kolik na auto... pfff... damn it...
no auto koupíš od 5000 ale neprojdeš s ním ani první technickou....
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.