nák tak... prostě člověk je rád kdyý sobě a spolubydloňovi ( plus jwho mladý ) sežene chálku, cigára a pití. ale je to veselej, i když trochu tvrdej život
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
nic, panstvo, jdu na ryby tak mi drrzte palce, cus!
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Víc by sedělo kdyby tam místo mentos bylo dementos
EDIT: Ale jinak pozor na něj je to strašnej drsňák
Upravil/a METTALIC dne 03.08.2013 23:04
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Tyjo, docela nebylo o co stát, musel jsem zavřít u sebe okna, pršelo mi dovnitř... ale fakt to bylo šílený, takovej liják, prostě z ničeho nic, a stejně rychle to asi po půlhodině přestalo...
Koniáši, chlape zlatá! Držím palce a rád jsem tě tu viděl, snad si to ještě přečteš...
@Mike: Žádná bouřka, jen vedro a vedro a vedro :/
@4FAN: Byl jsem v kině na Revival a strašně jsem se u toho zasmál. Že u nás vznikne tak dobrý film, to bych si nikdy nemyslel. Jak to vyjde, hned si to koupím, poněvadž tohle musím vidět zas.
Upravil/a nagasadowcz dne 04.08.2013 01:12
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Neeeee, zejtra odjíždím na 5 dní na chatu! Teda jako.....ono je to super, ale jedem ráno a já čekám dopis od BadWolfa, tak doufám že si pošťačka řádně pohne!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.